סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

השכן שלי מרעיל חתולים ברעל עכברים...מבקשת את עצתכם...

baby(expired)​(לא בעסק)
לפני 20 שנים • 28 בספט׳ 2004
baby(expired)​(לא בעסק) • 28 בספט׳ 2004
אני לא מתכוונת להגיב על מה שהעלית קרייזי , כי השרשור עוסק במשהו אחר לגמרי, ואם זה הנושא שברצונך לעסוק בו, פתח לך אחד אחר.

אני אסירת תודה על זה שבקטעים כאלה פתאום כולם פה. וזו החשיבות. יצאתי לשעתיים מהבית וכולם נרתמים לעזור. זה הכח שלנו כקהילה.

החתולים עדיין אצל הוטרינר מחוברים לנוזלים, ונראה מה יהיה. אני אגיש בלילה תלונה במשטרה.

תשרף אימו...
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 28 בספט׳ 2004
[B]בייבי כל הכבוד !!!!!!!!!
אם מחליטים לעשות שמיכה לפסיכופט תרשמי את המשפחה שלנו גם .
בטי ואפרוח
huan
huan • 28 בספט׳ 2004
ציטוט: במושב שגדלתי בו היה מקרה דומה רק עם הרעלת כלבים, אבל כיוון שהמרעיל היה איש לוקה בנפשו (עם תעודות רפואיות, לא סתם פסיכי) המשטרה לא יכלה לעשות כלום.
בסוף איזה בריון "טיפל" בו והבעיה נפתרה...

מיתוך ניסיון שלי גם כשהבן זונה לא לוקה בשיכלו למשטרה יש עניין מועט מאוד מעניין.....הם באים מזהירים ונוסעים....ודברים כמו כתב אישום והעמדה לדען נשארים בגדר חלום רטוב.

לעומת זאת התנכלות שיטתית ובוטות יעילים הרבה יותר.....אפשר לשים לו חתיכת בשר רקוב בתוך התיבת הדואר...."בטעות" לדפוק לו את האוטו......או התרגיל הקלאסי של לשרוף חרא של כלבים על מפתן ביתו....והוא לא יכול לעשות דבר בנידון מפני שאין חוק או תקנה האוסרים זאת.
מצד שני ביריונות וניקוב צמיגים כן נחשבים כעבירה על החוק ואני לא חושב שווה לקבל אותו קלון לכל החיים בגלל זבל אנושי מושתן כמו האיש הזה.
masterhaifa​(שולט)

לגבי עברות על החוק

masterhaifa​(שולט) • 28 בספט׳ 2004
אף אחד לא יכול למנוע ממני לשבת על המדרכה ליד שביל הכניסה לביתו
ממש בפתח במשך כמה שעות עם חליפת האיומים
מותר לכל אדם לעשות זאת- תנאי מינימלי- תעודת זהות ומאה ש"ח בכיס למניעת טענת שוטטות
אם אפשר מומלץ לשרוק לחתולים וללטפם .
אז מה אם אני שחור גדול ומאיים???
נולדתי ככה!!
כשהוא ישאל מה אתם עושים שם - שומרים על החתולים
ושרק יעז להזמין משטרה
Tainted​(לא בעסק)

מאסטר חיפה

Tainted​(לא בעסק) • 28 בספט׳ 2004
ענק!
שומר על חתולים icon_lol.gif rffl.gif icon_lol.gif rffl.gif
אפשר לבוא גם לשמור עם בחור שחור וגדול ? icon_twisted.gif icon_twisted.gif
אני עם התיק icon_rolleyes.gif
היצור
היצור • 28 בספט׳ 2004
צודק מאסטר חיפה בכך שיש דרכים נוספות לאיים על בנאדם, מבלי להשתמש באלימות
או לעבור על החוק.
סתם לדוגמה - הכרתי מישהו שבעל חנות צילום מסמכים עשה לו בעיות וכד'...
חבר של אותו מישהו (במקרה חבר ממוצא איטלקי), פשוט נכנס לחנות הצילום, שאל
את בעל החנות - אתה שלמה ?
בעל החנות ענה כן, החבר האיטלקי התבונן בבעל החנות, התבונן
בחנות, הנהן קלות ויצא.
אותו בעל חנות שיקשק מפחד עוד לפני שהוא ידע מי היה השואל ולמה זה קשור !!! icon_twisted.gif

