סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

2 שאלות למלכות בפרט אך לנשים בכלל.

Morticia
לפני 19 שנים • 17 בינו׳ 2005
Morticia • 17 בינו׳ 2005
הרשה לי להגיב בקצרה לדבריך kamor:
ראשית, מעולם לא טענתי שאני לא נהנית משימוש בstrap on אלא שאני לא זקוקה לו בכדי להכניע גבר.
שנית, ציינתי שעשיתי את זה בחיי כך שאתה לא צריך לספר לי על מבטו של גבר על אישה שזיינה אותו בתחת...

אני בסה"כ חושבת שאין צורך הכרחי באביזרים בכדי להשיג שליטה (אפילו אם זו תוספת נחמדה) וחוצמזה, דבר בשם עצמך. יש גברים שעבורם השליטה האולטימטיבית היא בזה, יש כאלה שהקטע שלהם זה ביזאר קשה- אז מה?
כל אחד והקטע שלו. ואני מבטיחה לך שאני מבינה לא רע בכלל את הלך הרוח של הזכרים שבחבורה.
חוצמזה, בוא לא נתמם- כשהאצבע שלי עמוק בתוך התחת שלך, חוקרת ופולשת- ההבדל בין זה לבין דילדו מלאכותי לא רב ועדיין אני משתמשת בנתוניי הטבעיים ולא בעזרים מלאכותיים שעפ"י תפיסות מסוימות (גם של גברים מסוימים) אפילו מחזקים את השליטה.
אין לי התנגדות עקרונית לדברים האלה- חבל אם זה מה שהובן מדברי.
אבל בעיני לא שם אמצא את מהות השליטה ואתה יודע- אתה לא חייב להסכים אתי. זה מותר.

ולגבי שמירה על האגו- אל תהיה כ"כ בטוח...
והכי חשוב לזכור- ככל שכמות העוסקים בבדס"מ גדולה, כך גדלות מספר הפרשנויות לנושא. אחד רואה את ההכנעה המוחלטת במלכה חודרת באמצעות דילדו, האחר בקשירות והצלפות, יש את חובבי הביזאר, יש את מי שמבחינתו להיות מושפל ואומלל מול אישה חזקה הוא המצב האולטימטיבי וכו וכו...
אין חוקים אוניברסליים נוקשים ובל יעברו כי כולנו בני אדם שונים ומשונים ונמשכים לאן שאנחנו נמשכים מסיבות ומכיוונים שונים.
יתכן ואתה ואני לא מתאימים.
מותר.

אבל הרמיזה בדבריך שאין ביכולתי לפצוע אגו גברי אלא אם אשתמש בדילדו לא כ"כ מקובלת עלי עפ"י התפיסה והניסיון שלי. היא אינה עומדת במבחן המציאות שלי.
מה אתה יודע? אולי אחרי הכל נוכיח כאן שכל אחד חי במציאות משלו...

בידידות בן אדם,
M
icon_cool.gif
kamor​(נשלט)
kamor​(נשלט) • 17 בינו׳ 2005
למרות שמדברי אכן ניתן להבין לרק משימוש ב STARPON ניתן לפגוע באגו , לא לזה התכוונתי באופן מפורש . אלא לכך שזה אחד הדברים המרכזיים לפגיעה באגו הגברי .

ולא התכוונתי לומר שאם אינך משתמשת בSTRAPON אז בעצם אינך שולטת באופן מוחלט בגבר .. דבר כזה זה בהחלט הגזמה .

על דבר אני לא מסכים איתך, מכך שאצבעות עושות את אותה עבודה כמו ה STRAPON .
אבל זה כבר דיעה אישית .

אבל את צודקת , אני מדבר בשם עצמי .

נשלטים יקרים , הביעו את דעתכם בנושא כדי שנוכל להסיק באופן כללי מה הלך הרוח בנושא ה STRAPON והאצבעות ?
סקסית הורסת​(שולטת)

חדירה , לא אוראלי, חובה

סקסית הורסת​(שולטת) • 17 בינו׳ 2005
לא רואה שום הנאה מחדירה לאחורי הגבר עם מכשיר .
לגבי מין אוראלי , זה הכייף האמיתי שהעבד מלקק אותי בכל החורים האפשריים דבר הגורם לי את האורגזמות האמיתיות.
כאשר אני יושבת על פניו של עבד המין זו שליטה אבסולוטית אשר גם גורמת לי הנאה בלתי רגילה.
אני יכולה לכוון את לשונו לכל חור שאני בוחרת וזו השליטה האמיתית.