|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
Master Bruce{©} • 22 בפבר׳ 2026
רק אני סוטה שעבורו סקס זוהי קודם כל חוויה רגשית?
|
|
|
|
|
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
לפני יום •
22 בפבר׳ 2026
Arsene • 22 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: אני ממש ממש אוהבת את התגובה הזו. והיא ממלאת את ליבי השחור תקווה. נשמע שאתה פרטנר מצוין לסקס.
יש מצב שאני באמת מסוג הכריתי. אני גם מאוד אוהבת לאכול כריות עם חלב. בכל אינטראקציה מינית שהיתה לי, תמיד הייתי זו שנהינת מזה שעושים לה ועליה וכיף לשמוע שחוץ מבן הזוג שלי, יש עוד גברים שיש להם את הצד השני. ככה אומרים, כן. ספרי לחברותייך! אני חושב שאנחנו מאוד רגילים לציר שולט-נשלט כאן בכלוב, ואנחנו מתעלמים מהמון צירי התאמה מינית אחרים, וזה אחד מהם. אולי אני צריך להוסיף את זה בפרופיל, שאני צריך נסיכת כריות כזאת שתתן לי לעשות לה דברים. כי הדיפולט שלנו זה שהצד השולט הוא לכאורה האקטיבי יותר. אבל זה לאו דווקא ככה במציאות. תוסיף, תוסיף. זה לגמרי יעלה לך אתמספר הנסיכות שתראה להן את הישבן אני לא חושב שזה הדיפולט. נניח, אחד הארכיטיפים של שולטות זה השולטת הנהנתנית, ואז היא הפאסיבית והנשלט פועל עליה - מסז׳, מין אוראלי, מסיע, מנקה, מטפל. היא אומרת לו מה לעשות לה, היא מחליטה מה יהיה, אבל הוא פועל. יש גם שולטים כאלו מן הסתם, אבל זה ארכיטיפ פחות מובע, מכל מיני סיבות. |
|
|
|
|
לפני 23 שעות •
22 בפבר׳ 2026
לפני 23 שעות •
22 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 22 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► bondman כתב/ה: לפעמים גם אני חושב שחלק מזה שאני
פסיבי נובע מעצלנות. כך שאני חושב שעלית כאן על נקודה. מה שמוזר שלרדת או למצוץ לא נראה לי פעולה אקטיבית, אולי כי אני נהנה מכל רגע. חח זה מעניין שאתה מפרש אקטיביות כמשהו לא מהנה. לרדת ולמצוץ זה לחלוטין אקטיבי כי אתה עושה *לו* ( או לה) האם אתה יכול להנות מזה בפני עצמו? בלי שהיא משפילה תוך כדי או שאחרי זה תקבל פרס שיערב את הבולבול/ התחת שלך? בשבילי להיות אקטיבי מתפרש כמשהו סיזיפי ולא מהנה. ( למרות ששומעים ומרגישים שהם מאוד נהנים… ) אני כנראה מידי פסיבי בסקס ב DNA. יש מבחינתי בלהיות נשלט/פסיבי גם עצלנות מחשבתית. לקבל פקודות והוראות בלי לחשוב. לגבי מציצות אני נהנה מהאקט עצמו ובפני עצמו, אבל השפלות וכל השאר זה תבלין נהדר. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 21 שעות •
23 בפבר׳ 2026
שוסי • 23 בפבר׳ 2026
► Arsene כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► Arsene כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: אני ממש ממש אוהבת את התגובה הזו. והיא ממלאת את ליבי השחור תקווה. נשמע שאתה פרטנר מצוין לסקס.
יש מצב שאני באמת מסוג הכריתי. אני גם מאוד אוהבת לאכול כריות עם חלב. בכל אינטראקציה מינית שהיתה לי, תמיד הייתי זו שנהינת מזה שעושים לה ועליה וכיף לשמוע שחוץ מבן הזוג שלי, יש עוד גברים שיש להם את הצד השני. ככה אומרים, כן. ספרי לחברותייך! אני חושב שאנחנו מאוד רגילים לציר שולט-נשלט כאן בכלוב, ואנחנו מתעלמים מהמון צירי התאמה מינית אחרים, וזה אחד מהם. אולי אני צריך להוסיף את זה בפרופיל, שאני צריך נסיכת כריות כזאת שתתן לי לעשות לה דברים. כי הדיפולט שלנו זה שהצד השולט הוא לכאורה האקטיבי יותר. אבל זה לאו דווקא ככה במציאות. תוסיף, תוסיף. זה לגמרי יעלה לך אתמספר הנסיכות שתראה להן את הישבן אני לא חושב שזה הדיפולט. נניח, אחד הארכיטיפים של שולטות זה השולטת הנהנתנית, ואז היא הפאסיבית והנשלט פועל עליה - מסז׳, מין אוראלי, מסיע, מנקה, מטפל. היא אומרת לו מה לעשות לה, היא מחליטה מה יהיה, אבל הוא פועל. יש גם שולטים כאלו מן הסתם, אבל זה ארכיטיפ פחות מובע, מכל מיני סיבות. לא חושבת. כלומר, אולי זה הארכטיפ. אבל זו בטח לא הציפייה. אף אחד לא באמת מחפש שולטת רק בשביל לעשות לה דברים. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 21 שעות •
23 בפבר׳ 2026
William Arthur{SilentDevo} • 23 בפבר׳ 2026
אפשר לזיין מהר ואז זה אכן יכול להיות כמו כל ספורט - עם התעייפות. ואפשר לזיין לאט. מכירה את תנועת ההאטה ? הפילוסופיה הזו יכולה לשנות את חווייתך כמזיינת.