באותה מידה, כמו שנאמר, יכול אבי בן דוד, למצוא כל פעם מישהו זר גדול ומאיים אחר ליד ביתו, פשוט יושב או עומד ומחכה... אם הוא יתחיל לרחרח על מה ולמה - הוא יכול לקבל מכל אחד, בגלוי, את התשובה, שהם פשוט מחכים לראות מי מרעיל חתולים ברחוב ! icon_twisted.gif

היצור icon_mrgreen.gif
baby(expired)​(לא בעסק)
baby(expired)​(לא בעסק) • 28 בספט׳ 2004
השאלה היא מי ומה. אני הגשתי תלונה, וכך גם השכנה השנייה. הבעיה היא שיש לי תחושה שלא יקרה מזה כלום.

והדרך היחידה להוריד אותו מהרעיון החולני הזה היא להפציץ אותו בטלפונים מהסוג הזה, שיחשוש לפני שהוא חושב על זה שוב.

הטלפון שלו מסתובב פה בין האנשים... ואולי זו ההזדמנות שלי לבקש מכם עזרה, תשתמשו בטלפון ציבורי ותתקשרו. אולי זה יעזור. אני בינתיים ממשיכה לפעול בשתי הדרכים, הן המשפטית והן הפחות משפטית icon_cool.gif

בייבי
Dom_Quixote
לפני 20 שנים • 29 בספט׳ 2004

למה אף אחד לא נתן צעקה בכיוון שלי?

Dom_Quixote • 29 בספט׳ 2004
רק עכשיו ראיתי את השרשור. כמובן שאת הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות עוד לא הזכירו, וזה ליידע את התקשורת השמאלנית עוכרת ישראל אך חובבת החיות, ועוד יותר חובבת ההשמצות.
מחר ארים טלפון לחברים ב"על השרון", ונראה מה אפשר לעשות. בייבי, אנא השאירי לי פרטי התקשרות עמך שאוכל להפנות את הכתב, ואם יש עוד שכנים שיוכלו להעיד ששמו לב לעניין זה יהיה מצויין.

רק לפני שבועיים אחד הכלבים בשכונה שלי מת מהרעלה, וכלבה שניה ניצלה בקושי. לצערי החוק בישראל לא ממצה את הדין עם החלאות האלה, וצריך להילחם עצמאית. טוב, קצת שיעמם לי מאז שהנחש עבר לחוות הזוחלים.

מבטיח לעשות את מירב המאמצים,
קיחוט
מישלי
לפני 20 שנים • 30 בספט׳ 2004

חשוב מאד !!!

מישלי • 30 בספט׳ 2004
אני דורשת בתוקף
שהנחש יועבר מהמדרגה !!! לאלתר !!!
icon_exclaim.gif

מה ? עברנו נושא ?
אופס.......

icon_redface.gif
תאיר​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 30 בספט׳ 2004
תאיר​(נשלטת) • 30 בספט׳ 2004
אני לא בעד צעדים של אלימות ואיומים, גם כי בין השאר אז זה יהפוך בעיני המשטרה לעניין של סכסוך שכנים והחתולים ישכחו.

כמו שכבר אמרו פה צריך:

א. לאסוף כמה שיותר ראיות קשות, לצלם אם אפשר, להקליט אותו אומר שהוא ירעיל/הרעיל את החתולים אם אפשר, לצלם את רעל העכברים והכפפות שלו, לבקש מכתב מהווטרינר, ואם אי אפשר לצלם, לפחות לדאוג שכמה שיותר אנשים ישמעו ויראו אותו.

ב. לפנות למשטרה ולהגיש תלונה באופן רשמי.

ג. כדי להבטיח שהמשטרה אכן תטפל ברצינות בעניין לפנות למקומון.