בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Please keep chaste responsibly

פישוטו
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
פישוטו • 1 בפבר׳ 2026
אין פה חוויה של בדסמ. יש פה בנאדם שלובש כלובון. הוא לא מתנהג בצורה בדסמית, קינקית, היררכית או מינית.
הוא לובש כלובון, ומציית למאבטח שדרש ממנו להתפשט.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
פישוטו כתב/ה:
אלך אתכן צעד קדימה.
אני לא רואה איך הסכמה קשורה לאירוע.
אין פה התערטלות מכוונת בציבור עם כלובון.
זה לא עניין של הסכמה כי הוא לא ביקש להתפשט, הוא קיבל הוראה מגורם בטחוני.

הגורם הבטחוני מודע לכך שהעבודה שלו כוללת לראות אנשים בעירום.
הוא מודע לעובדה שהוא הולך להחשף ולמגוון רחב של אנשים ולבחירות שלהם.
הוא הסכים עם סיום ההכשרה ותחילת ההעסקה שלו להחשף אל ולתפעל אינספור סיטואציות מורכבות.
ואפילו הסכים לחטט בחורי תחת, אבל זה כבר אוף טופיק.

כל עוד האדם עם הכלובון ציית לכוחות הבטחון.
לא רמז או כיוון או עשה מעשה מיני מעבר ללבישת הכלובון.
אני לא רואה פה שום בעיה של הטרדה או הסכמה.
ובטח לא סיבה ללעג מצד המאבטח וסיבה לכתבה.

מותר לנשוא או ללבוש אביזרי מין בשדות תעופה כל עוד לא חשפת אליהם את הציבור.
וזה לא משנה אם הוא הובך או התחרמן, טעה או התכוון.

עבורי, זה תלוי בנסיבות
אם מדובר בטעות תמימה - אני נוטה להסכים איתך
אם מדובר במצב של "האדון שלי ואני רצינו שאני אושפל בצורה כזאת באופן מכוון" אז יש כאן אי הסכמה מצד המאבטחים (או אחרים שהיו מעורבים בכך)
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Bluecollar​(שולטת) • 1 בפבר׳ 2026
פישוטו כתב/ה:
אין פה חוויה של בדסמ. יש פה בנאדם שלובש כלובון. הוא לא מתנהג בצורה בדסמית, קינקית, היררכית או מינית.
הוא לובש כלובון, ומציית למאבטח שדרש ממנו להתפשט.

פשוט תכשיט תמים שבכלל לא חלק מיחסים בין שולט/ת ךנשלט
Master Bruce​{©}
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Master Bruce​{©} • 1 בפבר׳ 2026
אני מבין שהחלטתם להמשיך לדבר על זה כאילו זה באמת קרה בכלל. נו שויין.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 1 בפבר׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה:

עבורי, זה תלוי בנסיבות
אם מדובר במצב של "האדון שלי ואני רצינו שאני אושפל בצורה כזאת באופן מכוון" אז יש כאן אי הסכמה מצד המאבטחים (או אחרים שהיו מעורבים בכך)

להערכתי, מדובר בטעות

אם היה כלובון מתכת - היה מתגלה לפני השיקוף גוף המלא. וזא בהחלט זה היה בעייתי בעיני להגיע כך לשדה תעופה.
כנראה שמדובר בכלובון פלסטיק /סיליקון - שלא התגלה בבידוק הראשוני אלא רק בשיקוף גוף מלא. (השיקוף בד"כ זה הבידוק השני ולא הראשון)
ולא כולם יודעים שרואים בשיקוף גוף גם חלקי פלסטיק ולא רק מתכות, וכל מה שנראה חריג עובר לבדיקה פיזית בצד.

גם לא מחייב שהצד הדומיננטי ביקש או דרש זאת, יש לא מעט מערכות יחסים מרחוק שלא תמיד חושבים או יודעים שהצד הסאב טס ויעבור שיקוף גוף מלא.
זה לא משהו שבהכרח נמצא בעדיפות, לפחות כך זה היה אצלי ומשערת שאצל אחרים.
רק כשהסאב ביקש אישור להסיר לפני ואחרי עליה למטוס נזכרתי שזה בכלל אופציה קיימת ושהיא בעייתית. (ואצלי היה מדובר באחד ממתכת, אם היה חומר אחר יש מצב שלא היינו חושבים על זה בכלל) עד אז בכלל לא התעסקתי או זכרתי שהוא טס, כי זה לא היה טיב הקשר.

