|
|
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
the rain song • 23 בפבר׳ 2026
אני מתחילה עם גברים מאז ומתמיד.
גם כאן פניתי. הבלוג ו/או תגובות בפורום הם אלו שהשפיעו. לכרטיס הייתי נכנסת בשביל פרטים "יבשים". גיל, מצב משפחתי וכאלה. לפעמים היו כל כך הרבה קלישאות ושטויות בכרטיס שירד לי מהם לגמרי. לפי דעתי לא צריך להיות שום דבר בכרטיס. חוץ מפרטים בסיסיים, כפי שציינתי. לא תמיד שיקול הדעת שלי הוכיח את עצמו ולא תמיד הם היו מעוניינים בי. ובכל זאת, רוב מה שיצא מהכלוב (וגם בחיים מחוץ לאתר) התרחשו בעקבות פנייה שלי. פניתי גם סתם למטרות שיחה. אז גם קשרים בלתי מחייבים ושיחות מרתקות מידי פעם היו כאן בשפע. להתחיל עם גבר זה לא בהכרח לשלוח הודעה מפורשת. זה יכול להיות פלרטוט מתמשך דרך הבלוגים או סתם להסב את תשומת ליבו שאני קיימת. ההודעות היו ברובן ענייניות לנושא מסויים. בטח לא בדסמיות. זה כיף. ממליצה לכולם ולכולן. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
23 בפבר׳ 2026
הולך עם הלב(שולט) • 23 בפבר׳ 2026
► the rain song כתב/ה: אני מתחילה עם גברים מאז ומתמיד.
גם כאן פניתי. הבלוג ו/או תגובות בפורום הם אלו שהשפיעו. לכרטיס הייתי נכנסת בשביל פרטים "יבשים". גיל, מצב משפחתי וכאלה. לפעמים היו כל כך הרבה קלישאות ושטויות בכרטיס שירד לי מהם לגמרי. לפי דעתי לא צריך להיות שום דבר בכרטיס. חוץ מפרטים בסיסיים, כפי שציינתי. לא תמיד שיקול הדעת שלי הוכיח את עצמו ולא תמיד הם היו מעוניינים בי. ובכל זאת, רוב מה שיצא מהכלוב (וגם בחיים מחוץ לאתר) התרחשו בעקבות פנייה שלי. פניתי גם סתם למטרות שיחה. אז גם קשרים בלתי מחייבים ושיחות מרתקות מידי פעם היו כאן בשפע. להתחיל עם גבר זה לא בהכרח לשלוח הודעה מפורשת. זה יכול להיות פלרטוט מתמשך דרך הבלוגים או סתם להסב את תשומת ליבו שאני קיימת. ההודעות היו ברובן ענייניות לנושא מסויים. בטח לא בדסמיות. זה כיף. ממליצה לכולם ולכולן. גישה מוצלחת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
24 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
24 בפבר׳ 2026
מלישס(שולטת) • 24 בפבר׳ 2026
סקרנות.
בלוג מעניין. פרופיל מעניין. שילוב של כל מה שרשמתי |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
26 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
26 בפבר׳ 2026
הוא(שולט) • 26 בפבר׳ 2026
פניה של נשלטת אלי יכול להעיד על שיקול דעת משובח ויכולת אבחנה גבוהה
כמוכן מעיד שהיא מסוגלת לדלג מעל הקלישאה והמוסכמה שגבר צריך ל"חזר" |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
26 בפבר׳ 2026
לפני 5 ימים •
26 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 26 בפבר׳ 2026
בדרך כלל זה פוסטים בבלוג (הרבה פעמים גם נכנסת לארכיון כשאני מתעניינת ממש ומתחילה לחפור)
יש פעמים שמדובר במישהו שתגובה שלו בפורום או בבלוג אחר ממש סיקרנה ו/או הרשימה אותי פרופיל זה הגורם המשני, כלומר, הפרופיל תומך בסיבה הראשונה (בלוג ו/או פורום) שבבגללה רציתי לפנות אבל הוא כן גורם חשוב עבורי |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
26 בפבר׳ 2026
לפני 4 ימים •
26 בפבר׳ 2026
קרשנדו(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2026
כשהוא משרה לי דרך הפרופיל אוירת קיצוניות אני פונה.
|
|
|