crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 2 בספט׳ 2004
הבאתי מג"בניקים לפזר ת'הפגנה.
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
יאללה מכות!!!
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 2 בספט׳ 2004
ושמעתי שיש גם כמה יס"מניקים בהשעיה, עם הרבה אגרסיה לפרוק...
ה-אדון, יש לי הצעה - במקום לבקר אנשים ולהתלונן על מה שחסר בהם, בוא, שב עימנו וספר לנו עליך. על מה אתה אוהב בבדסמ, על איזה סגנון אתה מעדיף, על איזו קבוצת כדורגל אתה אוהב (אפשר גם בעילום שם - צבע יתקבל בברכה). ומי יודע, אולי גם אתה תמצא פתאום בדואר הפרטי שלך מכתב מסאבית נשואה גוריאנית שאוהדת מכבי נתניה כמוך... [ אין בכוונתי לרמוז כאילו ה-אדון אוהד מכבי נתניה, אובר גוריאני, נשוי או כל בעל כל תכונה אחרת העלולה להשתמע ממשפטי האחרון. ] |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
crazy_toast(שולט){אליס} • 2 בספט׳ 2004
עד מכבי נתניה...
שונא כדורגל(אבל רואה רק משחקים גדולים), ובכל זאת הפטריוטיות הנתנייתית מרימה ראש מדי פעם. |
|
ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
אנפת
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
ה - אדון(שולט) • 2 בספט׳ 2004
קודם כל אני צהוב (ולא משתן) פשוט אוהד מכבי ת"א
זה היה לשאלתך קפ ואנפת אני אתודה,סתם רציתי לעצבן אותך ולראות את התגובות שלך קצת בלאגן בפורום אני חושב שאת באמת בסדר (אולי שריטה קלה ודרך אגב,בהט את ריקנית כמו הניק שבחרת (וזה לא בשביל לעצבן אותך,את באמת כזו) |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
רק ריקנית?
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בהט(נשלטת) • 2 בספט׳ 2004
מה עם מטומטמת, בורה, חסרת אישיות, בעלת אישיות מפלצתית ושומה שעירה הצומחת בדיוק במרכז מצחי הבלתי ענוג בעליל?
(יש לך מזל שאני במצב רוח טוב, חמד, אחרת היית מוצא את גופתך משתלשלת ברוב הדר ועם מנוקבת במילים שנונות {שאת רובן לא תבין במילא-ע"ע הניק שלי} כתער , אמרות חוכמה ופתגמיי חז"ל לרוב). |
|
ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
והווווו
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בהט (בחייתק מאיפה הגרלת את הניק הזה)
למה את מאיימת עלי,עשיתי לך משהו רע מקודם ירדת עלי,ומה ציפית שאני אשתוק אני ה-אדון ישתוק ? תתחילי לחשוב לפני שאת רושמת משהו ותכתבי משהו שנון לשם שינוי בלי העלבות אם תעליבי אותי אני לא אדבר איתך יותר לעולם ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אף פעם (ילד בן 10 אמרת לא ) |
|
La Kajira{קומודור} |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
Re: והווווו
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
La Kajira{קומודור} • 2 בספט׳ 2004
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ספט' 02, 2004 10:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
בהט(נשלטת) • 2 בספט׳ 2004
ה - אדון כתב/ה: אם תעליבי אותי אני לא אדבר איתך יותר לעולם אני מבטיחה להעליב אותך עוד פעם אחת ודי ואז תקיים את הבטחתך ראבאק, עיקביות, גוף ראשון עתיד תמיד יתחיל באלף ולא באות יוד (ערוות אימה הצולעת של השפה הזו, אבל לי זה צורם). ועכשיו שה. שקט! אף מילה, הרי הבטחת. ולגבי הבהט זו אבן לבנה (גם אני באותו הצבע, מה לעשות) המשמשת לפיסול (ובתור סאבית מתחילה למדי יש בכך משמעות כלשהי). הס! |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
Re: אנפת
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
אנפת לילה • 2 בספט׳ 2004
ה - אדון כתב/ה: ואנפת אני אתודה,סתם רציתי לעצבן אותך ולראות את התגובות שלך
קצת בלאגן בפורום אני חושב שאת באמת בסדר (אולי שריטה קלה ) קיבלתי הכשר בד'צ - אני בסדר! יש !!!! אני רק חייבת לתקן, אני שרוטה כמו כולם , אל תקל ראש בבקשה. ועוד משהו - התגובות שלי שוות להוציא את היצור משלוותו? |
|
ה - אדון(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
Re: אנפת
לפני 20 שנים •
2 בספט׳ 2004
ועוד משהו - התגובות שלי שוות להוציא את היצור משלוותו?[/quote
את מדהימה.....אני תכף נכנס לשירשור של "הסאבית הכי סבבית בכלוב" ואת הבחירה שלי דרך אגב את סאבית בכלל |
|