|
|
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
Fuck You • 30 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: מצד אחד פיצ׳ר נחמד, אם הכלובי רוצה כלהפוך את האתר יותר לסגנון של טינדר..מצד שני, קיימת כאן סוגיה של דיסקרטיות , ולרוב אנשים לא מגדירים בפרופיל את תמונת האמיתית, לכל קצת קשה לדעת מי ואיך נראה..
עוד משהו חשוב שחשבתי עליו, לנשים לא תהיה עם זה בעיה כאן, אבל לגברים אולי כן,אומנם זה ידוע כי הם לא מחוזרים כאן כמו נשים, ואולי זה יכול איכשהו להשפיע על הביטחון העצמי של גברים שלא נראים טוב… אני דווקא אוהבת את האתר כמו שהוא, פרט לדבר ☝️ של השירה של הרדיו אשר אי אפשר למחוק אותה, היא סתם מפריעה לי לעין… אני שניה מנסה להבין את הבעיה שאת רואה כאן הרי מדובר במשהו דיסקרטי, כלומר, אף אחד.ת לא יראה את הסימון הזה אלא אם מתבצע סימון הדדי (אם הבנתי נכון) וגם אז רק הצדדים המדוברים יראו זאת אז איך זה ישפיע על ביטחון עצמי שהוא חד צדדי מבחינה מגדרית? אני גם לא חושבת שזה יהפוך את זה בהכרח לסגנון טינדר כי זה לא אתר היכרויות אבל זה כן אתר שכולל בתוכו, בין השאר, היכרויות ואז זה כן יכול לתת צבע נוסף לחלק הזה לדעתי כמובן גם אם זה לא מראה לכלל האנשים-זה עדיין יכול להשפיע על המשתמשים עם ביטחון עצמי נמוך, הרי הוא יידע את זה. לגבי אתרי הכרויות- זהו אכן כן אתר הכרויות…אולי הכלוב לפני כמה שנים באמת היתה פלטמפורמה מהסוג האחר, אבל, לפי מה שאני שמתי לב, אלי ה 7.10.23 נכנסו לכאן מלאאאאאא מילואימניקים משועממים שאין להם שמץ של מושג מהו בדסמ ועבורם זה טינדר. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 באפר׳ 2026
► Fuck You כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: מצד אחד פיצ׳ר נחמד, אם הכלובי רוצה כלהפוך את האתר יותר לסגנון של טינדר..מצד שני, קיימת כאן סוגיה של דיסקרטיות , ולרוב אנשים לא מגדירים בפרופיל את תמונת האמיתית, לכל קצת קשה לדעת מי ואיך נראה..
עוד משהו חשוב שחשבתי עליו, לנשים לא תהיה עם זה בעיה כאן, אבל לגברים אולי כן,אומנם זה ידוע כי הם לא מחוזרים כאן כמו נשים, ואולי זה יכול איכשהו להשפיע על הביטחון העצמי של גברים שלא נראים טוב… אני דווקא אוהבת את האתר כמו שהוא, פרט לדבר ☝️ של השירה של הרדיו אשר אי אפשר למחוק אותה, היא סתם מפריעה לי לעין… אני שניה מנסה להבין את הבעיה שאת רואה כאן הרי מדובר במשהו דיסקרטי, כלומר, אף אחד.ת לא יראה את הסימון הזה אלא אם מתבצע סימון הדדי (אם הבנתי נכון) וגם אז רק הצדדים המדוברים יראו זאת אז איך זה ישפיע על ביטחון עצמי שהוא חד צדדי מבחינה מגדרית? אני גם לא חושבת שזה יהפוך את זה בהכרח לסגנון טינדר כי זה לא אתר היכרויות אבל זה כן אתר שכולל בתוכו, בין השאר, היכרויות ואז זה כן יכול לתת צבע נוסף לחלק הזה לדעתי כמובן גם אם זה לא מראה לכלל האנשים-זה עדיין יכול להשפיע על המשתמשים עם ביטחון עצמי נמוך, הרי הוא יידע את זה. לגבי אתרי הכרויות- זהו אכן כן אתר הכרויות…אולי הכלוב לפני כמה שנים באמת היתה פלטמפורמה מהסוג האחר, אבל, לפי מה שאני שמתי לב, אלי ה 7.10.23 נכנסו לכאן מלאאאאאא מילואימניקים משועממים שאין להם שמץ של מושג מהו בדסמ ועבורם זה טינדר. אבל איך זה שונה משליחת הודעה בעצם? (גם שם הוא יודע מזה ויותר מזה, שם הוא גם יודע שהצד השני מודע לכך שהוא מתעניין בעוד שלפי הפיצ'ר זה לא קורה אלא אם זה הדדי) אני לא רואה זאת כך. באתר היכרויות אין פורום, אין רדיו, אין בלוגים ועוד הרבה מעבר. הכלוב, בעיניי, הוא הבית הוירטואלי לקהילת הבדס"מ הישראלית וזה יותר מכל קבוצת פייסבוק/טלגרם/וואטסאפ/מדיה חברתית אחרת לגבי כניסת משתמשים.ות חדשים.ות - כתבו את זה גם בתקופה שאני נכנסתי, כתבו את זה גם בתקופה שחמישים גוונים של אפור היה להיט מסחרר עכשווי, כתבו את זה בעוד המון תקופות אחרות (סביר להניח שגם בזמן הקורונה) ויכתבו את זה עוד המון פעמים. המהות של האתר לא השתנתה, בעיניים שלי לפחות. |
|
|
|
|
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
לפני 5 ימים •
30 באפר׳ 2026
Fuck You • 30 באפר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: מצד אחד פיצ׳ר נחמד, אם הכלובי רוצה כלהפוך את האתר יותר לסגנון של טינדר..מצד שני, קיימת כאן סוגיה של דיסקרטיות , ולרוב אנשים לא מגדירים בפרופיל את תמונת האמיתית, לכל קצת קשה לדעת מי ואיך נראה..
