סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הפות הוא כבר לא איזה איבר מסתורי, מביש, שצריך לעמוד בסטנדרטים מסוימים - הוא כאן

שוסי שוסי
לפני חודש • 12 במאי 2026
שוסי • 12 במאי 2026
הבעיה הבסיסית, העקרונית, היא שרוב הגברים לא באמת אוהבים פות.
מבחינתם פות זה עדיין איבר שהם נגעלים ממנו, על אף שהם לכאורה הטרוסקסואלים.
בפורנו הדוחה שלהם, תמיד יהיה פוקס על זין ענק. תמיד המצלמה תתמקד בזין ולא בפות.
הם מוכנים לקבל ציצים( כל עוד הם עומדים, עגולים ומוצקים כמובן ). אבל פות, עדיין, כמו בימי הביניים מתקשר להם למשהו מגעיל וטמא.
אני מסתובבת רוב היום בטייץ ובחולצת קרופ. כי חם לי, כי נוח לי, כי נעים לי ככה. כי ללכת לגינה עם ג'ינס וילדה קטנה זה פחות עובד.
מי שחושב שבאמת מעניין אותי לפתות אותו כי אני בטייץ כאשר בפועל אני מנסה לתמרן בין לשלם על הטריק רמזור של הילדה שלי לבין לקרוע לה את העטיפה, יש לו הרבה יותר מידי זמן פנוי.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני חודש • 12 במאי 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 12 במאי 2026
LowCarb כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
ממש מצער אותי.

חבל שהעמדות שלך מצערות אותך. אולי את מרגישה לחץ חיצוני לאחוז בעמדות שונות.
לגבי הנחת המוצא שלי, אני לא נסוג ממנה. לדעתי היא נכונה, והיא מסבירה הרבה תופעות.
אם יש לך הנחת מוצא אחרת שמסבירה את כל התופעות שציינתי, אשמח לשמוע.
"חופש" זה לא זה. כי גם גברים אוהבים חופש אבל לא מסתובבים עם מכנסונים ועם הזין בחוץ.
והיחידים שכן הם הומואים. כך שוב רואים שכשקהל היעד הוא גברים, פתאום מחצינים מיניות וחשיפה.
והנה עוד תופעה שמוסברת על ידי הנחת המוצא שלי...

זה מצער אותי כי זה שריד לשמרנות שאני לא אוהבת.

אני מציעה הסבר אחר או עמדה אחרת לפחות: במקומות שבהם המבט הגברי הוא ביג דיל יותר ממה שהוא צריך להיות, כשהוא משתלט כולו על המרחב, נשים מולבשות יתר על המידה. וזה לא מאוד רחוק בהיסטוריה כשכל הנשים היו לבושות ככה. ולמעשה, זה עדיין קורה - כמו בים שבו גברים בלי חולצה ונשים לא.
אתה מתעלם לחלוטין מהאפשרויות המדכאות של מבט גברי שולט וכמה זה משחרר לזרוק עליכם זין icon_smile.gif
LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני חודש • 12 במאי 2026
LowCarb​(שולט) • 12 במאי 2026
פרלין כתב/ה:

אתה מתעלם לחלוטין מהאפשרויות המדכאות של מבט גברי שולט וכמה זה משחרר לזרוק עליכם זין icon_smile.gif

מי ישמע נולדת באפגניסטן, פרלין.
איזה מבט מדכא בראש שלך?
כאן עוד מתקופת קום המדינה נשים הלכו במכנסוני דפוק אותי.
ובקשר לאפגניסטן, זה עיוות.
מבחינתי, איך שהגבר רוצה שיתלבשו בחוץ צריך לחול גם עליו. רוצה נשים בבורקה? סבבה. תתכבד ותלבש גם אתה.
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני חודש • 12 במאי 2026
זאלופון כתב/ה:
גבר שילבש מכנסונים צמודים ברחוב, סביר שימשוך בעיקר תגובות שליליות. לא נשים ולא גברים יגרמו לו להרגיש נחשק.

זה כי הוא רוכב אופניים, ולכן מושך תגובות שליליות ואינו נחשק על ידי בני אנוש.
לפני חודש • 12 במאי 2026
אני לא קונה את סיפור ה"אקט שחרור פמיניסטי".
זה לא היה אקט שחרור כשטייץ היה המדים של השמנות. כשהוא בשיא ההחפצה שלו, עם ריפודים מודגשים לתחת, קווי מתאר מדגישים, קפ"ק מובנה ולוגו להתהדר בו, הוא אקט שחרור?

לדעתי אין פה אג'נדה אלא רק שילוב בין עצלות, חוסר סטייל, ותופעת העדר שגורם לנשות ישראל להסתובב עם סמרטוטז' במחירים מופקעים ובשללי גווני הבז' בכל מקום, גם אם זה לא הולם ללכת ככה ברחוב או לצאת ככה להופעה.
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני חודש • 12 במאי 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 12 במאי 2026
Black Lotus כתב/ה:
אני לא קונה את סיפור ה"אקט שחרור פמיניסטי".
זה לא היה אקט שחרור כשטייץ היה המדים של השמנות. כשהוא בשיא ההחפצה שלו, עם ריפודים מודגשים לתחת, קווי מתאר מדגישים, קפ"ק מובנה ולוגו להתהדר בו, הוא אקט שחרור?

לדעתי אין פה אג'נדה אלא רק שילוב בין עצלות, חוסר סטייל, ותופעת העדר שגורם לנשות ישראל להסתובב עם סמרטוטז' במחירים מופקעים ובשללי גווני הבז' בכל מקום, גם אם זה לא הולם ללכת ככה ברחוב או לצאת ככה להופעה.

תופעה יכולה להיות יותר מדבר אחד. גם להשתחרר בקיץ הישראלי מבדים נוקשים ומזיעים - זה אקט שחרור. כשאני הייתי צעירה היינו הולכות עם ג׳ינסים ארוכים (!!!) בקיץ. תודה לאל שהשתחררנו מזה.
ככל שיהיה פה יותר חם, אנשים שפויים ילכו עם פחות ופחות בגדים. והפמיניזם פה מתבטא שנשים יעשו את זה למרות שהגוף שלהן הוא אובייקט מיני, לא בגלל.
לפני חודש • 12 במאי 2026
פרלין כתב/ה:

תופעה יכולה להיות יותר מדבר אחד. גם להשתחרר בקיץ הישראלי מבדים נוקשים ומזיעים - זה אקט שחרור. כשאני הייתי צעירה היינו הולכות עם ג׳ינסים ארוכים (!!!) בקיץ. תודה לאל שהשתחררנו מזה.
ככל שיהיה פה יותר חם, אנשים שפויים ילכו עם פחות ופחות בגדים. והפמיניזם פה מתבטא שנשים יעשו את זה למרות שהגוף שלהן הוא אובייקט מיני, לא בגלל.

גם באיטליה חם ובכל זאת לא נהוג להגיע שם לעבודה בטייץ ובגופיה ולהסתובב כך ברחובות.
ve-ra ve-ra
לפני חודש • 12 במאי 2026
ve-ra • 12 במאי 2026
תרומתי לדיון המעניין- נירמול בגדי כושר במרחב הציבורי זו תופעה ישראלית. כאן לא רואים את זה ואנשים כאן בכושר פי חמשת אלפים מבישראל
LowCarb LowCarb​(שולט)
לפני חודש • 12 במאי 2026
LowCarb​(שולט) • 12 במאי 2026
ve-ra כתב/ה:
כאן לא רואים את זה

באירופה לא פמיניסטיות כמו בארץ...