בקיצור, יש פה המון שטח אפור בעיני.
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
Master Bruce כתב/ה:
אני מבין שהחלטתם להמשיך לדבר על זה כאילו זה באמת קרה בכלל. נו שויין.

בכנות?
לא בטוחה כמה מישהו.י היה/היתה מספיק משועמם.ת במאקו בשביל להמציא את זה
אני בהחלט יכולה להאמין שמשהו כזה קרה במציאות ושנגיד מישהו.י ששמע על זה בנמל התעופה (נגיד אדם ששמע את הנשלט משוחח על זה בטלפון) כתב על זה איפשהו וזה איך שזה הגיע למאקו.
ve-ra
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
ככה זה מכשפות בבית המדרש
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
StreetCat כתב/ה:
Luna Oscura כתב/ה:

עבורי, זה תלוי בנסיבות

להערכתי, מדובר בטעות

אם היה כלובון מתכת - היה מתגלה לפני השיקוף גוף המלא. וזא בהחלט זה היה בעייתי בעיני להגיע כך לשדה תעופה.
כנראה שמדובר בכלובון פלסטיק /סיליקון - שלא התגלה בבידוק הראשוני אלא רק בשיקוף גוף מלא. (השיקוף בד"כ זה הבידוק השני ולא הראשון)
ולא כולם יודעים שרואים בשיקוף גוף גם חלקי פלסטיק ולא רק מתכות, וכל מה שנראה חריג עובר לבדיקה פיזית בצד.

גם לא מחייב שהצד הדומיננטי ביקש או דרש זאת, יש לא מעט מערכות יחסים מרחוק שלא תמיד חושבים או יודעים שהצד הסאב טס ויעבור שיקוף גוף מלא.
זה לא משהו שבהכרח נמצא בעדיפות, לפחות כך זה היה אצלי ומשערת שאצל אחרים.
רק כשהסאב ביקש אישור להסיר לפני ואחרי עליה למטוס נזכרתי שזה בכלל אופציה קיימת ושהיא בעייתית. (ואצלי היה מדובר באחד ממתכת, אם היה חומר אחר יש מצב שלא היינו חושבים על זה בכלל) עד אז בכלל לא התעסקתי או זכרתי שהוא טס, כי זה לא היה טיב הקשר.

בקיצור, יש פה המון שטח אפור בעיני.

יכול להיות שאת צודקת לחלוטין
אבל המוח שלי הלך גם לכיוון של האופציה שכתבתי בגלל שכבר היו מקרים שבהם נעשו דברים שמערבים קהל שלא בהכרח מעוניין בכך (למשל, באמצע מסעדה לרדת על הברכיים ולנשק נעליים מול מלצר.ית או ללכת למישהו.י בפאב/מסעדה בהוראת השולט ולהציע לו שירותי מין ועוד)
אז בגלל זה, בעיניי, זה תלוי בנסיבות.
ve-ra
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra • 1 בפבר׳ 2026
כל המריירות כאן ימשיכו לאונן למסך כי הסיכוי שלהן בהיותן כה חשוכות למצא נשלט ראוי כזה שגם יעלה בגאון לטיסה עם כלובון, הוא ובכן, 0
לפני שבוע • 1 בפבר׳ 2026
ve-ra כתב/ה:
כל המריירות כאן ימשיכו לאונן למסך כי הסיכוי שלהן בהיותן כה חשוכות למצא נשלט ראוי כזה שגם יעלה בגאון לטיסה עם כלובון, הוא ובכן, 0

אני תוהה אם את קוראת לפעמים את התגובות שלך לפני שאת שולחת
לפעמים יש כל כך הרבה השלחת רעל בהודעה אחת שזה לא ברור לי איך זה נכתב עם חשיבה אמיתית מאחורי זה.