|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם אז למה שאנשים יענו? בגג תהיה לך פה מסיבת עליהום שישתתפו בה כל מי שלא מבין לא מרגיש צורך (אבל כן מרגיש עילאי ומתנשא). אפשר לחשוב שמשהו לא טוב ועדיין לא להבין למה עושים אותו, אם זה עילאי ומתנשא let it be. אני לא בתחרות פופולריות שאלתי שאלה בשביל לנסות להבין משהו. אבל אתה לא מנסה, אתה יורד ומקטין את מי שבוחר לפתוח עוד פרופיל כמעט בכל תגובה שלך פה. הנה סטריטקאט ניסחה תשובה ממש טובה. עדיין זה מרגיש מקריפ, עולב מטריד או לא הגיוני? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
KINKI OZZY(קינקי) • 4 בנוב׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם אז למה שאנשים יענו? בגג תהיה לך פה מסיבת עליהום שישתתפו בה כל מי שלא מבין לא מרגיש צורך (אבל כן מרגיש עילאי ומתנשא). אפשר לחשוב שמשהו לא טוב ועדיין לא להבין למה עושים אותו, אם זה עילאי ומתנשא let it be. אני לא בתחרות פופולריות שאלתי שאלה בשביל לנסות להבין משהו. אבל אתה לא מנסה, אתה יורד ומקטין כמעט בכל תגובה שלך.. הנה סטריטקאט ניסחה ממש טוב תשובה. עדיין זה מרגיש מקריפ, עולב מטריד או לא הגיוני? אם קראת את התגובות שלי כתבתי שחלק ממה שאנשים רשמו נשמע לי הגיוני, גם אם זה עדיין לא מרגיש לי נכון וזה שלי. אם את מרגישה צורך להעלב מזה משום מה למרות שלא נורה אף חץ לכיוונך זה שלך ולא בשליטתי. רוצה לחשוב שעילאי ומתנשא על הכיפאק אני לא מנסה להרשים אותך וזה לא משנה לי שאלתי שאלה, אנשים ענו תשובה ואת היחידה מכולם שבחרת להתנצח, אוקי מכבד |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
Blonde • 4 בנוב׳ 2025
סיפור אמיתי
פעם הייתי בשיחה בצ'אט עם בחור שהוא טען שהוא הומו נשלט שאוהב גאנג, באמצע שיחה הוא התנתק והוא חזר בתור פרופיל אחר, אבל הוא לא שם לב שהוא בטעות החליף פרופיל, הפרופיל השני? שולט עכזר, אחרי כמה דק' אני מעירה בפניו שהוא בפרופיל אחר, ששאלתי אותו למה? אין תשובה מסקנה: אין סיבה לעשות פרופיל כפול |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
► Blonde כתב/ה: סיפור אמיתי
פעם הייתי בשיחה בצ'אט עם בחור שהוא טען שהוא הומו נשלט שאוהב גאנג, באמצע שיחה הוא התנתק והוא חזר בתור פרופיל אחר, אבל הוא לא שם לב שהוא בטעות החליף פרופיל, הפרופיל השני? שולט עכזר, אחרי כמה דק' אני מעירה בפניו שהוא בפרופיל אחר, ששאלתי אותו למה? אין תשובה מסקנה: אין סיבה לעשות פרופיל כפול וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי... |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: סיפור אמיתי
פעם הייתי בשיחה בצ'אט עם בחור שהוא טען שהוא הומו נשלט שאוהב גאנג, באמצע שיחה הוא התנתק והוא חזר בתור פרופיל אחר, אבל הוא לא שם לב שהוא בטעות החליף פרופיל, הפרופיל השני? שולט עכזר, אחרי כמה דק' אני מעירה בפניו שהוא בפרופיל אחר, ששאלתי אותו למה? אין תשובה מסקנה: אין סיבה לעשות פרופיל כפול וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי... רק שאתה מתעלם משאר הסיבות שנתנו כאן לפרופיל נוסף. באמת שיצא לי להכיר הרבה כאן שפתחו פרופיל נוסף נטו בשביל כתיבה וחלקם.ן מצהירים.ות על כך בפרופיל הנוסף שפתחו |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► הוא כתב/ה: . מרגיש לי עולב בלי פרקטיקה באת לשאול ולהבין או לעשות שיימינג? במקרה הזה גם וגם אז למה שאנשים יענו? בגג תהיה לך פה מסיבת עליהום שישתתפו בה כל מי שלא מבין לא מרגיש צורך (אבל כן מרגיש עילאי ומתנשא). אפשר לחשוב שמשהו לא טוב ועדיין לא להבין למה עושים אותו, אם זה עילאי ומתנשא let it be. אני לא בתחרות פופולריות שאלתי שאלה בשביל לנסות להבין משהו. אבל אתה לא מנסה, אתה יורד ומקטין את מי שבוחר לפתוח עוד פרופיל כמעט בכל תגובה שלך פה. הנה סטריטקאט ניסחה תשובה ממש טובה. עדיין זה מרגיש מקריפ, עולב מטריד או לא הגיוני? טלי. אני לא חושבת שהוא מקטין, להרבה אנשים כאן יש אנטיות לגבי פרופילים כפולים ואפשר להבין למה… רובם לא בדיוק נפתחים בשביל סיבות לא מזיקות |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
