|
|
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
סאנדיי • 31 במאי 2026
תראה, זה תלוי... (סטגדיש)
סליחה. אבל ברצינות - מה זה קושר טוב? זו הגדרה סובייקטיבית. הדברים שעושים קושר טוב בעיני (מיומן, אחראי, עניו) לא נראים לי קשורים לסאדיזם או העדרו. אז השאלה היא - טוב למי? וכאן אני מתחברת לדעת מלומדות לפני שלנקשר שהמוטיבציה וההנאה המרכזית שלו היא כאב והענקה של כאב (לשני הכיוונים), קושר סדיסט יתן חוויה טובה יותר. מוסיפה בעקבות התגובה שלך ל-Red-Phoenix: או שאתה בעצם טוען שמוטיבציה סדיסטית הופכת קושר לטוב יותר באספקטים ה"טכניים" שלא קשורים לדינמיקה ספציפית, כמו מיומנות ואחריות וכד'? |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 31 במאי 2026
► סאנדיי כתב/ה: תראה, זה תלוי... (סטגדיש)
סליחה. אבל ברצינות - מה זה קושר טוב? זו הגדרה סובייקטיבית. הדברים שעושים קושר טוב בעיני (מיומן, אחראי, עניו) לא נראים לי קשורים לסאדיזם או העדרו. אז השאלה היא - טוב למי? וכאן אני מתחברת לדעת מלומדות לפני שלנקשר שהמוטיבציה וההנאה המרכזית שלו היא כאב והענקה של כאב (לשני הכיוונים), קושר סדיסט יתן חוויה טובה יותר. מוסיפה בעקבות התגובה שלך ל-Red-Phoenix: או שאתה בעצם טוען שמוטיבציה סדיסטית הופכת קושר לטוב יותר באספקטים ה"טכניים" שלא קשורים לדינמיקה ספציפית, כמו מיומנות ואחריות וכד'? תודה על התשובה! אני לא טוען כלום, ביקשתי הבהרה באופן אישי אני חושב שכן. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
teacher(שולט) • 31 במאי 2026
לדעתי הקושי הוא כבר בשאלה עצמה:
״האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה?״ קושר טוב? מה זה ״טוב״ בדיוק? טוב בעיני מי? והנאה - גם היא מושג סובייקטיבי לא מדיד. ואז לקחת את שני אלה ולנסות להשוות ביניהם.. (מזכיר את השאלה הפילוסופית על העגבניה) מצד שני, אולי חוסר הבהירות בשאלה מצביע באופן ברור על כך שאכן צריך פורום נפרד לכך נ.ב. זו שמגיעה לסלסה בשביל להכיר בן זוג, איכפת לה שהוא לא יודע ספרדית? |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
לפני 9 שעות •
31 במאי 2026
סאנדיי • 31 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: באופן אישי אני חושב שכן. למה? |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
► teacher כתב/ה: לדעתי הקושי הוא כבר בשאלה עצמה:
״האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה?״ קושר טוב? מה זה ״טוב״ בדיוק? טוב בעיני מי? והנאה - גם היא מושג סובייקטיבי לא מדיד. ואז לקחת את שני אלה ולנסות להשוות ביניהם.. (מזכיר את השאלה הפילוסופית על העגבניה) מצד שני, אולי חוסר הבהירות בשאלה מצביע באופן ברור על כך שאכן צריך פורום נפרד לכך נ.ב. זו שמגיעה לסלסה בשביל להכיר בן זוג, איכפת לה שהוא לא יודע ספרדית? יש פטור למי שמתקשה לענות |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
► סאנדיי כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: באופן אישי אני חושב שכן. למה? כי זה מוסיף את התבלין הסודי לשאר התבלינים שכבר יש שם. יש לי קצת ניסיון בעולם הזה (11 שנים פלוס), ונתקלתי בזמן הזה במספיק קושרים, קושרות, נקשרים ונקשרות. הנקשרות הכי טובות שקשרתי או הכרתי - ואני לא מדבר על הגמישות שלהן, או העמידות שלהן, אלא על ההנאה וההתמסרות שלהן לסשן - היו מזוכיסטיות. כמה עצוב עבורן יהיה להיקשר ע"י מישהו שאינו סאדיסט? הוא יכול להיות הכי תקשורתי, מכיל, קשוב וכל מה שנהדר בבן אדם, אבל אם הוא אינו סאדיסט, זה יהיה סשן מבאס. כנראה שההבדל ביני ובין רוב שאר המגיבים פה הוא שאני מגיב מניסיון, והם מתוך היפותזה. אגב, לכן ביקשתי תשובות מאנשים עם ניסיון בקינבאקו. מי שאינו בעל ניסיון לא יכול להבין מה קורה בכלל בסשן כזה. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
אל תהיה רשע, שתלתי שני רמזים עבים
לזו שמגיעה לסלסה להיכרויות לא איכפת שהוא לא יודע ספרדית - כלומר, זה תלוי בשביל מה באים לקשירה. יש מי שבא עבור הכאב והשליטה המוחלטת בכאב, יש מי שבא בשביל האסתטיקה, ויש מי שבא בשביל החברה. כל אחד יתן תשובה שונה לשאלה שלך. והעגבניה, האם היא יותר עגלגלה או יותר אדומה? - היא כמובן יותר אדומה, כי היא אדומה גם מבפנים. קשירה טובה לא בהכרח תספק הנאה. אבל אדם יכול ליהנות גם מקשירה גרועה. החבל הוא רק סיפור המסגרת. מה שמים בפנים? זו שאלה שאדם צריך להשיב בעצמו. התשובה לא בחוץ. אני הגעתי לקשירה מתוך חיבה לשליטה מוחלטת בכאב, כאמצעי למניפולציה נפשית. בדרך עברתי את האסתטיקה, האלמנט החברתי וגם האתגרי. לאחר שסיפקתי את סקרנותי והרגשתי שגם אוצר המילים הרוחני/נפשי שלי גדל, פניתי למחוזות אחרים. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
הסתברותית.
