סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מילואים

שוסי
לפני 3 חודשים • 24 בספט׳ 2025
שוסי • 24 בספט׳ 2025
כמו כן, די עם רגשי הנחיתות על האקדמיה.
אין לי תעודת בגרות ואני לא מצליחה לזכור בעל פה את לוח הכפל . כמו כן אני מחשבת תרגילים דו ספרתיים עם אצבעות ואני מציירת על יד ימין כי אני לא יודעת ימין ושמאל. יש לי תואר שני רק כי זה מה שנדרש במקצוע שלי. רדו מזה. זה לא מעניין.
mister z​(שולט)

Re: מילואים

mister z​(שולט) • 24 בספט׳ 2025
שוסי כתב/ה:
mister z כתב/ה:
נשלט צעייר כתב/ה:
הי חברה אני פה כבר תקופה וסתם מעניין אותי אם יש עוד אנשים כמוני שאחראי מילואים מרגישים את הצורך הזה של להיות נשלטים כי יש לנו כל כך הרבה אחריות בתור לוחמים וזה מעייף מאוד ופשוט בא לכמה שעות כל פעם לזרוק את כל האחריות על מישהו אחר שיחליט הכל
סתם מעניין אם יש עוד שמרגישים ככה

אני מניח שזה מאוד תלוי איפה אתה משרת.. אצלי היו סבבים שגמרו את החרמנות לתקופה ארוכה וכל מה שרציתי היה מישהי שתשמח לראות אותי
בסבבים אחרים רק רציתי לקרוע מישהי
אתה חושב שהסבבים חיזקו בך את הצורך באלימות?

אבל באף סבב לא רציתי להיות נשלט
פקודות יש מספיק בצבא וגם להן אני מתקשה לציית....

אתה חושב שהמילןאים חיזקו בך את הצורך באלימות?

אני יפריד את המילואים לשני סוגים
הסוג הראשון הוא מצב של "קו" לדוגמה בצפון שם יש אוכל בשפע יש המון זמן פנוי רוב הזמן יש אפילו מקלחות ואז מצאתי את עצמי יושב שמונה שעות בין סיור לסיור בלי משהו לעשות אז ברור שבשלב מסוים הפנטזיות התחילו לעלות וגם הרצון להכאיב (אצלי לפחות זה חלק מהחרמנות)

הסוג השני זה מלחמה
בעזה או בלבנון זה לא משנה (הייתי בשתיהן) שם אני שבועות ברצף במוכנות שיא האוכל לא סדיר על מקלחת אין מה לחלום בקושי להוריד את הווסט אז באופן דיי טבעי לדעתי החרמונות נעלמה עד שאני יקבל את הצרכים הבסיסיים
mister z​(שולט)
mister z​(שולט) • 24 בספט׳ 2025
Story כתב/ה:
אם יש כאן מילואימניקים שחשים צורך לפרוק, אני תמיד מוכנה לתרום את חלקי במאמץ הלאומי D:

איזה כיף לשמוע
בסוף אני ישתכנע שמשתלם לעשות מילואים....icon_wink.gif
שוסי
לפני 3 חודשים • 25 בספט׳ 2025

שוסי • 25 בספט׳ 2025
mister z כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
mister z כתב/ה:
נשלט צעייר כתב/ה:
הי חברה אני פה כבר תקופה וסתם מעניין אותי אם יש עוד אנשים כמוני שאחראי מילואים מרגישים את הצורך הזה של להיות נשלטים כי יש לנו כל כך הרבה אחריות בתור לוחמים וזה מעייף מאוד ופשוט בא לכמה שעות כל פעם לזרוק את כל האחריות על מישהו אחר שיחליט הכל

אני מניח שזה מאוד תלוי איפה אתה משרת.. אצלי היו סבבים שגמרו את החרמנות לתקופה ארוכה וכל מה שרציתי היה מישהי שתשמח לראות אותי

הסוג הראשון הוא מצב של "קו" לדוגמה בצפון שם יש אוכל בשפע יש המון זמן פנוי רוב הזמן יש אפילו מקלחות ואז מצאתי את עצמי יושב שמונה שעות בין סיור לסיור בלי משהו לעשות אז ברור שבשלב מסוים הפנטזיות התחילו לעלות וגם הרצון להכאיב (אצלי לפחות זה חלק מהחרמנות)

הסוג השני זה מלחמה
בעזה או בלבנון זה לא משנה (הייתי בשתיהן) שם אני שבועות ברצף במוכנות שיא האוכל לא סדיר על מקלחת אין מה לחלום בקושי להוריד את הווסט אז באופן דיי טבעי לדעתי החרמונות נעלמה עד שאני יקבל את הצרכים הבסיסיים

תודה רבה על התשובה.
אתה חושב שמאז המילואים הפנטזיות שלך על אלימות התחזקו? או שדווקא אתה מחפש משהו יותר רך?
אני מדברת כמובן על כשאתה נמצא בבית. שבע, נקי ורענן
mister z​(שולט)

mister z​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
שוסי כתב/ה:
mister z כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
mister z כתב/ה:
נשלט צעייר כתב/ה:

הסוג השני זה מלחמה

תודה רבה על התשובה.
אתה חושב שמאז המילואים הפנטזיות שלך על אלימות התחזקו? או שדווקא אתה מחפש משהו יותר רך?
אני מדברת כמובן על כשאתה נמצא בבית. שבע, נקי ורענן

לא יודע אם דווקא יותר רך זו ההגדרה הנכונה אבל מאז המלחמה אני הבנתי כמה חסר לי זוגיות ומשפחה ושאני מחפש משהו מעבר לבדסמ
totality
totality • 25 בספט׳ 2025
בגלל 'לא הצלחתי לתקשר את מה שאני מרגיש במילואים הרסתי לעצמי זוגיות שהייתה חשובה לי
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
הצורך הבחירה שלך להתנשא היא מיגננה לכן לא הגבת למילים התרבויות שלי. עכשו תנסי תזה אחרת. בגלל האנשים "המושחתים" האלה אין בישוב שלך טויוטות לבנות ואת חיה ברוע ובצביעות שלך בשלוה התבונית. מענין אותי לדעת עלק
שוסי
שוסי • 25 בספט׳ 2025
מה זה מילים "תרבויות"?
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 25 בספט׳ 2025
מה נותר לך בשחקי ה"קוגניציות הגבוהות" במקום לענות ענינית, להטפל שפיספסתי אות. רק תוודאי
כשאת שם בצמרת שלכאורה מגוננת , שיש חמצן יש חיבור למציאות ובעיקר סולם ערכי לרדת ממנו
שוסי
שוסי • 25 בספט׳ 2025
שמת לב אגב, שלבחור לא נראה שהשאלה הפריעה בכלל?
הוא אפילו ענה לי בצורה הרבה יותר נעימה ממה שאתה אי פעם תוכל להפגין.
אז לך תוציא את הרפש המיזוגני שלך בפוסט אחר בבקשה.