מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
Re: לכבוד הגשם הראשון, בהצדעה ליורה.
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 4 בנוב׳ 2004
Master F כתב/ה: הגה = לבדיקת הגה נזדקק לקיין משובח, למרות חשיבותו של ההגה הבדיקה פשוטה.
אם בהצלפת הקיין השישית טרם הוציאה הגה - השפחה תקינה. אני מתבכיינת כבר בהצלפת קיין 1- ... פסולה מראש ' קופלת |
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
Master F(אחר) • 4 בנוב׳ 2004
מקופלת כתב/ה: אני מתבכיינת כבר בהצלפת קיין 1- ... פסולה מראש ' קופלת נראה שנאלץ לשמור אותך לקיץ.... |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
תאיר(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2004
[quote="Master F"][quote="מקופלת"]
אני מתבכיינת כבר בהצלפת קיין 1- ... [color=red][size=18][b]פסולה מראש[/b][/size][/color] ' קופלת[/quote] [color=red][size=24]נראה שנאלץ לשמור אותך לקיץ..[/size][/color].. [/quote] מקופלת בקיץ? היא תנמס! "אני בשלה, לקראת החורף אני שייכת לפירות הסתיו אז אל תשמור אותי לקיץ אכול אותי... עכשיו" |
|
_טרוריסט חמוש באננס |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
גניבת זכויות יוצרים גסה !
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
_טרוריסט חמוש באננס • 4 בנוב׳ 2004
לא ,לא ... הקטע שאף פירסם,זה באמת שלו, בדילדו רצועות שלי בחיי.
אבל... מי ? מי אתה יא חתיכת אדון נעלה שתגנוב לי את הזכויות על מיחזור קטעים ??!! שנים ,שנים אני ממחזר בלעדי פה ועכשיו אתה בא לי כמו איזה טיבעוני יפה נפש שמצביע לירוקים ונהיה לי מומחה גדול למיחזור. גאוני ולקוח מיקום מקביל ממשי ידידי.(זה הזמן לרגע פרטי ,אז יאללה תנו חמש דקות חברים) ואסיים בכך שאתה האדם השני הכי שנון שאני מכיר. (מי הראשון ? התשובה במהופך) י נ א בבירכת חברים, הטרוריסט החמוש באננס - יו"ר וועד המהפיכה המרכזי (פלג צ'ה גווארה). (ואפרופו מחיזורים) *********************************************************************************************************** זוהי הודעת וועד המהפיכה המרכזי (פלג צ'ה גווארה) לוועד המהפיכה המרכזי (פלג מאו צ'ה טונג): איכו דל פוטה לוס פסטרמוס,קוקולוס דל רקטוס ואנישלוססס לה פדרלוס בומבסיקו לוס חושוס איו אקספלוסיוס טרומנדוס מרבילסיוס ! ויוה לה רזיסטאנס ! הודעת עורכי הדין צ.לופח ו ח.לאה: בשם מרשינו אשר בית המשפט המחוזי הסמיכנו כאפוטרופסיו וזאת עד לתום תקופת אישפוזו, אנו מביעים בזאת התנצלות גורפת בפני כל מי שהינו טיבעוני, יפה נפש או נמנה על מצביעי מפלגת הירוקים. חברת "טרופיקנה בע"מ" נציגת מוצרי האננס בישראל מבקשת להביע את הערכתה לכל מי שבחר בדרך חיים טיבעונית ומדגישה את חשיבותם של תהליכי מיחזור ודאגה לאיכות המים והאוויר לחברה ולטבע. |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
5 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
5 בנוב׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 5 בנוב׳ 2004
|
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
7 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
7 בנוב׳ 2004
Master F(אחר) • 7 בנוב׳ 2004
[quote="תאיר"][quote="Master F"]
מקופלת כתב/ה: "אני בשלה, לקראת החורף אני שייכת לפירות הסתיו אז אל תשמור אותי לקיץ אכול אותי... עכשיו" תאיר, את יודעת שאני קצת קשה הבנה (אבל רעב) אז הכל הבנתי, רק לא את מי צריך לאכול עכשיו... את מקופלת? אותך? או סתם איזה פרי של סתיו... |
|
מלכת הלילי(אחר) |
לפני 20 שנים •
8 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 בנוב׳ 2004
מלכת הלילי(אחר) • 8 בנוב׳ 2004
|
|