עוד משהו חשוב שחשבתי עליו, לנשים לא תהיה עם זה בעיה כאן, אבל לגברים אולי כן,אומנם זה ידוע כי הם לא מחוזרים כאן כמו נשים, ואולי זה יכול איכשהו להשפיע על הביטחון העצמי של גברים שלא נראים טוב… אני דווקא אוהבת את האתר כמו שהוא, פרט לדבר ☝️ של השירה של הרדיו אשר אי אפשר למחוק אותה, היא סתם מפריעה לי לעין… אני שניה מנסה להבין את הבעיה שאת רואה כאן הרי מדובר במשהו דיסקרטי, כלומר, אף אחד.ת לא יראה את הסימון הזה אלא אם מתבצע סימון הדדי (אם הבנתי נכון) וגם אז רק הצדדים המדוברים יראו זאת אז איך זה ישפיע על ביטחון עצמי שהוא חד צדדי מבחינה מגדרית? אני גם לא חושבת שזה יהפוך את זה בהכרח לסגנון טינדר כי זה לא אתר היכרויות אבל זה כן אתר שכולל בתוכו, בין השאר, היכרויות ואז זה כן יכול לתת צבע נוסף לחלק הזה לדעתי כמובן גם אם זה לא מראה לכלל האנשים-זה עדיין יכול להשפיע על המשתמשים עם ביטחון עצמי נמוך, הרי הוא יידע את זה. לגבי אתרי הכרויות- זהו אכן כן אתר הכרויות…אולי הכלוב לפני כמה שנים באמת היתה פלטמפורמה מהסוג האחר, אבל, לפי מה שאני שמתי לב, אלי ה 7.10.23 נכנסו לכאן מלאאאאאא מילואימניקים משועממים שאין להם שמץ של מושג מהו בדסמ ועבורם זה טינדר. אבל איך זה שונה משליחת הודעה בעצם? (גם שם הוא יודע מזה ויותר מזה, שם הוא גם יודע שהצד השני מודע לכך שהוא מתעניין בעוד שלפי הפיצ'ר זה לא קורה אלא אם זה הדדי) אני לא רואה זאת כך. באתר היכרויות אין פורום, אין רדיו, אין בלוגים ועוד הרבה מעבר. הכלוב, בעיניי, הוא הבית הוירטואלי לקהילת הבדס"מ הישראלית וזה יותר מכל קבוצת פייסבוק/טלגרם/וואטסאפ/מדיה חברתית אחרת לגבי כניסת משתמשים.ות חדשים.ות - כתבו את זה גם בתקופה שאני נכנסתי, כתבו את זה גם בתקופה שחמישים גוונים של אפור היה להיט מסחרר עכשווי, כתבו את זה בעוד המון תקופות אחרות (סביר להניח שגם בזמן הקורונה) ויכתבו את זה עוד המון פעמים. המהות של האתר לא השתנתה, בעיניים שלי לפחות. אבל זאת בדיוק הנקודה , שאת לא אמורה לראות את הדברים כמוני ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ אלף אנשים - אלף דעות |
|
|
|
|
לפני יומיים •
3 במאי 2026
לפני יומיים •
3 במאי 2026
ATypical(קינקי) • 3 במאי 2026
זה לא כזה פשוט.
קודם כל אם יש פיצר כזה והוא עובד בצורה שתואר, אז אם קוראים בין השורות מבינים שמשתלם לעשות לייקים לכל הכלוב ואז לקוות שהצד השני יעשה בחזרה כלומר חייב שיהיו מגבלות על הפיצר כי אם לא הוא פשוט מעודד מצב לא כנה ומה שיקרה יהיו אנשים שיקבלו מאטצ' רק כדי שהצד השני יבין שאולי הוא לא בעניין בכלל. דבר שני אני חושב שיש משהו שאני אוהב בזה שבכלוב אנחנו משקיעים בתוכן של ההודעות ואיך לגשר אל העולם של הפרסונה בצד השני שנותן קסם הרבה יותר מאשר לייק |
|
|
|
|
לפני יומיים •
3 במאי 2026
לפני יומיים •
3 במאי 2026
Antimatter(נשלט) • 3 במאי 2026
מרוסק/ת על
|
|