את מניחה הנחה מובלעת שאוראלי מחייב פאסיביות מצד המקבל/ת וזה הרי לא הכרחי. הצד המקבל.באוראלי יכול להיות האקטיבי. וכמובן שהאבחנה שולט/ת - נשלט/ת פאסיבי/ת - אקטיבי/ת - חרוצ/ה - עצלנ/ית - אלה שלושה ספקטרומים/מרחבים שונים ונפרדים שיכולים להתקיים בכל אדם. נגיד, קשירות. לכאורה שולט שעוסק בקשירות לא יכול להיות עצלן, נכון? אבל זה חוסך להחזיק לה את הידיים כשהיא מתנגדת ועוזר לקבע אותה בתנוחה שמתאימה, ומהבחינה הזו - זה מאוד עצלני מצד השולט, לא ? (בכמה מימדים, כי הרי יש כאן העדפה או בריחה או התדרדרות אל ריסון פיזי על פני ריסון מנטלי) |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 20 שעות •
23 בפבר׳ 2026
שוסי • 23 בפבר׳ 2026
► William Arthur כתב/ה: אפשר לזיין מהר ואז זה אכן יכול להיות כמו כל ספורט - עם התעייפות. ואפשר לזיין לאט. מכירה את תנועת ההאטה ? הפילוסופיה הזו יכולה לשנות את חווייתך כמזיינת.
את מניחה הנחה מובלעת שאוראלי מחייב פאסיביות מצד המקבל/ת וזה הרי לא הכרחי. הצד המקבל.באוראלי יכול להיות האקטיבי. וכמובן שהאבחנה שולט/ת - נשלט/ת פאסיבי/ת - אקטיבי/ת - חרוצ/ה - עצלנ/ית - אלה שלושה ספקטרומים/מרחבים שונים ונפרדים שיכולים להתקיים בכל אדם. נגיד, קשירות. לכאורה שולט שעוסק בקשירות לא יכול להיות עצלן, נכון? אבל זה חוסך להחזיק לה את הידיים כשהיא מתנגדת ועוזר לקבע אותה בתנוחה שמתאימה, ומהבחינה הזו - זה מאוד עצלני מצד השולט, לא ? (בכמה מימדים, כי הרי יש כאן העדפה או בריחה או התדרדרות אל ריסון פיזי על פני ריסון מנטלי) אני לא מזיינת יותר. זה לא היה לי כיף. גם אם זה יהיה לאט, זה פשוט לא מהנה עבורי. כמו שאמרתי לגבי אוראלי, לדחוף לה את הראש לא מאוד נחשב למאמץ. מין הסתם המוצצת מתאמצת יותר. ולגבי קשירות- מי אמר שצריך בכלל להחזיק לה את הידיים? זו גם עבודה אקטיבית. יש מי שפשוט יגיד לה לא לזוז וזהו. |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 18 שעות •
23 בפבר׳ 2026
FlowerKitty(שולטת) • 23 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: לא חושבת. כלומר, אולי זה הארכטיפ. אבל זו בטח לא הציפייה. אף אחד לא באמת מחפש שולטת רק בשביל לעשות לה דברים. תתפלאי. לגמרי יש נשלטים כאלה (: כמובן שיש גם ציפייה שהשולטת תדע להחזיק את ההיררכיה ולא סתם תהיה שם. אבל בכל מקרה זה זן נשלטים קיים, לפחות בפמדום. לעיתים קרובות הזן הספציפי הזה יגיע אפילו עם רתיעה ממגע בהם ומשיעשו להם דברים (ואז זה יכול להיות מאוד כיף לעשות דווקא 😈 אין על מיינדפאק של התנגשות עזה בין מה שאתה חווה כצורך שלך כנשלט, לבין הצורך לציית למשהו שסותר אותו. אבל זה לא חובה, סתם תחביב אישי של הכותבת). |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 16 שעות •
23 בפבר׳ 2026
Leaker(נשלט) • 23 בפבר׳ 2026
► FlowerKitty כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: לא חושבת. כלומר, אולי זה הארכטיפ. אבל זו בטח לא הציפייה. אף אחד לא באמת מחפש שולטת רק בשביל לעשות לה דברים. תתפלאי. לגמרי יש נשלטים כאלה (: כמובן שיש גם ציפייה שהשולטת תדע להחזיק את ההיררכיה ולא סתם תהיה שם. אבל בכל מקרה זה זן נשלטים קיים, לפחות בפמדום. לעיתים קרובות הזן הספציפי הזה יגיע אפילו עם רתיעה ממגע בהם ומשיעשו להם דברים (ואז זה יכול להיות מאוד כיף לעשות דווקא 😈 אין על מיינדפאק של התנגשות עזה בין מה שאתה חווה כצורך שלך כנשלט, לבין הצורך לציית למשהו שסותר אותו. אבל זה לא חובה, סתם תחביב אישי של הכותבת). איך מקטלגים את זה? פאסיב סאבמיסיב/ אקטיב סאבמיסיב? |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
23 בפבר׳ 2026
Re: עצלנות.
