מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 11 באוק׳ 2004
דום קיחוטה, אני לא ממש מכיר אותך (חוץ ממה שאתה כותב כאן), אבל אני יכול להגיד שלא ציפיתי ממך להשתלחות כזאת, אפילו אם היא מנוסחת במליציות רבה (וכן, חלקנו לא הולכים לאיבוד בסבך מילותייך עד כדי אובדן הפואנטה).
בלי שום קשר לדעתי עלייך או נושא השרשור הזה - חבל, ולא אבירי בעליל. |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לא טוב ליאת, לא טוב.
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 11 באוק׳ 2004
_li-at_ כתב/ה: Dom_Quixote כתב/ה: מי כמוך יודע עד כמה ידי משגת בהשתננויות רבתי, בטח ובטח בדו קרב אישי. את יודעת זאת טוב יותר מכל קוראיי המזדמנים באתר.
ועל כן, להלן תגובתי: תהיתי בתחילה מה הפשר ומה הבסיס לתגובה הזו. בעקבות השיר, שבתחילה סברתי שאולי כוון אלי, התוודעתי לחדשות. ואם זה המחיר שעלי לשלם על כך שיש לך מישהו שתומך בך ושעושה אותך מאושרת - יהא זה כך. קיחוט בלה, בלה, בלה.... _li-at_- קטנה. קטנה מאוד יצאת כאן. ודי לחכימא. |
|
Dom_Quixote |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
מקבי יקר
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
Dom_Quixote • 11 באוק׳ 2004
מאוד בקצרה:
גולד התהדר בהומאניזם וטוהר מידות, בשעה לטעמי היה נוהג להשליך תינוקות ביחד עם המים. אמרתי זאת בנימוס, ירד עלי, הוכחתי אותו, החליט שאני צודק, והראה בכך שאולי גם אני מיהרתי לחרוץ דין. כולם חברים, כולם טובי לב, כולם נוהגים דרך ארץ, ובא לציון גואל. והאמן לי שבניגוד לאחרים, אינני כותב לשם קבלת תשבוחות, ואין לי ספק שיש מספיק אנשים פה שמסוגלים להתמודד עם פסקה או שתיים, רובם המכריע חבריי הקרובים. הייתי שמח למנות אותך עליהם. כבוד, קיחוט |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 11 באוק׳ 2004
אוף, קיחוטה יקירי.. כמה אני אוהבתותך. כמה רגישות יש בך..
די. בוא תנוח קצת כאן על ידי. נשום עמוק (מעסה לקיחוטה את השרירים התפוסים) אני יודעת שהחרב הזו כבדה. אני יודעת שקשה להילחם בעושי רוח וטוחני מים למינהם - אבל זה חלק מהתפקיד שלקחת על עצמך, יקירי, מתוך נפש רומנטית וטובה שיש בך. וכן - לפעמים התפקיד הזה כפוי טובה. אל תתן לזה לקלקל אותך. אתה יותר מידי טוב ויקר בשביל זה. אתה פשוט חייב להבין שיש כאלה הלוקחים תפקיד דומה לשלך אבל כדי לא להיפגע כמותך - הם מצפים עצמם בנשיכות ועוקצנות וציפורניים שלופות ומילים בוטות.. אבל בסך הכל הם באמת רוצים לעשות כמותך.. רק בדרך שונה. בדרך שלהם.. ולשרוד תוך כדי אתה לא יכול שכל העולם יהיה קיחוטה קיחוטה יש רק אחד וטוב שכך. כי זה מה שהופך אותך כל כך מיוחד, מותק חיבוק ענק ונשיקה |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
מותק הנריסה הזו,
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 11 באוק׳ 2004
מצטרפת לכל מילה שלה.
קיחוט הוא אחד ויחיד. נוגע ביושר ובכנות שלו (מושכת אותו מנריסה ועושה לו נעים בגב..) לא מתגונן ולא נועץ ציפורניים גם אחרי שאחרים נועצים את שלהם, שומר על היחודיות והמתיקות שלו. לא מקטין את עצמו, למרות שאחרים יכולים לראות את זה כעלבון שלא יסלח.. ולא, אין קשר לגולד בכל מה שכתבתי. אהבה הערכה ומה שבינהם, מוח. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 11 באוק׳ 2004
קיחוטה - קובלנתי הייתה יותר על הפומביות שבעניין... אין לי רצון להגביל אנשים מלהתעסק בעניינים פרטיים כאלו ואחרים... אבל לדעתי הצנועה, פומביזציה של כאלו דברים, התכתשויות, השתלחויות ושאר מיני ירקות מורידים מערכם של כל הנוגעים בדבר, על אחת כמה וכמה כאשר הדבר נעשה לעיניי כל.
כבוד לך, מקבי |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
Re: מותק הנריסה הזו,
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
abcd • 11 באוק׳ 2004
בכוח המוח-אשה כתב/ה: מצטרפת לכל מילה שלה.
קיחוט הוא אחד ויחיד. נוגע ביושר ובכנות שלו (מושכת אותו מנריסה ועושה לו נעים בגב..) לא מתגונן ולא נועץ ציפורניים גם אחרי שאחרים נועצים את שלהם, שומר על היחודיות והמתיקות שלו. לא מקטין את עצמו, למרות שאחרים יכולים לראות את זה כעלבון שלא יסלח.. ולא, אין קשר לגולד בכל מה שכתבתי. אהבה הערכה ומה שבינהם, מוח. ואני מושכת אותו ממך כוח! וממסז'ת לו ת'שכמות התפוסות קלות לאחר הקרב.. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 11 באוק׳ 2004
לא לריב, בנות!
יש מספיק קיחוטה לכולן. אני (!) על הכתפיים. בכוח - את יכולה את הרגליים העייפות שלו. מה יש? אהמממ.. ליידי שירה.. מה עוד נשאר לעסות לו כדי שירגיש טוב? |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004
abcd • 11 באוק׳ 2004
נריסה ! shame on u לדעתי מגיע לך עונש על כך |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
11 באוק׳ 2004