ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מחסור בדם מונוגמי

shirazbar​(שולטת)
לפני חודשיים • 12 בנוב׳ 2025
shirazbar​(שולטת) • 12 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
מונוגמיה הפכה להיות מילה גסה.
כיום יותר ויותר אנשים מקדשים את החופש שלהם וקשר אחד נחשב פשרה.
ידוע שאין אדם שיכול למלא את הצרכים של הצד השני במלואם והרי אנחנו דור שחי על ריגושים ועונג מקסימלי. קשר רגשי אחד אומר לשים את כל הביצים בסל אחד וגם את הלב יש בכך סיכון. לעומת זאת כשיש כמה קשרים ומתעוררים קשיים אז יותר קל לוותר על אחד מתוך כמה.
לדעתי ולצערי זה הכיוון ופחות ופחות אנשים יבחרו במונוגמיה.

קשר לא חייב להמשך 20 שנה. קשר מונוגמי שמיצה את עצמו אחרי שנתיים איכותיות יכול להגמר לטובת קשר מונוגמי חדש, לא?

כן. זה עדיין מונוגמיה.
ve-ra
לפני חודשיים • 12 בנוב׳ 2025
ve-ra • 12 בנוב׳ 2025
בדיוק
mister z​(שולט)
לפני חודשיים • 13 בנוב׳ 2025

Re: מחסור בדם מונוגמי

mister z​(שולט) • 13 בנוב׳ 2025
המכשפה בג'ינס כתב/ה:
כבר כמה חודשים אני שומעת מחברותי המתחלפות והנשלטות שיש מחסור חמור בשולטים ומתחלפים מונוגמיים.
חברותי שמעידות על כך הן מהסוג הנפגש במציאות. לא חלילה גיבורות מקלדת או מתלבטות.
מדובר בנשים יפות, שופעות חיים, ורבליות שנתקלות כל היום בהצעות מגברים בוגדים או פולי 🙁
הן (וגם אני) משתוקקות לקבל הודעות, לפגוש במאנצ'ים ולהכיר שולט או מתחלף מונוגמי 🙂
אז החלטתי להעלות את הפוסט הזה בשילוב תמונת AI ולומר בצהוב על גבי שחור. עקב מחסור: דרוש דם חדש של שולט מונוגמי.

אם אתה שולט או מתחלף מונוגמי, תתחיל להגיע למאנצ'ים ולשלוח הודעות (למי שמחפשת ורק אחרי קריאת הפרופיל).
ובנימה אופטימית זו, יש בקרוב את מאנצ׳ אורדורה שפתוח לכולם כולל לשולטים ומתחלפים:
https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3446
ויש גם את פיקניקינקי של ממתקית שפתוח לכולם כולל לשולטים ומתחלפים:
https://thecage.co.il/events/?events_users_concept=event&id=3443
ועוד מלא מאנצ'ים ברחבי הארץ.
בהצלחה וזה.

נראה לי שפשוט מי שרוצה להכיר לזוגיות אמיתית יתיאש מהר מהכלוב...בכל זאת אחד התגובות הכי נפוצות בפורום היא: "זה לא את היכרויות "
אני חושב שזה לא שאין שולטים מונוגמיים (אני דוגמה לאחד כזה) פשוט לא מצאתם עדיין מישהו שמתאים לכן וגם אם יש מישהו כזה בכלוב לא בטוח שהוא נתקל בפרופיל שלכן
בסופו של דבר מי שרוצה להכיר צריך להתאמץ ולא לחכות שיגיעו אליו
vivre ma vie​(מתחלף)
vivre ma vie​(מתחלף) • 13 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
כשכל חרמנית במסווה של נשלטת מייחלת לרגע שהשולט שלה יביא את החברים שלו לחגיגה משותפת באיצטלה של שירות, פלא שכולם הפכו להיות חובבי ערבובים

ולהיפך
ve-ra
ve-ra • 13 בנוב׳ 2025
מה הוא ההיפך?
vivre ma vie​(מתחלף)
לפני חודשיים • 14 בנוב׳ 2025
vivre ma vie​(מתחלף) • 14 בנוב׳ 2025
כל ״שולט״ חרמן מכווין את הנשלטת לכתוב פוסט מזמין להצטרף אליהם
אליפסה​(שולטת)
לפני חודשיים • 15 בנוב׳ 2025
אליפסה​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
ידוע שאין אדם שיכול למלא את הצרכים של הצד השני במלואם והרי אנחנו דור שחי על ריגושים ועונג מקסימלי. קשר רגשי אחד אומר לשים את כל הביצים בסל אחד וגם את הלב יש בכך סיכון. לעומת זאת כשיש כמה קשרים ומתעוררים קשיים אז יותר קל לוותר על אחד מתוך כמה.

קשר לא חייב להמשך 20 שנה. קשר מונוגמי שמיצה את עצמו אחרי שנתיים איכותיות יכול להגמר לטובת קשר מונוגמי חדש, לא?

בחוויה שלי לא. ברור שלא כל הקשרים המונוגמים שורדים למשך כל החיים. אבל לא נכנסים אליהם במחשבה שהם יהיו זמניים. אחרת זה מזכיר את הטיעון הפוליאמורי "כשאני איתך זה ב100%. אני פשוט לא תמיד איתך".
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
אליפסה כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:

בחוויה שלי לא. ברור שלא כל הקשרים המונוגמים שורדים למשך כל החיים. אבל לא נכנסים אליהם במחשבה שהם יהיו זמניים. אחרת זה מזכיר את הטיעון הפוליאמורי "כשאני איתך זה ב100%. אני פשוט לא תמיד איתך".

רק נקודת מבט אחרת מבלי להתווכח עם המחשבה שלך:
אחרי הגירושים הבנתי שאין דבר כזה לנצח. ואהבתי אחד ותהיה לי אהבה גדולה נוספת
Mary Jane
Mary Jane • 15 בנוב׳ 2025
רוב האנשים מנהלים אורח חיים מונוגמי. זה האתר הזה (ופלטפורמות להיכרויות בסגנון) שהוא אבן שואבת לרודפי ריגושים, הוללות ונקודות קיצון, ולחפש פה ורק פה בן זוג זה לרוב בזבוז זמן ומשאבים. לא הייתי מצמצמת את החיפוש. יש עולם שלם בחוץ עם אנשים נפלאים ומעולים וגם סוטים בכל מיני דרכים ואופנים.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 15 בנוב׳ 2025
Mary Jane כתב/ה:
רוב האנשים מנהלים אורח חיים מונוגמי. זה האתר הזה (ופלטפורמות להיכרויות בסגנון) שהוא אבן שואבת לרודפי ריגושים, הוללות ונקודות קיצון, ולחפש פה ורק פה בן זוג זה לרוב בזבוז זמן ומשאבים. לא הייתי מצמצמת את החיפוש. יש עולם שלם בחוץ עם אנשים נפלאים ומעולים וגם סוטים בכל מיני דרכים ואופנים.

אני מסכימה חזק. אבל....
המצב באפיליקציות האחרות לא פחות גרוע, רק שם הם לא בדסמים