לפני 16 שעות •
23 בפבר׳ 2026
CTAC DM(שולט) • 23 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: תמיד חשבתי שגברים שמעדיפים מציצה הם פשוט עצלנים כי לזיין דורש מהם יותר מאמץ.
מהבחינה הזו אני גם מעדיפה עבדים שמעדיפים לרדת מאשר שיזיינו אותם בתחת. לי אישית ממש מוריד גברים פסאביים בסקס. נשלטים או שולטים. (לדחוף לה את הראש עמוק יותר לתוך הבולבול לא באמת נחשב). אולי בעצם הרבה "שולטים" פשוט מחפשים מציצה, כמו שהרבה "נשלטים" פשוט מחפשים אורגזמה תלת פאזית שזיון רגיל לא מביא איתו( שלא נדבר על העבודה הקשה שזיון מצריך מהם). אני לא בטוחה מה אני באה לשאול כאן בעצם. אולי סתם משתפת הרהורים רנדומליים רבי משמעות תוך כדי קיפול כביסה. אבל אם אנחנו כבר כאן אז אשמח אם תתייחסו למשהו מכל זה. וספציפית אם לזיין זה באמת מעייף. ( זיינתי פעם אחת ויצאתי יותר תפוסה משיעור פילאטיס מכשירים) לא בטוח מה השאלה כאן. אבל לזיין גרון זב כמו לזיין כוס או תחת, על פניו חורים שונים אבל אותה אנרגיה. נכון שיש אקטים פאסיבים למקבל כמו מציצה, ליקוק,לשבת על הספה ושאר הירקות. אבל לא הייתי משייך תפקיד - שולט, נשלט,סופט,הרד וקקטוס לסלט הזה. מי שאוהב פעילות פיזית ואוהב להזיע,יבחר באקט תזזתי, אינטנסיבי כי זה יעורר או ישחרר את האנרגיה הנכונה והמדליקה עבורו/ה. אישית אני מאוד אוהב אינטנסיבי גם בסשנים לא מיניים, הפיזיות חשובה לי בכמעט כל דבר,יש אנשים שיקראו לזה פריימל. חשוב לציין, בחלקים העדינים לא חייבים להיות עצלנים,ניתן בהרבה פיזיות להיות מאוד עדין ונעים. |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
23 בפבר׳ 2026
לפני 15 שעות •
23 בפבר׳ 2026
אישון מאוזן(נשלט) • 23 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► bondman כתב/ה: לפעמים גם אני חושב שחלק מזה שאני
פסיבי נובע מעצלנות. כך שאני חושב שעלית כאן על נקודה. מה שמוזר שלרדת או למצוץ לא נראה לי פעולה אקטיבית, אולי כי אני נהנה מכל רגע. חח זה מעניין שאתה מפרש אקטיביות כמשהו לא מהנה. לרדת ולמצוץ זה לחלוטין אקטיבי כי אתה עושה *לו* ( או לה) האם אתה יכול להנות מזה בפני עצמו? בלי שהיא משפילה תוך כדי או שאחרי זה תקבל פרס שיערב את הבולבול/ התחת שלך? הו בהחלט בהחלט כן. אני לגמרי יכול ליהנות מלרדת, מעצם הירידה, בלי שהיא משפילה תוך כדי ובלי פרס או תמורה. לא אכחד שלא תמיד ניתן להפריד מהריגוש את התחושה, אפילו אם היא סובייקטיבית לגמרי, של השימוש/החפצה/היררכיה שבנסיבות. |
|
|