|
|
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
Googiecurious • 30 באוג׳ 2025
דבר ראשון שהמלחמה הארורה הזו תגיע לקיצה ושכל החטופים החיים והמתים ישובו אלינו…
אחר כן, בריאות לי ולאהובים שלי הלוואי שהשנה שתהיה גדושה באהבה, תשוקה וחווייתית רוגע, צחוק, אושר והייתי רוצה להתחזק פיזית ולחזור להיות בכושר, כי השנה התפרקתי פיזית 🙈 |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
מדען גרעין • 30 באוג׳ 2025
anyzeany כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: טלי35 כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: יש עוד 4 חודשים, לפי הספירה שלי (ושל רוב העולם המערבי)
איזו טרחנות 🤦🏻♀️ מה טרחנות? הוא לא צודק? באמת נהיה פה יותר מדי אמוני פה לאחרונה ודומה שהכלוב יהיה בסוף כמו ערד, טבריה, קריית גת או ביתר עלית. מפחיד, עד לכאן זה הגיע! באמת מפחיד. במיוחד לאור הנאורות של הגורו שלכם רון חולדאי. הגזענות שלך, ההתנשאות, הבורות, ובעיקר הטיפשות , הן הסיבה שהשמאל התכווץ עד לכדי 20 מנדטים בלי מפלגות המחבלים. תיכף תבקשו מכלובי לשים מזוזה בצ'ט ובס"ד בראש כל פוסט. הניחו לנו ונניח לכם, תחיו במדינת יהודה את החיים שלכם ואולי עוד כמה דורות הנכדים של הנכדים שלנו ייפגשו בצבא. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 30 באוג׳ 2025
החרדה והאיבה של אנשים כאן מכל דבר עם ניחוח יהודי...
חצי כלוב דתל"שים, ועדיין. אגב אפשר לציין שנה חדשה יותר מפעם אחת בשנה 🙄 לשאלה: מאחלת לעצמי שנה בדסמית פעילה, בריאות ושתימצא מסגרת לבן שלי שנה טובה! |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
30 באוג׳ 2025
Jack-ג'ייק(שולט) • 30 באוג׳ 2025
שלווה מהילדות שלי
בת זוג שמתאימה לי פרנסה בשפע חיים בלי דרמה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
את באמת יחידת סגולה.
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
הברק שבעינייך • 31 באוג׳ 2025
Gold Dust Woman כתב/ה: בריאות, לילדים, לאביהם ולעצמי.
שיהיה להם טוב בבית הספר החדש. שיהיה לי טוב בעבודה, שאתמיד בספורט, שיהיה לי מלא כסף. אמן ואמן שתזכי לראות בטוב עוטף אותכם |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 31 באוג׳ 2025
קודם כל שהמלחמה הזאת תסתיים, שהחטופים יחזרו וישתקמו ושהממשלה הזאת תתחלף. (זה לא פתח לויכוח פוליטי, זה הרצון שלי והוא לגיטימי.)
ובשבילי אני מאחלת בעיקר בריאות, שלילדים יהיה קל בהתמודדויות שלהם ושנדע להיות שם בשבילם. ושאתחיל לעשות ספורט ואשכרה אתמיד בזה! |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 31 באוג׳ 2025
מרשה לעצמי *כרגע* להיות אנוכית לחלוטין ולהתרכז נטו בעצמי:
להיות בבריאות פיזית שמאפשרת לי לצאת מהבית ולא ליפול ברחוב להיות בבריאות נפשית שמאפשרת לי איזון רגשי יותר גבוה מרכיבה על שור שלווה והרבה ממנה לחוות באופן רציני יותר את הבדס"מ שלי ולמצוא מערכת יחסי שליטה נוספת שבה אוכל להגיע להרגשת מימוש עצמי לעבוד באמת בעסק שלי ולפתח אותו לדאוג פחות ולחיות יותר |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
זאלופון(שולט) • 31 באוג׳ 2025
ברמה הלאומית - שתסתיים המלחמה במיטוט חמאס, בהשבת החטופים ובהגירה מסיבית של עזתים למקומות אחרים שיסבלו מהעם הדפוק הזה.
ברמה האישית - שתהיה שנה של שלווה ורוגע, מבפנים ומבחוץ. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
שרף אורנים • 31 באוג׳ 2025
קודם כל בריאות. הולך להיות מאתגר אבל בתקווה שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר.
פרנסה טובה. שנשדרג את הדירה. הצלחה בלימודים של הילדים. הצלחה לבן שלי באולם הכדורסל. שנייצר יותר זכרונות טובים מהשנה הנוכחית. עוד כמה צעדים במימוש פנטזיות וזימה... בקצב שלה, אני לא ממהר. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
לפני 4 חודשים •
31 באוג׳ 2025
שרף אורנים • 31 באוג׳ 2025
זאלופון כתב/ה: ברמה הלאומית - שתסתיים המלחמה במיטוט חמאס, בהשבת החטופים ובהגירה מסיבית של עזתים למקומות אחרים שיסבלו מהעם הדפוק הזה.
ברמה האישית - שתהיה שנה של שלווה ורוגע, מבפנים ומבחוץ. חותם על זה עכשיו |
|
|