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
Red-Phoenix(מזוכיסטית) • 31 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: (המשך ההודעה מנוסח בקושר-זכר נקשרת-נקבה לצורך נוחות....)
אמ;לק - לדעתי ועבורי, אכן סדיסט קושר טוב יותר. האם סדיסט הוא קושר טוב יותר? למי? למזוכיסטית, בטוח. וזה נכון לכל פרקטיקה לדעתי. גם עבור נקשרת שאינה מזוכיסטית / שלא מחפשת כאב קיצוני בסשן, אני חושבת שסדיסט ימצא את הנקודות הנכונות, יהיה יצירתי, ויצור חוויה ''טובה יותר''. אבל לא בתור כלל - אני בטוחה שיש קושרים מעולים שלא מגיעים לשיבארי ממקום סדיסיטי. אישית מעבר לכל התחושות שקשירה יכולה להעביר אותי (או כל סשן אחר), ומעבר לאהבה שלי לכאב, חשובה לי האנרגיה של מי שמולי, ההנאה שלו וההנאה שהוא שואב מהכאב שלי. אני אוהבת את ''דו השיח'' שמתרחש תוך כדי סשן בין הצד המכאיב לכואב, בחיפוש משותף אחרי אותה נקודה... את בטוחה שיש קושרים מעולים שלא מגיעים לשיבארי ממקום סאדיסטי כי את מכירה כאלו? או כי הסתברותית זה נראה לך הגיוני? באופן אישי לא התחברתי/נהניתי מעולם מסשן לא עם סדיסט, לכן גם מראש לא נקשרתי עם קושר כזה. אבל אני יכולה רק להניח, שבזמן שעבורי הכי טוב קושר מסויים, עבור נקשרת אחרת שאינה מזוכיסטית, אולי יתאים יותר קושר אחר. ''קושר טוב'' זה מאוד כללי, ומאוד תלוי בטעם אישי. מה יעזור לי שף טוב, אם הוא מכין בשר נפלא ואני בכלל צמחונית? הוא יוכל להתאים את עצמו אליי, או להכין רק את התוספות, אבל אם אני לא אוכלת בשר אני אולי אעדיף מראש מישהו שמתמחה באוכל שונה... נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 31, 2026 11:55 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
► teacher כתב/ה: אל תהיה רשע, שתלתי שני רמזים עבים לזו שמגיעה לסלסה להיכרויות לא איכפת שהוא לא יודע ספרדית. השאלה הזו אינה רלוונטית. זו שמגיעה לסלסה תרצה לרקוד עם מישהו שמוסיף את התבלין הסודי לריקוד, מה שגורם לה להתמסר לריקוד, ולא רק יודע את כל הצעדים. אין קשר לאיזו שפות הוא מדבר. אני לא יודע סלסה, לכן אני לא עונה על שאלות שקשורות לסלסה. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
לפני 8 שעות •
31 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► teacher כתב/ה: אל תהיה רשע, שתלתי שני רמזים עבים לזו שמגיעה לסלסה להיכרויות לא איכפת שהוא לא יודע ספרדית. השאלה הזו אינה רלוונטית. זו שמגיעה לסלסה תרצה לרקוד עם מישהו שמוסיף את התבלין הסודי לריקוד, מה שגורם לה להתמסר לריקוד, ולא רק יודע את כל הצעדים. אין קשר לאיזו שפות הוא מדבר. אני לא יודע סלסה, לכן אני לא עונה על שאלות שקשורות לסלסה. התשובה שלי עוסקת בטבע האנושי, לא בסלסה. לא בתבלינים |
|
|