|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Master Bruce{©} • 25 בינו׳ 2026
לא יודע איך זה היום, אבל בזמנו כשהייתי יוצא למסיבות עם איזון מגדרי היו נותנים הרבה מאד פעמים לזוגות גייז שמוכרים למארגנים להכנס.
אני מוכן להמר שזה ככה גם היום. אבל הרי בוא, זה לא באמת מעניין אותך. לא אכפת לך פתאום מזוגות גייז. אתה הרי לא גיי. אתה לא איזה לוחם למען זכויות הגייז. אתה פשוט מבואס שאין לך דייט למסיבות האלו, זה הכל. לגטימי, קורה, קרה, יקרה, תעבור הלאה. יש מסיבות אחרות לצאת אליהן. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה: לא יודע איך זה היום, אבל בזמנו כשהייתי יוצא למסיבות עם איזון מגדרי היו נותנים הרבה מאד פעמים לזוגות גייז שמוכרים למארגנים להכנס.
אני מוכן להמר שזה ככה גם היום. אבל הרי בוא, זה לא באמת מעניין אותך. לא אכפת לך פתאום מזוגות גייז. אתה הרי לא גיי. אתה לא איזה לוחם למען זכויות הגייז. אתה פשוט מבואס שאין לך דייט למסיבות האלו, זה הכל. לגטימי, קורה, קרה, יקרה, תעבור הלאה. יש מסיבות אחרות לצאת אליהן. שמע פה זה לא הבלוג שלך ולא תוכל לחסום ולמחוק תגובות שאתה לא אוהב. אין צורך כל פעם לרדת לפסים אישיים ולשקף את עצמך על אחרים. אכפת לי מגייז, אני יוצא למסיבות להטבים המון עם ידידות, תלתליסטים פאי פאג ועוד. אני יותר מבואס עליך אבל ביקשו ממני לא לרדת לרמה שלכם יותר ואני אכבד את בעלי האתר. וזה תמיד אתה אני הוא לא אתה טועה. זה פשוט מוכיח תטענה, אז תודה עלזה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
|
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כן אה הצצתי בפרופיל שלך וזה ישר צעק לי ביטוח לאומי. נראלי ישלך דאגות יותר חשובות כרגע ממני אתה דוחף ל40 לא? |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כן אה הצצתי בפרופיל שלך וזה ישר צעק לי ביטוח לאומי. נראלי ישלך דאגות יותר חשובות כרגע ממני אתה דוחף ל40 לא? דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire • 25 בינו׳ 2026
Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כן אה הצצתי בפרופיל שלך וזה ישר צעק לי ביטוח לאומי. נראלי ישלך דאגות יותר חשובות כרגע ממני אתה דוחף ל40 לא? דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כמה אחוזים מקבלים על להשמין ולהקריח בגיל 45? שואל בשביל חבר, הוא גם קורא לעצמו מאסטר אבל בקושי שולט על הקרס שלו ואני טיפה מרחם עליו. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: Painoire כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: אני טורח להגיב על תגובות כאן ואז הן נמחקות ומוציאות אותי מוזר... חחח
אתה גם מוחק וחוסם כל מי שלא מסכים איתך בבלוג ואז קורא לזה קללות. אתה לא נשמע אדם שאפשר לנהל איתו דיון כי מהרגע הראשון ירדת לפסים אישיים והפצת שקרים אז תחסוך ותתקדם. תודה🫶 דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כן אה הצצתי בפרופיל שלך וזה ישר צעק לי ביטוח לאומי. נראלי ישלך דאגות יותר חשובות כרגע ממני אתה דוחף ל40 לא? דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* כמה אחוזים מקבלים על להשמין ולהקריח בגיל 45? שואל בשביל חבר, הוא גם קורא לעצמו מאסטר אבל בקושי שולט על הקרס שלו ואני טיפה מרחם עליו. דעתך חשובה לנו כל הקווים תפוסים כרגע אנא המתן ותענה לפי התור תודה *ביטוח לאומי בשבילך ברגעים החשובים של החיים* |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 בינו׳ 2026
שוסי • 25 בינו׳ 2026
אתה לא יכול לבדוק בצ'ט GPT איך מאייתים כרס?
|
|
|