ve-ra{Q} |
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
לכל החנטרישים באשר הם
לפני 20 שנים •
20 באוק׳ 2004
ve-ra{Q} • 20 באוק׳ 2004
אז זהו, שלא שיש בכך בושה כלשהי אבל, לא תודה.
לא תודה. פשוט, לא ממש זקוקה לכל עזרה, סיוע, תמיכה, מענק, הלוואת מקום או חד- פעמית. ישנם מביננו הנוהגים, באופן תמוה ובלתי סביר לגמרי, לכלכל צעדיהם. סתם, מן מנהג מגונה שכזה. עזבו. המשיכו לדוש ביתר החרא המקומי. _li-at_- אה וכן, נכון- . לחלוטין. סליחה, אמילי, אחל'ה בחל'ה של רעיון. |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 21 באוק׳ 2004
אמילי , חברים יקרים , זה פשוט מקומם היחס המזלזל , הקלות שבה אנשים פוסלים רעיונות גדולים במחיר השווה לכל נפש . מה אתם רוצים ? 100 ש"ח לאדם ותמורה כזו נאותה ומכובדת ? ארוחת ערב מלאה איכותית , ארוע תרבותי שונה ומגוון שכזה ?!
ודרך אגב לי זה נראה זול מידי .. ארוחת ערב , מנה ראשונה , עיקרית , כוס יין , קינוח , הרצאה והכל רק ב100 ש"ח ? אמילי אם הית מפרסמת בטיים-אוט או בעכבר העיר כזה דיל ב200 ש"ח לאדם גם הית מרוויחה גם היו באים המוני אדם וגם היו אסירי תודה על כזו הפקה מעניינת שונה ואיכותית . |
|
ve-ra{Q} |
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
נכנעתי
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
ve-ra{Q} • 21 באוק׳ 2004
שתי תגובות לי אליכם.
הראשונה: השניה: וזהו. הולכת לדבר אל העצים ואל האבנים. _li-at_- |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
אחלה רעיון אמילי
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
Marcus Wright(אחר) • 21 באוק׳ 2004
SEAMASTER כתב/ה: אם הית מפרסמת בטיים-אוט או בעכבר העיר כזה דיל ב200 ש"ח לאדם גם הית מרוויחה גם היו באים המוני אדם וגם היו אסירי תודה על כזו הפקה מעניינת שונה ואיכותית .
אז מה דעתך על איזה עסק משותף בעניין ?? , תקציב ויח"צ עלי , הפקה עלייך . |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
בבקשה אנשים!!!!!
לפני 20 שנים •
21 באוק׳ 2004
אמילי קייג'(אחרת) • 21 באוק׳ 2004
אל תתחילו לפתוח כאן שרשור איחולים, התנקמויות, ויכוחים ועניינים, מספיק עשו את זה בשרשורים אחרים.
אם יש כאן שאלות ענייניות לגבי הערב אני אשמח לענות, בכל עניין אחר, יש המון פורומים ועניינים. אני אשמח לענות בפרטי גם על כל שאלה, בבקשה אל תכתבו כאן דברים לא קשורים בבקשההההה. ההרשמה אצלי בפרטי. יש מקסימום של 15 זוגות, אחרת זה יכול לההרס. |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
24 באוק׳ 2004
הופה ..
לפני 20 שנים •
24 באוק׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 24 באוק׳ 2004
שאת פותחת שרשור כללי וחשוף עליך לצפות לכל התגובות באשר הן מבלי לומר לנו איך מה ואיפה להגיב באם רצית הודעות וידיעות פרטיות היה עליך לפנות באופן פרטי למיועדים לדעתך .
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 20 שנים •
24 באוק׳ 2004
הופה היי
לפני 20 שנים •
24 באוק׳ 2004
אמילי קייג'(אחרת) • 24 באוק׳ 2004
שאת פותחת שרשור כללי וחשוף עליך לצפות לכל התגובות באשר הן מבלי לומר לנו איך מה ואיפה להגיב באם רצית הודעות וידיעות פרטיות היה עליך לפנות באופן פרטי למיועדים לדעתך .
ראשית, "שאת פותחת"??????? שאת????????? בוא ננסה כשאת.... בנוסף, זה לא מה שרציתי, כולם מוזמנים, רק את הריבים אפשר לשמור לפרטי... |
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
בתוקף תפקידי כסגן אמילי לעניני נימוסין והליכות (תוקף צו הרחב
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
Master F(אחר) • 26 באוק׳ 2004
הרייני להודיע כדלקמן:
המשתה המדובר יחל בשעה 22.00 בדיוק, נא לדייק. ביגוד מומלץ לנשלטות בגדי משרתות. ביגוד מומלץ לנשלטים ... גם. אבזור מומלץ לכולם: מצב רוח נהנתני בסגנון המאה השש עשרה, תאבון בריא. אבזור מומלץ לדומים: נעלים נקיות. טוב לפני שאני מאבד את תפקיד הסגן עוד בטרם הסתיים יומי הראשון בתפקיד, אפרוש בשיא. בתאבון. |
|