|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) האגו שלך עלה? אני שמח תמשיך לחבק את מה שנמצא בתמונת פרופיל שלך בהצלחה |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) האגו שלך עלה? אני שמח תמשיך לחבק את מה שנמצא בתמונת פרופיל שלך בהצלחה כן אדוני האלפא |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Arsene • 26 בנוב׳ 2025
תשמע...
בעיקרון אתה לא טועה - שליטה זה לא וותק, זה לא שאם אתה בן 80 אתה בהכרח השולט הכי טוב (ובכלל מה זה אומר). אבל יחד עם זאת, אין הנחתום מעיד וכו'; אתה נכנס לפורום לצרוח שאתה הכי טוב וכולם לא מבינים ורק אתה תביא שלום או וואטאבר, וזה הכי סמול דיק אנרג'י. הפוסט שלך לא משכנע, בלשון המעטה, והתגובות אח"כ ממש לא עוזרות. כשאתה מבקש מ-AI לכתוב *במקומך* כמה אתה מבין אנשים ורואה אותם לעומק, זה נשמע כמו בולשיט, כי זה בולשיט. אם זה היה נכון לא היית כותב פוסט כזה, לא היית משקר בהתחלה שזה לא AI ואז מודה, כל זה לא היה קורה. אם היית רואה אנשים ומבין מה הם רוצים וצריכים, הפוסט והתגובות שלך היו נראים אחרת לגמרי - אין בך שביב מהיכולת לקרוא אנשים שאתה מעמיד פנים שיש לך, וזה שקוף לכולנו. אז די. אתה לא עובד על אף אחד. אולי שליטה זה אינסטינקט, הכל אפשרי. מה שכן, לך אין את האינסטינקט הזה, וכולם רואים את זה מקילומטרים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
נימרייה(שולטת){sub num} • 26 בנוב׳ 2025
ori ohana כתב/ה: נימרייה כתב/ה: אתה יודע.. אתה באצם גם עונה לעצמך עם הכותרת - שליטה היא אינסטינקט ולא ותק.
ואני מאוד יכולה להסכים עם זה, הרי בוער בך לשלוט, זה מרגש, מעצים, משכר... אבל זה בא עם המון אחריות וסיכון... מישהו יפקיד את עצמו בידך... כי לתת למישהו להחליט עליך ממקום של אינסטינקט בלבד, כשאין לו שילטה עצמית (שנבנת הרבה פעמים מניסיון), אין לו ניסיון פקרטי בתפעול של דברים וכלים מסויימים, זה מתכון דיי רע ולרוב ההשלכות שלו פגיעה בצד הנשלט. עכשיו כן כן יש פה ביצה ותרנגולת אם כולם רוצים מישהו ותיק עם ניסיון איך הותיק עם הניסיון צבר אותו. אבל אתה באמת חושב שהודעה בפורום של "תנו בי אמון אני רוצה לשלוט עכשיו!!" זה מה שישכנע לתת בך אמון? אני יתחיל ויגיד סוף סוף תשובה בוגרת ואמיתית! אני לא התכוונתי שהפוסט זה מה שיגיד לנשים בו תנו לי לשלוט בכם אני התכוונתי באמירה הזאת שאפשר לתת להפרשי גיל צאנס רוב השליטה שלי היא בנשים בגילאי 23-28 זה הטווח יצא לי לשלוט בנשים בגיל מבוגר ונהנהתי מאוד אבל החיפוש אחרי הגיל הזה מאוד קשה וזה מה שגרם לי לכתוב פוסט כזה שמח שהבנת את העומק במילים תראה... שקשה לך, ובחרת לשתף את הכאב שלך... אבל אני לא חושבת שזה יתן לך את התוצאה שאתה חושב או רוצה לקבל. |
|
|
| שדכן כושל |
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
שדכן כושל • 26 בנוב׳ 2025
עוד ביביסט הגיע בטעות לכלוב, על מה כל ההתרגשות?
תנו לו לקשקש את עצמו ועל עצמו והוא יתאדה בדיוק כמו שהוא בא. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
ori ohana • 26 בנוב׳ 2025
שדכן כושל כתב/ה: עוד ביביסט הגיע בטעות לכלוב, על מה כל ההתרגשות?
תנו לו לקשקש את עצמו ועל עצמו והוא יתאדה בדיוק כמו שהוא בא. מה קשור ביביסט? סתם מת לדעת איפה מעורב פה פוליטיקה |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
פותח פה סוגריים רגע
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
teacher(שולט) • 26 בנוב׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) אתה טועה ומטעה. צימרמן כידוע זה עם הא. כלומר מהלההההב ולא כפי שכתבת אתה.ֿ ״מהלבבבבבב״ אתה מוזמן לבדוק אותי. הקליפ אגב, מכיל את כל הקלישאות - נשים בעלות סמכות, מחשוף וליפ גלוס במדים, מודולציה בפזמון, אסיר זמיר, מכות בחדר אוכל, גרפיטי בשירותים ואחד דודו טופז, שבסוף באמת סיים בכלא. |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Re: פותח פה סוגריים רגע
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
Master Bruce{©} • 26 בנוב׳ 2025
teacher כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: תנו לו צ'אנס
הוא שולט מהלבבבבבב מהלבבבב מהלבבבב (הוא רוצה לאמא) אתה טועה ומטעה. צימרמן כידוע זה עם הא. כלומר מהלההההב ולא כפי שכתבת אתה.ֿ ״מהלבבבבבב״ אתה מוזמן לבדוק אותי. הקליפ אגב, מכיל את כל הקלישאות - נשים בעלות סמכות, מחשוף וליפ גלוס במדים, מודולציה בפזמון, אסיר זמיר, מכות בחדר אוכל, גרפיטי בשירותים ואחד דודו טופז, שבסוף באמת סיים בכלא. קיבלתי את התיקון |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
HelloKittyBabyGirl(נשלטת) • 26 בנוב׳ 2025
מתוך שיעור ראשון בקורס
״איך לא לזיין לעולם, מבוא 101״ (אני פה בשביל התגובות 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣) |
|
|
|
|
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
26 בנוב׳ 2025
המלכה קארינה(שולטת) • 26 בנוב׳ 2025
לא הבנתי....
יום וחצי אתה באתר וכבר מנסה ללמד אותנו...?? שניה...רגע...קח אוויר יש לי הרבה לרשום לך "מהי שליטה" - אבל לא באלי... רק אגיד שהייתי בגילך חשבתי כמעט כמוך ועכשיו בגילי אתן לך ללמוד לבד כמה שאתה לא יודע וכמה הרבה עוד אתה צריך ללמוד על כל עולם השליטה. נ.ב. אני עדיין שמחה ללמוד על יום עוד ועוד = עולם שלם וקסום! ובאמת - אין תחליף לניסיון חיים...! בהצלחה. |
|
|