► Luna Oscura כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: סיפור אמיתי
פעם הייתי בשיחה בצ'אט עם בחור שהוא טען שהוא הומו נשלט שאוהב גאנג, באמצע שיחה הוא התנתק והוא חזר בתור פרופיל אחר, אבל הוא לא שם לב שהוא בטעות החליף פרופיל, הפרופיל השני? שולט עכזר, אחרי כמה דק' אני מעירה בפניו שהוא בפרופיל אחר, ששאלתי אותו למה? אין תשובה מסקנה: אין סיבה לעשות פרופיל כפול וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי... רק שאתה מתעלם משאר הסיבות שנתנו כאן לפרופיל נוסף. באמת שיצא לי להכיר הרבה כאן שפתחו פרופיל נוסף נטו בשביל כתיבה וחלקם.ן מצהירים.ות על כך בפרופיל הנוסף שפתחו אם אתה מצהיר על זה בפרופיל והכל מעל השולחן וברור מצידי תפתח אינסוף פרופילים, הבעיה מתחילה כשזה לא גלוי, ולא מעט אנשים סובלים מההתנהגות הזאת, זה כמו לפתוח שיחה בשקר שום התקשרות שמתחילה משקר לא מובילה לתוצאות טובות... |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
טלי35(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
בסדר איווי, לגיטימי.
לכן שאלתי אם זה פוסט אנטי כמו שעושים על פינדום או בוגדים - או שהוא באמת רוצה לשמוע תשובות למה. ברגע שהבנתי שהוויב הוא להגיד כמה זה נורא ומקריפ ועולב - אין לי באמת מה לתרום לדיון. (מה גם שהחתולה ענתה בדיוק מה שבאתי להגיד רק הרבה יותר יפה) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► KINKI OZZY כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: סיפור אמיתי
פעם הייתי בשיחה בצ'אט עם בחור שהוא טען שהוא הומו נשלט שאוהב גאנג, באמצע שיחה הוא התנתק והוא חזר בתור פרופיל אחר, אבל הוא לא שם לב שהוא בטעות החליף פרופיל, הפרופיל השני? שולט עכזר, אחרי כמה דק' אני מעירה בפניו שהוא בפרופיל אחר, ששאלתי אותו למה? אין תשובה מסקנה: אין סיבה לעשות פרופיל כפול וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי... רק שאתה מתעלם משאר הסיבות שנתנו כאן לפרופיל נוסף. באמת שיצא לי להכיר הרבה כאן שפתחו פרופיל נוסף נטו בשביל כתיבה וחלקם.ן מצהירים.ות על כך בפרופיל הנוסף שפתחו אם אתה מצהיר על זה בפרופיל והכל מעל השולחן וברור מצידי תפתח אינסוף פרופילים, הבעיה מתחילה כשזה לא גלוי, ולא מעט אנשים סובלים מההתנהגות הזאת, זה כמו לפתוח שיחה בשקר שום התקשרות שמתחילה משקר לא מובילה לתוצאות טובות... אבל גם יש פרופילים שלא מצהירים את זה אבל מצד שני כותבים שמדובר בפרופיל רק לצורכי כתיבה והם לא מעוניינים בפניות. עקרונית? אני גם לא אוהבת ממש את הקטע של פרופיל נוסף כי גם לי זה לוחץ על מקום של "משקרים לי" אבל אני יכולה לכבד את זה עדיין, במיוחד כשזה מתוך סיבה של מקום פורקן בגלל שהפרופיל הראשי הוא חשוף מידי |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
לפני 4 חודשים •
4 בנוב׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 4 בנוב׳ 2025
► KINKI OZZY כתב/ה: וזאת בדיוק הנקודה שאליה כיוונתי... אם כיוונת לשמוע תשובה אחת ודעה אחת בלבד שבאורח פלא תואמת לדעתך - למה בכלל טרחת לפתוח דיון? |
|
|