|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 7 בפבר׳ 2026
ברוכה את אלוהימה
אלתינו מלכת העולמות, בוראת השולטות והמלכות. אלו מהן שאוהבות לחדור כמובן…. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Crimson raven(שולט){L-Kitsune} • 7 בפבר׳ 2026
התשובה הכי אמיתית שתקבל פה.
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. כל המלכות פה יגידו שלא מוריד לך מהגבריות כל השולטים יגידו שמוריד לך מהגבריות. כי מבחינת מלכות ככה הן(דגש על הן) רוצות את הגבר שלהם. מבחינת שולטים שיגיבו ככה, זה כי הם לא מבינים מזה גבריות הם החליטו לעצמם מזה ומבחינתם ככה הם מסווגים "גברי" או "לא גברי" מתוך המקום שלהם בין אם חוסר ביטחון או סתם צרי אופקים. אבל התשובה האמיתית היא. 1 אם אתה אוהב משהו אל תסתיר את הקינקים שלך חבל לייצר לעצמך דיכוי ושתפספס ותאבד רצונות שלך, אתה סתם עושה לעצמך כלוב. 2 יש נשים שיגידו על זה "איכס מה אתה הומו" כי צרות אופקים. 3 יש נשים שפשוט יגידו שזה לא בשבילהן כי הן לא נמשכות לזה. 4 יש נשים שאוהבות את זה וירצו בזה בלי קשר או עם קשר לשליטה כי הם יהנו מזה. ולא זה לא מוריד לך מהגבריות. גם פילוסופית מזה גבריות? כי כל פעם שמתארים לי גבריות אני אומר "זה אותו תיאור לבבון" ואם הייתי ג'יני מגשים משאלות הייתי נותן לה בבון ואומר לה קיבלת מה שתיארת. התשובה הנכונה היא, תיהיה גלוי. מקסימום דחיה, בסוף תמצא אחת שמתאימה לך. נ.ב תתפלא כמה נשים אוהבות לעשות לגברים משחקים אנליים. בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 7 בפבר׳ 2026
► Crimson raven כתב/ה: התשובה הכי אמיתית שתקבל פה.
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. כל המלכות פה יגידו שלא מוריד לך מהגבריות כל השולטים יגידו שמוריד לך מהגבריות. כי מבחינת מלכות ככה הן(דגש על הן) רוצות את הגבר שלהם. מבחינת שולטים שיגיבו ככה, זה כי הם לא מבינים מזה גבריות הם החליטו לעצמם מזה ומבחינתם ככה הם מסווגים "גברי" או "לא גברי" מתוך המקום שלהם בין אם חוסר ביטחון או סתם צרי אופקים. אבל התשובה האמיתית היא. 1 אם אתה אוהב משהו אל תסתיר את הקינקים שלך חבל לייצר לעצמך דיכוי ושתפספס ותאבד רצונות שלך, אתה סתם עושה לעצמך כלוב. 2 יש נשים שיגידו על זה "איכס מה אתה הומו" כי צרות אופקים. 3 יש נשים שפשוט יגידו שזה לא בשבילהן כי הן לא נמשכות לזה. 4 יש נשים שאוהבות את זה וירצו בזה בלי קשר או עם קשר לשליטה כי הם יהנו מזה. ולא זה לא מוריד לך מהגבריות. גם פילוסופית מזה גבריות? כי כל פעם שמתארים לי גבריות אני אומר "זה אותו תיאור לבבון" ואם הייתי ג'יני מגשים משאלות הייתי נותן לה בבון ואומר לה קיבלת מה שתיארת. התשובה הנכונה היא, תיהיה גלוי. מקסימום דחיה, בסוף תמצא אחת שמתאימה לך. נ.ב תתפלא כמה נשים אוהבות לעשות לגברים משחקים אנליים. בהצלחה. מחזקת אחד לאחד |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 7 בפבר׳ 2026
צריך לומר את האמת, לדעתי רוב הנשים בעיקר מחוץ לכלוב או נשלטות הרדקור לא יתחברו לנשוא בלשון המעטה.
