סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפוזה הוירטואלית בפורום-פושטת מדיה במועדון (הגיגים אינטימים)

Tame
לפני 20 שנים • 22 ביולי 2004
Tame • 22 ביולי 2004
קצת באיחור, אבל נדמה לי שההתעסקות הזו במראה חיצוני היא מעט אובססיבית.
חויה בדסמית טובה לא תלויה במראה החיצוני של בן/בת הזוג, לדעתי יש המון מקרים שהרגשת הנשלט דווקא מועצמת כשהדומית לא מושכת אותו פיזית אלא רק מנטלית, רוב פנטזיות הבדסמ שלי מערבות שולטת שאינה מושכת מבחינה חזותית.
Grey / Green
לפני 20 שנים • 23 ביולי 2004

נו, אני תמיד שמח לאיזו התבדות נעימה בעצמי

Grey / Green • 23 ביולי 2004
ציטוט: הערתך במקומה,
התייחסותי למראה באה כתגובה לתגובה שנגעה במראה,
וע"כ לא נגעה בדבריך.
ואם ברצונך לדעת אז היה לי גם סשן מצויין עם בחורה שלא הייתה בדיוק מלכת יופי של צפון ת"א.

אם כן -- למה התכוונת?
מילרקה
לפני 20 שנים • 23 ביולי 2004

תגובה

מילרקה • 23 ביולי 2004
כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך הסכמתי לגמרי עם כל מה שכתבת...
כי ברור לי לחלוטין שאנשים מסוימים מתנהגים שונה פנים מול פנים מאשר מול מסך מחשב ומציגים לפעמים דברים שאינם שם ולא היה ברור לי מדוע פתאום כולם תוקפים אותך.
ואז המשכתי עוד קצת לקרוא למטה והבנתי שכל התקיפות בקשר למה שכתבת היו די מוצדקות, ושרק אני משום מה התיחסתי למה שכתבת בצורה קצת אחרת.
ברור שמראה חיצוני משחק חלק נכבד בבחירת בן זוג או כפרטנר חד פעמי, אבל האם באמת תסכים להיות עם אדם יפה חיצונית רק בגלל היותו כזה ותו לא?
ברור שכל אחד ואחד מצפה למצוא מולו מישהו שימשוך אותו גם חיצונית מעבר למסך, אך לפעמים ישנם מקרים שהמשיכה מתחילה דווקא לאחר שמכירים קצת יותר את הבן אדם.
אולי אני נאיבית קצת שאני עדין מאמינה בפנימיות(למרות שמראה חיצוני מושך במיוחד אף פעם לא הזיק לאף אחד) אבל בכל זאת, יש לפעמים דברים מעבר.
ממש גרוע​(אחר)
לפני 20 שנים • 25 ביולי 2004

אבהיר את עצמי:

ממש גרוע​(אחר) • 25 ביולי 2004
לגרין, טיים, מילרקה:

כפי שראיתם,
בהודעתי הראשונה לא באתי להתעסק כמעט בגנות המראה,
אלא בגנות הפוזה.
יש לי ביקורת רבה על פוזה,גאווה, סנוביות כל עוד זה לא בסשן.
בסשן זה מאוד רצוי.
מעבר לסשן אני מאוד שונא פוזה ואי-נחמדות מכל מלכה,ולא משנה אם היא מיס עולם או מכוערת.
זה הכל.

לגבי מראה,
היות שהגיבו לי לגבי מראה,
אז לדעתי מלכה מכוערת שתופסת פוזה פה בוירטואלי, לא קשה לנחש מהי הסיבה לכך.
ולגבי תכונות,
למרות שכמובן כל אדם מתחבר לתכנות שהוא אוהב,(בלי קשר לבדסמ)
הרי שלא אכחיש שצריך שתהיה גם איזו שהיא משיכה גופנית,
וכמו שיש אנשים שנמשכים לנשים שמנות במיוחד, כך גם אצלי יש נשים שתהיה לי המשיכה אליהן ויש שממש לא.