סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפחתם של שני אדונים

קליבר​(שולט)
לפני 20 שנים • 21 בספט׳ 2004

ועלי התרגזו שידעו ש....

קליבר​(שולט) • 21 בספט׳ 2004
יש לי שתי שפחות ..... ואולי יותר ?

אופק .. שתהני כמה שאת רוצה ...
אופק
לפני 20 שנים • 22 בספט׳ 2004

את מי אני אוהבת יותר...

אופק • 22 בספט׳ 2004
כבר זמן לא מועט שאני מסתובבת עם תחושות קשות ועם חוסר שלמות לגבי מעשי.
כל כך הייתי שקועה בלהרגיש רע עם עצמי, שלא ראיתי את מה שאמור להיות כל כך ברור לי.
חשבתי על דבריהם של שני האנשים החכמים האלו, מוח וזאלופון. העניין הוא לא שיפוט, גם לא שלי את עצמי, אלא ראיה נכונה של הדברים, ומציאת בסיס הפנימי ממנו אוכל להגיע לאיזון ולאמת שלי. משם אוכל גם לדעת את הדבר הנכון עבורי ועבורם.

כאשר עניתי לאריאנה וכתבתי על ווירטואליות ועל אהבה, חשבתי על אחד מהשניים. שניהם אהובים עלי, שניהם מיוחדים לי, אבל אחד מהם הוא בשבילי, מה שחלק מהאנשים מגדירים כ- "נפש תאומה".
מאחד נפרדתי פעם אחר פעם, וכל פעם הוא חזר אלי ולא יכולתי לעמוד בפני כאבו. הפעם אהיה חזקה ממנו. הוא לא ידע את כל האמת, אין שום סיבה להכפיל את כאבו, שיהיה גם כך, רב. אני מקווה (והאמינו לי שאני אומרת זאת בקושי ובכאב), שיום אחד מישהי מכן תזכה באחד האנשים המדהימים שנבראו אי פעם.

לגבי אהובי... אני יודעת שאתה נכנס מדי פעם לאתר ומדבר כאן עם אנשים. לא חושבת שאתה קורא את ההודעות בפורומים, אבל אם בכל זאת...
אמרת לי פעם שהאהבה שלך אלי היא כמו האהבה שלנו לילדינו. זכה, חסרת תנאים ויכולה להכיל הכל...
אני תוהה...
הוא​(שולט)

רק אושר

הוא​(שולט) • 22 בספט׳ 2004
ובריאות
אריאנה​(שולטת)
אריאנה​(שולטת) • 22 בספט׳ 2004
אופק היקרה,
ראשית עליי לציין כי ריגשת אותי עד מאוד בחשיפת נפשך הרומנטית והרגישה.
דבריי הקודמים, שאני בהחלט עומדת מאחוריהם, בוודאי לא נועדו לשפוט אותך או את בחירותייך, חלילה. לשמחתי, זכיתי וזוכה אני ללמוד על החיים, אולי "דרך הרגליים" [כמו שאומרים], וזה מה שמעמיד את דעותיי הפרקטיוֹת בראש סולם העדיפות בעיניי, כלומר: שכל קודם לרגש.
כשאמרתי שאין אהבה וירטואלית, לא התכוונתי לשלול את המשיכה דרך המילים והכוונות.. בעיקר כאשר הם מוּצגים באור כה טהור ונקי [ובפרט כאשר הם ממלאים חלל כאוּב בריקנוּתוֹ].
מאוד מנחם לדעת שמישהו אוהב ורוצֶה אותנו באופן המושלם והאידיאלי - ללא שום תנאי. זהו טעם החיים ללא ספק ואשריי המאמין. אך מעבר למילים, מה שחשוב יותר הם המעשים.. אותם ניתן לבחון הלכה למעשה רק במציאות. לכן, אהבה וירטואלית, אמיתית ככל שתהיה, חייבת עדיין לעבור את מבחן המציאוּת, ולא רק כרומן מן הצד, אלא כחיים במכלול של היומיום.

מכל מקום, מאחלת לך אושר ואהבה ללא תנאים וגבולות.. מאחלת לך סיפוק והנאה בכל דרך שתבחרי ללכת.. מאחלת לך שתהיינה בך התעוזה, החכמה וכוח [וגם קצת המזל] לבחור בדרך הטובה ולשלם את המחיר הנמוך ביותר על בחירתך זו.

שנה טובה וגמר חתימה טובה,
אריאנה.