| טלי35(שולטת) |
לפני שעתיים •
12 באוג׳ 2026
לפני שעתיים •
12 באוג׳ 2026
טלי35(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
► shirazbar כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► ballbusting ball כתב/ה: אני מכיר את עולם השליטה כבר הרבה שנים. בתקופה שאני רציתי לחוות שליטה אז באמת היו שולטות מקצועיות שחיות את בדסמ. היום, להבדיל מפעם הדבר היחיד שמעניין זה כסף ותו לאו.
אם הייתי חדש בתחום, רוצה להתנסות והייתי נתקל בתופעה הזאת אז כנראה שהייתי מחפש רק בחו״ל. לא הבנתי את זה מההודעה הקודמת - חשבתי שאתה מתקומם מהתופעה שמבקשים כסף כדי לדבר עכשיו אני מבינה שמה שמפריע שהן צעירות ולא מקצועיות בבדסמ 🤦🏻♀️ (מה זה מקצועיות בבדסמ? 🤔) מצטערת שלא מתאפשר לך לצרוך את הזנות שלך כמו שאתה רוצה ואוהב כי אנחנו רגילות לאין פה שולטות יפות/רזות/ זורמות או אין פה שולטות אמיתיות. עכשיו זה אין פה זונות אמיתיות 😂 זה רק מתדרדר 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 פעם ראשונה שצחקתי היום חחח תודה לא מאמינה שעניתי לו באמפתיה בהתחלת השרשור 🤦🏻♀️ |
|
|
| פישוטו |
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
פישוטו • 12 באוג׳ 2026
איזה פספוס לא לקרוא לשרשור
"למה הזונות כאלה זונות" |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 12 באוג׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: איזה פספוס לא לקרוא לשרשור
"למה הזונות כאלה זונות" תודה, הייתי צריכה את הצחוק הזה. תזכורת לעצמי לא לשתות בזמן שאני קוראת פה, המקלדת לא תהנה מזה |
|
|
| ballbusting ball |
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
לפני שעה •
12 באוג׳ 2026
ballbusting ball • 12 באוג׳ 2026
אז את גם חושבת ששליטה בתשלום זה זנות??
|
|
|
| My body for you(מתחלף) |
לפני 58 דקות •
12 באוג׳ 2026
הקבוצות האלו לא יחזיקו מעמד
לפני 58 דקות •
12 באוג׳ 2026
My body for you(מתחלף) • 12 באוג׳ 2026
► ballbusting ball כתב/ה: מבין את מה שכתבתן וגם מסכים חלקית, מסכים מאוד עם ההגדה שנתת לזה ״שירותי מין״ אבל גם חייב לציין שמי שרוצה להרגיש חוויה של שליטה יכול לפנות למלכה בתשלום. לדוגמה, פעם באתר דומדומינה או באתר של פטישדיל הייתה רשימה של מלכות בתשלום שהיו מאוד מקצועיות. זה בסדר ללכת למלכה בתשלום.
אגב, זה הזוי כי אם אני פונה לאשה לצורך קבלת שירותים כלשהם הרי שמן הראוי לכל הפחות לקיים שיחה ראשונית. בתופעה שאני נתקלתי הן מבקשות 200 ש”ח רק בשביל למסור פרטים.הזוי! הנקודה שרציתי להבהיר בפרסום היא שהיום למעט הטלגרם והכלוב הפלטפורמות היחידות שבאמצעותן ניתן להגיע לשולטות הינם טלגרם ושאר אתרים שמפרסמים נערות ליווי וכיו״ב וחבל שכך. בסופו של דבר אנחנו אנשים עם שכל והיגיון ומצביעים ברגליים ליינים שהתמקדו בשליטה נשית על ידי שולטות בתשלום בסופו של דבר לא החזיקו מעמד ליין מאוד מוכר שעוד לא זכיתי להגיע מחזיק עד היום ורק תגובות חיוביות כי המיקוד בו הוא שליטה והערצה של המין הנשי ולא בקשר ישיר לכסף אתה נמצא בפלטפורמות שמלאות בשולטות בתשלום אם לא מרגיש לך בנח איתם אל תהיה שם כנראה שיסגרו או יתחלפו עם הזמן כי זה לא מחזיק פה בכלוב כמובן שיהיה אבל פירסום מודעה ישירה תוסר מאוד מהר אז אתה כבר נמצא במקום הנכון - שנים שהאתר קיים עובדה קייימת למשהו שעובד אני באופן אישי הכרתי אך ורק מהכלוב לא מעט נשים איכותיות ומדהימות כמובן תמיד לבדוק ולברר לפני הכל וזה חלק מהעניין בהיכרות |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 51 דקות •
12 באוג׳ 2026
לפני 51 דקות •
12 באוג׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 12 באוג׳ 2026
► ballbusting ball כתב/ה: אז את גם חושבת ששליטה בתשלום זה זנות?? אם אני מדברת על שולטים בתשלום, אני מדברת על שליטה, לא הדברים שהולכים לרוב בארץ. יש פה כמה שהן שולטות, הרוב זונות. הדום האנגלי היה לוקח תשלום על ללמד את הזוגות איך לבנות סשן ואיך לשמור על 24/7 כשיש חיים וילדים ומשפחה וחברים. לא על זיון בתחת. גם קושרים מבחינתי הם שולטים בתשלום, וגם שם זה תשלום על טכניקות וידע, ולא על זיון, לכן גם הם לא מתקשרים מבחינתי לזונות (לרוב). וזה למרות שבדסמ שלי הוא הכי מיני שיש. אבל יש הבדל בין אם הוא יורד לי ואיש לא גמר זה לא באמת זנות. לבין אני מלמדת או חוקרת עם הנשלט מה הקינקים שהוא באמת אוהב ומה רמת הכאב הנכונה לו. אם אתה לא רואה מה ההבדל, צר לי עליך וכן, מרביתן זונות. מהכרותי עם כמה "חמודות" שהיו בדומדומינה. |
|
|
| כחש(נשלטת) |
לפני 36 דקות •
12 באוג׳ 2026
לפני 36 דקות •
12 באוג׳ 2026
כחש(נשלטת) • 12 באוג׳ 2026
► טלי35 כתב/ה: ► ballbusting ball כתב/ה: אני מכיר את עולם השליטה כבר הרבה שנים. בתקופה שאני רציתי לחוות שליטה אז באמת היו שולטות מקצועיות שחיות את בדסמ. היום, להבדיל מפעם הדבר היחיד שמעניין זה כסף ותו לאו.
אם הייתי חדש בתחום, רוצה להתנסות והייתי נתקל בתופעה הזאת אז כנראה שהייתי מחפש רק בחו״ל. לא הבנתי את זה מההודעה הקודמת - חשבתי שאתה מתקומם מהתופעה שמבקשים כסף כדי לדבר עכשיו אני מבינה שמה שמפריע שהן צעירות ולא מקצועיות בבדסמ 🤦🏻♀️ (מה זה מקצועיות בבדסמ? 🤔) מצטערת שלא מתאפשר לך לצרוך את הזנות שלך כמו שאתה רוצה ואוהב אני חושבת שמצאנו את נושא השרשור הבא: מה נחשב למקצועיות בבדסמ? ו(כנראה) שאלת המשך: כמה הייתם מוכנים לשלם בשביל זה? |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 10 דקות •
12 באוג׳ 2026
לפני 10 דקות •
12 באוג׳ 2026
Master Bruce{©} • 12 באוג׳ 2026
אני נדהם מכמות התגובות הרציניות שנכתבו כאן.
|
|
|