|
|
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
Maze the Kawaiit(נשלטת){Pain} • 28 בספט׳ 2025
קורטיזונה למאסטר הוא נקודת פתיחה מעולה, לילי כותבת נפלא
ואם מוכנים לאופל ״רציני״ שמערב חטיפה/עינוי/שימוש (סאדיזם מהסוג הבוטה) - הספרים של ירושת חוב - החל מהספר השלישי או הרביעי מגיעים לליבה. לא לבעלי לב חלש. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
im for you • 28 בספט׳ 2025
► lori כתב/ה: יש כל כך הרבה ספרים שמתיימרים להיות בדסמ והם לא אז מציעה תמיד להכנס לביקורות של הספר, זה ייתן לך מושג אם הוא יהיה בכיוון שאת אוהבת או לא.
מוסיפה עוד כמה המלצות, ודיס המלצה: 1. הדרך אל האור והמלטות מהחשכה - אלית׳ה רומינג. לא בדסמ אבל יש שם סמנים כת וזה דואט טוב. 2. נקודת מפנה של ג׳וליה הס - קליל יחסית, על שלושה גברים ואישה, מפתיע ומעניין. הספר השלישי בסדרה הוא יותר בדסמ. 3. סדרת IVI- החוקים שלו, המרד שלה, הממלכה שלהם- טרילוגיה מעולה, בדסמ קשוח חזק וטוב (אשלי זוארלי ונטשה נייט) 4. עוד מסדרת IVI (שזה שם העולם שלהם) - כלי ביד השטן וההמשכים שלו. 5. הדמעות של טס (פפר וינטרס)- הכותבת הזו היא אחת המוכשרות בתחום (יחד עם סדרת ירושת החוב המעולה) - סדרה של ארבעה ספרים. 6. סדרת החוטאים המקוריים של טיפני רייז- מבחינתי זה ההארי פוטר של הבדסמ. סדרה של שמונה ספרים, רק שניים תורגמו (וגם יש טעויות בתרגום אז עדיף לקרוא הכל באנגלית). הספר הראשון והשני שונים משאר הסדרה ומהווים סוג של הכרות או פרומו לשאר. כל ספר מגלה עוד פרטים על הקשרים בין הדמויות (שלוש דמויות ראשיות) ובהמשך הסדרה מתבהרות סצינות של הספרים הראשונים (או מקבלות הרחבה). אם יש סדרה שהייתי רוצה למחוק מהזכרון ולקרוא שוב, זו זו. יש אחר כך עוד נובלות שנכתבו עליהם ומלא ממתקים שהסופרת שחררה. 7. The red - גם של טיפאני רייז - כתוב מעולה וקצת מעוות בדרכה, יש כמה פרקים בספר הזה שמשאירים בלי נשימה. 8. לא בדסמ אבל שווה קריאה בכיפור- סדרת היהלום הכחול של שרון חיון גינת (סטילר, המלך דוד ועמנואל). בספר השלישי יש טריגרים קשים של פדופיליה אז לשים לב. יש עוד כמה המלצות שוות באנגלית אבל מי שנתנה לי אותן קנאית ורכושנית אז לא אחלוק איזה מהממת את עזרת לי למצוא משהו לכיפור תודההה❤️❤️❤️ |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 בספט׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 28 בספט׳ 2025
אוקיי, הספר האחרון שקראתי והעיף לי את המוח הוא A Little Sin מהסופרת Rawnie Sabor. מערכת יחסים לסבית, בדס"מית, סצנות סקס כתובות באופן משובח - ואם יוצא לך לנסות את האודיו בוק, או שתאזני לו בבית או שתעבדי כבר מעכשיו על פני הפוקר שלך. פנטזיה, או realistic magic? לא בטוחה מה מהם, אבל זה לא הפוקוס כאן.
ספר נוסף שנהניתי ממנו היה Devil in Winter של Lisa Kleypas. לא בדס"מי, אבל אני מרגישה שהנשמה של הבדס"מ נמצאת שם בשני הספרים מאוד אהבתי את הדמויות ואת הדינמיקה שביניהן, ודמויות המשנה מוסיפות רבדים. |
|
|
| noaai(נשלטת) |
לפני 5 חודשים •
29 בספט׳ 2025
לפני 5 חודשים •
29 בספט׳ 2025
noaai(נשלטת) • 29 בספט׳ 2025
המאסטרים זה הטרילוגיה הבדסמית הכי טובה שקראתי
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוק׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוק׳ 2025
SubDelicious(נשלטת) • 3 באוק׳ 2025
אוו יש ככ הרבה טובים
הסופרת הכי אהובה עליי והכי אפלה זה Aleatha Romig - כל הספרים שלה מעולים. הסדרה האהובה עליי זה Consequences. לא לבעלי הלב החלש יש גם את T.M. Fraizer - עם הסדרה של King גם לה יש עוד מלא סדרות כייפות וטעימות הטרילוגיה המנצחת היא של Sierra Simon - American Queen Harper Sloan - Corp Security Willow winters, Pepper Winters, Meghan Quinn, R.K.Lilly, Vi Keeland (easy sexy read). Colleen Hoover (usually heartbreaking but good reads). |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוק׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוק׳ 2025
JustNobody • 3 באוק׳ 2025
► Kajira maze כתב/ה: קורטיזונה למאסטר הוא נקודת פתיחה מעולה, לילי כותבת נפלא
ואם מוכנים לאופל ״רציני״ שמערב חטיפה/עינוי/שימוש (סאדיזם מהסוג הבוטה) - הספרים של ירושת חוב - החל מהספר השלישי או הרביעי מגיעים לליבה. לא לבעלי לב חלש. קראתי את קורטיזונה למאסטר, הוא היה לי מאוד קשה. משהו במהות שלו טלטל אותי ולא יכולתי להמשיך ליתר הספרים בסדרה. לעומת זאת, את ירושת החוב דיי בלעתי. אכן, לא לבעלי לב חלש, אבל ספרים נהדרים. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 באוק׳ 2025
im for you • 18 באוק׳ 2025
לא יודעת איך אף אחד לא כתב כאן אבל יש סדרה של 6 ספרים על ממש בדסמ ושליטה לא כדרך הגב "מנויים בלבד" הספרים קלילים יחסית אבל כיף לקרוא...!
יש על מיילדום, פמדום, קוקאולד וכו ממליצה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 באוק׳ 2025
Red-Flame • 18 באוק׳ 2025
משאירה תגובה כדי שזה ישאר לי בהיסטוריה שאחזור לבדוק בהזדמנות 🙏
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
19 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
19 באוק׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 19 באוק׳ 2025
יש לי מספר חברות שממש ממש אוהבות את כל הסדרה של Club Shadowlands by Cherise Sinclair
ממה שקראתי מהן ושהן סיפרו לי זו סדרה מאוד יפה שכתובה עדיין פמיניסטי ועם הסכמה אמיתית. כל ספר הוא על דמות אחרת במועדון, וניתן לשמוע קצת על סיפורי ההמשך של הדמויות מהספרים הקודמים דרך העובדה שהסדרה מתרחשת במועדון בדסם והדמויות בה הם גם חלק מהעובדים. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
19 באוק׳ 2025
לפני 4 חודשים •
19 באוק׳ 2025
EnigmaRed • 19 באוק׳ 2025
נערת החודש
סדרה של 4 ספרים ארוטיים מאוד לדעתי. |
|