|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
מלישס • 29 בדצמ׳ 2025
לסמן טריטוריה כמו הכלבים😜
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Re: שפיך! זרע! חלב-אב!
לפני 3 שבועות •
29 בדצמ׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 בדצמ׳ 2025
Curious B כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: תגידו, בעלי הפין, מה הקטע של לגמור על דברים? למה אתם רואים משהו יפה, כמו אישה, חושבים לעצמכם ''אני רוצה על זה את הזרע שלי''?
ברוך השם אני משתעשעת עם פינים איזה 15 שנה ועוד לא הבנתי. אני גם לא לגמרי מבינה את הפטיש/קינק הזה עד הסוף. נתנו לך פה סיבות אבל לא הסברים - לטנף/ללכלך, למה? ממקום של השפלה? של חייתיות? מה זה לסמן? זה קטע של בעלות? או משהו אחר? אני אוהבת כשמעמיקים בהסבר. גם למה אנשים נעלבים כששואלים, זו לא ביקורת. זו סקרנות ג'יזס לסמן = בעלות (במקרים שאני מדברת עליהם) כמו שגולדן הרבה פעמים הוא בשביל לסמן בעלות ולא רק אקט של השפלה (אם בכלל) |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 30 בדצמ׳ 2025
Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? הפעם ברצינות. חשבתי על זה הרבה. קרה לי משהו מוזר כי דמיינתי את זה קורה לי וזה באמת נראה לי נורא. אז יש לי תיאוריה. גברים לפחות במיניות הם יצורים מאוד ויזואליים. לגמור מול קיר, זה אומר לא לראות אותך ואת הגוף שלך תוך כדי. ואז זה מבאס. לדעתי יותר מהשפלה יש פה מניעה חושית. שאולי מחוסר יכולת להסביר מוגדרת על ידי החווה כהשפלה. זה אפילו שונה מגמירה בעיניים עצומות במטפחת לדוגמא כי אז הדמיון שלנו מתחיל לפעול. אם זה מסקרן אותך, אני מציע לך לעשות ניסוי. אם הציווי שלך יהיה לגמור מול הקיר אבל בעיניים עצומות, אני מניח שהם לא יחוו את זה קשה. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
חיוך מלנכולי(קינקי) • 30 בדצמ׳ 2025
ממש אבל, לא הבנתי אייך גברים יכולים להתרכז בלעשות את זה ברגע ככ אקסטטי
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
Miss Fox • 30 בדצמ׳ 2025
bondman כתב/ה: Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? הפעם ברצינות. חשבתי על זה הרבה. קרה לי משהו מוזר כי דמיינתי את זה קורה לי וזה באמת נראה לי נורא. אז יש לי תיאוריה. גברים לפחות במיניות הם יצורים מאוד ויזואליים. לגמור מול קיר, זה אומר לא לראות אותך ואת הגוף שלך תוך כדי. ואז זה מבאס. לדעתי יותר מהשפלה יש פה מניעה חושית. שאולי מחוסר יכולת להסביר מוגדרת על ידי החווה כהשפלה. זה אפילו שונה מגמירה בעיניים עצומות במטפחת לדוגמא כי אז הדמיון שלנו מתחיל לפעול. אם זה מסקרן אותך, אני מציע לך לעשות ניסוי. אם הציווי שלך יהיה לגמור מול הקיר אבל בעיניים עצומות, אני מניח שהם לא יחוו את זה קשה. לרוב אני גם לא נמצאת שם איתם, אלא שולחת מרחוק לעשות את זה. אבל אני אנסה את הענין של עיניים עצומות, אעדכן במרשמים ! |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
הכי שווה… 🤪
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
HelloKittyBabyGirl(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2025
ivy sweet כתב/ה: עניין של סימון, ואצלי הוא אוהב בעיקר לסמן אותי מבפנים😈
|
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2025
Miss Fox כתב/ה: אני חושבת שזה משהו יותר בסיסי מהתנייה מהפורנו.
גברים שביקשתי מהם לגמור על הקיר, לקחו את זה די קשה. גברים שונים, אופי ומוטיבציה שונה - וכולם הרגישו שזה בין הדברים היותר משפילים שהם עשו. למה ככה? אני לא מתכוונת להפסיק לבקש אבל תוהה, למה דווקא זה? אולי כי זה כמו עונש של לעמוד בפינה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
הלן הדוב • 31 בדצמ׳ 2025
תעשיית הפורנו ונשים הן הסיבה.
זה כבר די ברור היום שרוב השטויות שאנחנו עושים שלא לגמרי הגיוניות בסקס בא מהפורנו. תנוחות מוזרות? כן. לא. הן לא בהכרח טובות יותר ממסיונרי, פשוט יותר נוח לצלם בהן. סקס של שעתיים עם זין עומד וכוס שלא נפוח? זה עריכה, כדורים ואנשים שהמקצוע שלהם זה לזין. לגמור על משהו? זה ליטראלי נקרא money shot. ושימו לב שבדרך כלל לכיוון של זה הולך כמעט כל סרט פורנו. אז למה גברים נמשכים לזה היום? כי נשים מתחרמנות מזה או לפחות עושות כאילו וכי פיתחנו פטיש לזרע. אני יכול להעיד שיש מספר נשים בחיי שהרטיבו וגמרו מזה שקישטתי את פרצופן, תחתוניהן וגם תמונות שלהם בזרע. למה? אני מניח שיש לזה קשר להכרזת בעלות. אבל עזבו. מה אני יודע. סתם דוב גדול עם מוח גדול. |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
1 בינו׳ 2026
לפני 3 שבועות •
1 בינו׳ 2026
painslut lover(סדיסט){Maze} • 1 בינו׳ 2026
אני בכלל אוהב לעשות בורקס גבינה.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
לפני שבועיים •
3 בינו׳ 2026
אש קרה • 3 בינו׳ 2026
להלן השקל תשעים שלי בנושא:
אישית אני מעדיף בפנים, כמה בפנים? כמה שיותר עמוק, כמה עמוק? ברמה של לבדוק האם זה יעבור את כל האיברים הפנימיים וישפריץ מהאוזניים. אם כבר לסמן בחוץ, יש למיקום משמעות, שפריץ בעין/פנים זה סוג של השפלה, ציצי/תחת זה עניין של מחרמן/יפה, בטן/ירכיים זה סתם כדי לגמור בחוץ. |
|
|