סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יש ששת אלפים

Dom_Quixote
לפני 20 שנים • 17 בנוב׳ 2004

Re: דום קיחוט יקר

Dom_Quixote • 17 בנוב׳ 2004
סכיזופרניה של הילדות כתב/ה:
ראשית, איני רק נקבה, אלה גם אישה, לפחות ברוב הזמן, להוציא מהפעמים שבא לי להיות גבר... אבל לא נכנס לסוגיות המגדר שלי כרגע. לא שהפריע לי חלילא שפנית אלי בלשון זכר, אלא, שראיתי צורך להבהיר כי הנני נקבה בת נקבה, ואישה בת אישה. icon_smile.gif

אני דווקא מחבב נקבות, סך הכל, גם הן בנות אנוש, לא ככה? ז'תומרת, זה שהן לא כמוני דביוק והמנהגים שלהן שונים והן מאמינות בדברים אחרים מאלה שאני מאמין בהם לא אומר שאני צריך לשנוא אותן, נכון? אבל מה, זה פשוט שהנקבות המזדיינות האלה ימח שמן אי אפשר לסמוך עליהן, כאילו, אתה נותן להן אצבע והן רוצות את כל היד! אנחנו מנסים לעשות איתן שלום, אבל כל פעם שאנחנו עושים לקראתן איזו מחווה כדי לצאת בסדר הן ישר תוקפות ופוגעות בנו! איך אפשר לבטוח בהן? אז גם אני רוצה שנוכל להפסיק להפעיל כוח בכל מקום והכל, אבל ברגע שאנחנו קצת משחררים את הרסן ישר הן מתפרעות! והכל אצלן באלימות, אשכרה רק כוח הן מבינות! והקטע הוא שיש את יפי הנפש שרוצים לתת להן שוויון זכויות! כאילו, מה יקרה שהן יהיו פה רוב, תתנו להן להצביע? אנחנו המדינה היחידה בעולם שבה יכולות אויבות הציבור לכהן כחברות כנסת, בארה"ב זה לא היה קורה, סמכו עלי. והן אומרות שהן בסך הכל רוצות להיות שוות ולחיות בשלום, אבל תמיד יש אצלן את אלה שיהיו קיצוניות יותר - גדודי חללי הפמדום. נעשה שלום עם אחת, אז מיד תקום איזה קבוצת נשים שתחליט שההיא בוגדת והן ממשיכות להילחם, זה לא ייגמר בחיים! נכון, יש מהן כמה שהן בסדר, בעיקר אלה שעובדות אצלנו בפרך תמורת שכר אפסי (ע"ע שפחה), אבל תאמינו לי, אשה טובה זה אשה במטבח, או אשה בים, ורצוי בתולת ים! תאמינו לי, לזרוק את כולן לים, ויפה שעה אחת קודם, לא ככה? זה או הן או אנחנו! תכל'ס, אין שום דבר בתורה נגד משכב זכר, לא ככה?

סכיזו, התנצלותי.

כבוד,
קיחוט

תקציר הפוסט:

בשנות-ה-20-נתנו-לנשים-זכות-הצבעה-בארה"ב-ושמונים-שנה-אח"כ-הן-מצביעות-בוש-אז-מה-עשינו?
סכיזופרניה של הילדות​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 18 בנוב׳ 2004

דום קיחוט!

אתה גדול!
התנצלותך לא מתקבלת, מכיוון שלא היה בה צורך מלכתחילה icon_smile.gif
אבל אם היה צורך בהתנצלות, אחת כזאת בהחלט הייתה מתקבלת בזרועות פתוחות.
לגבי נקבות, גמאני מחחבת אותן, יצורות נחמדות ביותר ושימושיות ביותר, אף יש ביניהן כמה אינטלגנטיות ביותר. עד שזה מגיע לבחירות בארה"ב.
icon_smile.gif
יום נפלא לכולם.
סכיזו.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 20 שנים • 18 בנוב׳ 2004

קחו דומה מהשוויצרים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בנוב׳ 2004
אלו שעושים את האולרים, שעוני הקוקיה וחשבונות בנק סודיים שנאצים מזדקנים כבר לא זוכרים איפה הם החביאו אותם.

אלו היו הרבה יותר נאורים - הם הרשו לנשים להצביע רק ב-1971.

[ והם עשו זאת במשאל עם שבו 621,403 הצביעו בעד ורק 323,596 הצביעו נגד. תוצאה כמעט הפוכה ממשאל העם הקודם שהיה ב-1959 ]