מיתוסית(שולטת) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מיתוסית(שולטת) • 19 באוק׳ 2004
טבעי זה יפה. זה לא אומר שזה צריך להיות או ג'ונגל או קרחת, אפשר גם מסודר ומגונן (מלשון "גן")...
ובאמת יש גברים שזה נראה "לא אסטתי" בעיניהם אבל אני חושבת שיש גבול לכמות השיער שאנחנו צריכות ומסוגלות להויד! עוד מעט גם קרחת לבנות תיחשב מאסט שלא לדבר על הגבות וזה רק מנעשה כל יום כל היום- להיפטר מכל שיערה מיותרת... גרר... ואגב, בעיניי בחורה מגולחת נראית כמו ילדה קטנה ובכלל לא זונה. משהו בתולי כזה. בעיניי משולש מסודר הרבה יותר נשי וסקסי... |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
מסכימה עם המלכה הכחולה.
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
בהט(נשלטת) • 19 באוק׳ 2004
ובלי שום דבר זה באמת פרוורטי קצת, ילדותי ומעט...אהממממ... פדופילי.
ואני מכירה אישית אוהדת הפועל ת"א שהאדון שלה (אוהד בית"ר י"ם) ביקש שתעצב מנורה בת שבעה קנים... (כל אחד והסטיות שלו |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
SexyRed(שולטת){Woody} • 19 באוק׳ 2004
השרשור הכי מצחיק שקראתי לאחרונה.. זה רק מדרדר
אז לכול הדומים שמחליטים ומטילים את אימתם על איברינו- תהיו החלטיים! שיהיה קוד דומים כזה לכוס מגולח .. או משהו כזה.. חוץ מזה, אם דומים דורשים חלק, אני גם דורשת!! יחי השיוויון! |
|
boss(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
Re: מסכימה עם המלכה הכחולה.
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
boss(שולט) • 19 באוק׳ 2004
בהט כתב/ה: ובלי שום דבר זה באמת פרוורטי קצת, ילדותי ומעט...אהממממ... פדופילי.
ואני מכירה אישית אוהדת הפועל ת"א שהאדון שלה (אוהד בית"ר י"ם) ביקש שתעצב מנורה בת שבעה קנים... (כל אחד והסטיות שלו לאדון שלה אן מספיק דימיון! לילה לפני משחק בין שתי הקבוצות אני הייתי מבקש ממנה לעצב את סמל הופעל תל אביב ואז הייתי מביא לה 3:0 כהכנה למשחק של מחר! |
|
boss(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
SexyRed כתב/ה: השרשור הכי מצחיק שקראתי לאחרונה.. זה רק מדרדר
אז לכול הדומים שמחליטים ומטילים את אימתם על איברינו- תהיו החלטיים! שיהיה קוד דומים כזה לכוס מגולח .. או משהו כזה.. חוץ מזה, אם דומים דורשים חלק, אני גם דורשת!! יחי השיוויון! שיוויון בין דום לסאבית? מה שבטוח אחלה פונפונים |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
זה מעבר לשיוויון בין דום לסאבית.
אנחנו אלה שיורדות לכם, מענגות ועדיין צריכות להתקע עם שיער מיותר בפה, לא? יחס הוגן! |
|
max69(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
שיער בפה - מדבר אלי מאוד.
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
max69(שולט) • 19 באוק׳ 2004
סיפור ידוע , אני סובל מנשירה תמידית.
חחחחחחחחחחח |
|
boss(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
SexyRed כתב/ה: זה מעבר לשיוויון בין דום לסאבית.
אנחנו אלה שיורדות לכם, מענגות ועדיין צריכות להתקע עם שיער מיותר בפה, לא? יחס הוגן! יחס הוגן כבר נשמע יותר לעניין. על כל מקרה אני אוהב את זה טבעי. חוץ מזה, אם את חושבת על שערות הערווה כעל חוט דנטלי אז יש לזה גם יתרונות |
|
SexyRed(שולטת){Woody} |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
בהחלט אנשים מוזרים..המממ...
בכל אופן, מי שייקח תחתיו סאבית מגולחת יצטרך כנראה להמתין עד שהיא תצמיח מחדש שערות חדשות ובריאות.. זה לא לוקח נצח... ומעבר לזה.. חוט דנטלי דווקא?! אני לא חושבת שהרופא שיניים שלי ישמח לגלות את זה... תנאים לא אנושיים... |
|
boss(שולט) |
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באוק׳ 2004
SexyRed כתב/ה: בהחלט אנשים מוזרים..המממ...
בכל אופן, מי שייקח תחתיו סאבית מגולחת יצטרך כנראה להמתין עד שהיא תצמיח מחדש שערות חדשות ובריאות.. זה לא לוקח נצח... ומעבר לזה.. חוט דנטלי דווקא?! אני לא חושבת שהרופא שיניים שלי ישמח לגלות את זה... תנאים לא אנושיים... אם זה לא מתאים למישהי לחשוב על זה כעל חוט דנטלי, מקלות צ'יפס או whatever אז סבבה אבל כל עוד אני השולט בקשר אף אחד לא יהיה מגולח שם למטה וזה באמת מעצבן כשהם מגיעות מגולחות קטע מצחיק שקרה לי היה עם סאבית שכחלק מההכנות לסשן התגלחה שם למטה כי היא הניחה מראש שזה מה שאני רוצה ... חוץ מזה אני חייב להודות שהסמלונים הקטנים שאת מוסיפה להודעות שלך משעשעים אותי |
|