אקט החדירה בין אם באצבע ואף יותר עם אביזר שמור לכאורה למי שמוביל. על מנת להיחדר הצד הנחדר צריך לאפשר, לשחרר להיפתח. המחשבה שאשה נחדרת גבר חודר היא מחשבה צרה ומקובעת. נשים שפתוחות מינית וכאלה שנהנות לענג לא ירתעו מכך. בעיניי אין קשר לגבריות גם אם אתה בדוגי ושולט שמביא את הנשלטת שלו לענג אותו באופן הזה מחזיק בבטחון עצמי מאוד גבוה. גם כשולטת יש לא מעט נשלטים שרואים חדירה לשולטת כמשהו מוריד ומכבה. לא ראוי, למה שהיא תצטרך את הז שלי. הרי אם אני חודר אז איפה השליטה שלה. אבל זה ממש לא נכון זה סטייט אוף מיינד. מה גם שאפשר לחזק שליטה בדרך שבוחרים לעשות זאת. עם קולר או וו אנאלי. בסופו של דבר לא נוכל לשנות איך שאנשים חושבים, רק למצוא את מי שרואה את הדברים כמונו. לא הייתי מפספסת הנאה בגלל תכתיבים כנראה שלמצוא אשה שגם נהנית מזה ולא עושה זאת כדי לרצות אותך יהיה קשה יותר. אבל אפשרי, עובדה מצאת. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
הנסיך המדליק xxx • 7 בפבר׳ 2026
► Bluecollar כתב/ה: הייתי בטוחה שאכנס לדיון והתשובות יהיו
"נו, באמת, זה הכי נון אישיו שיש, בואו נדבר על נושאים מרעישי עולם אחרים כמו פות שעיר" דילוגים לשקיעה אז אני אכתוב לא, זה שאישה מענגת אותך מינית עם אצבע בתחת לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה הומוסקסואל לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נחדר לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נותן לאישה להשפיל אותך לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מקשיב לאישה לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נשלט לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא "ארנק" לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא יודע לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה קאקהולד לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא כוחני לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מופנם לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה רגיש לא הופך אותך לפחות גברי בנוגע לשאלה מתי ואיך להעלות את זה, כמו ברוס, בשלב שבו מגיעים למיניות ומתחילים לדבר עליה ולחלוק פנטזיות אם כך אשמח לשמוע מה זה גבר וגבריות בענייך ? ולהפך מה היה כן מוריד לך בגבר שהיה נתפס בענייך כפחות גברי ? |
|
|
| תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} |
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר} • 7 בפבר׳ 2026
לאישה הנכונה בשבילך זה רק יוסיף, עוד דרך ליצירת הנאה משותפת, ועוד רובד של אינטימיות ואמון.
חשיבה בלייבלים של “זה לא גברי” או “זה נשלט ולא שולט” בעיניי היא חשיבה מיושנת ולא ממש מחוברת למציאות של מיניות ודינמיקה. גבריות ושליטה לא נמדדות באקט כזה או אחר, אלא במה שקורה ביניכם: מי מוביל, מי מגדיר את המסגרת, ואיזו תחושה נוצרת בתוך הקשר. דוגמה פשוטה: גבר שמוביל את בת הזוג לשבת לו על הפנים. על הנייר זה יכול להיראות “נשלט”, אבל בפועל זה יכול להיות אקט מאוד שולט, תלוי בדינמיקה ובכוונה שמאחוריו. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 7 בפבר׳ 2026
► הנסיך המדליק xxx כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: הייתי בטוחה שאכנס לדיון והתשובות יהיו
"נו, באמת, זה הכי נון אישיו שיש, בואו נדבר על נושאים מרעישי עולם אחרים כמו פות שעיר" דילוגים לשקיעה אז אני אכתוב לא, זה שאישה מענגת אותך מינית עם אצבע בתחת לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה הומוסקסואל לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נחדר לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נותן לאישה להשפיל אותך לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מקשיב לאישה לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה נשלט לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא "ארנק" לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא יודע לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה קאקהולד לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה לא כוחני לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה מופנם לא הופך אותך לפחות גברי זה שאתה רגיש לא הופך אותך לפחות גברי בנוגע לשאלה מתי ואיך להעלות את זה, כמו ברוס, בשלב שבו מגיעים למיניות ומתחילים לדבר עליה ולחלוק פנטזיות אם כך אשמח לשמוע מה זה גבר וגבריות בענייך ? ולהפך מה היה כן מוריד לך בגבר שהיה נתפס בענייך כפחות גברי ? אני לא מאמינה במושג 'פחות גברי'. גבר הוא גבר. אם הוא עושה משהו שלא מוצא חן בעיניי, זה אולי יגרום לי להתרחק או לאבד עניין אולי אפילו לגלגל עיניים ולהדחות, אבל אני לא משליכה את זה על הגבריות שלו אלא על האופי שלו |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
7 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 7 בפבר׳ 2026
הנסיך מדבר על אופי, את לוקחת את זה למקום אולי ביולוגי (?)
אבל זו שאלה מעניינת בעיני. אם יש מולנו שתי דמויות חסרות מאפיינים חיצוניים, מה יהפוך אחת מהן לגבר? ומה לאישה? האם יש דברים שהם בלעדיים לאחד או לשניה? או שמא מדובר בעוצמות הביטוי? |
|
|