השפוט של דוויל |
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
השפוט של דוויל • 19 בדצמ׳ 2004
כוס אממק
כוס אוחתוק כוס של ארבקום כוסשלאימאש'ך וואלה כבר לא זוכר עם יש עוד ביטויים. אבל לעניינו ,אז לדעתי מגולח או לפחות מסודר כמו שצריך, יותר מידי שעיר זה לא טעים כבר.... |
|
הבוגר |
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
הבוגר • 19 בדצמ׳ 2004
אצלי אין בכלל עוררין
כוס שעיר ,שיער שצובר את ריחות וטעמי המלכה. לטעמי שיער ספוג טעם וריח ממסטל וממכר אותי. אין כמו הטבעיות שאיננה מכוסה בכל מיני פיתוחים כימיים שמסתירים ללא הצדקה את הטבעיות הנשית. חוץ מזה העונג שעובר על המלכה בזמן שמלטפים קלות בעזרת הפנים את שיער הערווה מבלי לגעת בכוס.... אין כאן בכלל מה להשוות בין כוס שעיר למגולח. ובנוסף כוס שעיר זה כל כך יפה. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2004
ועל כל זה אומר מספר דברים קצרים
תשובתי לשרשור היא: TO EACH HIS OWN ומשהו צפציפי: שפינוז! חכה חכה! שירה, אני איתך!! |
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
אלון-סאב(נשלט) • 19 בדצמ׳ 2004
מעניין שאף אחד לא ענה שבאמת שאין לו בעיה והוא מעדיף את שניהם, ולא דווקא בגלל הקטע של "מה שהמלכה מעדיפה..." אז אהיה הראשון: גם שעיר , גם מגולח ו'אפילו' רק מסודר/גזוז, ההההההכל אחלה. ולמה שעיר זה אחלה של דבר? בדיוק מאותן הסיבות שיוני נתן. ולמה שווה גם כוס מגולח? כי זה נעים לפנים, נעים על הלשון, לא שורט ונעים ומגרה הרבה יותר לאישה - אין שיער שמפריע למגע השפתיים והלשון... אפילו כוס שגולח רק לפני יומיים שלושה - בכלל לא רעיון רע למלכה סאדיסטית שרוצה להשאיר סימנים 'מיוחדים' על פניו המיוזעות של העבד שלה...
*באשר לכוס 'חמוץ מזיעה' - אין לטעמי דבר כזה. גם זיעת המלכה היא תוצר של המלכה ואישית אני מוצא אותו מגרה להפליא, ועוד מעורבב יחד עם מיציה הטבעיים מה יכול להיות טעים מזה!? על טעם וריח... וכן. גם אני אוהב לרדת והרבה. ויש ניסיון. והרבה. *בנושא 'אסוציאציות פדופיליות' - פשוט אין מצב. רק בגלל שכוס נראה 'צעיר' משמע הגברת צעירה? ממש לא. אם לגברת כל כך משנה, אפשר להיכנס לתנוחה שהיא ישובה מעל לפניו של הגבר ונועצת מבטו הישר בעיניו בזמן שהוא עסוק ב"מלאכתו", כך אין מצב שמישהו מהשניים יחשוב ולו לרגע שמדובר במשהו שמזכיר ואפילו ברמז "פדופיליה". *בנושא הקשר בין כוס מגולח לBDSM - אם רוצים שיהיה קשר אז יש קשר, חוץ מזה מכיוון שנושא הBDSM מדבר בתכלס על פ'טישים ומכיוון שלהמון מאיתנו יש כמעט "אובססיה" לפרח המין הנשי הנושא תמיד יהיה רלוונטי ומעניין לכולנו. הייתי רוצה גם להוסיף ולשאול האם "משחות" להורדת שיער ערווה עדיין רלוונטיות? והאם יש להם 'אפקטים' נלווים כמו ריח/טעם? כמו כן, מה בנוגע לרעיון של לתת לעבד לגלח את האזור העדין? במיוחד אם נותנים לו את האפשרות "להתמקצע"...? - עבד כזה יכול להפוך את כל עניין הגילוח לטקס הערצה או לחילופין עניין פשוט של שירות המלכה כ10 דקות פעם ביומיים... |
|
זכותהשתיקה |
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
לגבי החמיצות
לפני 19 שנים •
19 בדצמ׳ 2004
זכותהשתיקה • 19 בדצמ׳ 2004
הכוונה היתה שכאשר ישנו שיער אז תוך זמן קצר יחסית האיזור מתחיל להדיף ריחות !
ואז זה כבר לא כל כך נעים לרדת וזה פוגע בחשק ! לעומת כוס ללא שיער ! |
|
Mistresss(שולטת){העבד ר} |
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
Mistresss(שולטת){העבד ר} • 20 בדצמ׳ 2004
aלון{}sub כתב/ה: מעניין שאף אחד לא ענה שבאמת שאין לו בעיה והוא מעדיף את שניהם, ולא דווקא בגלל הקטע של "מה שהמלכה מעדיפה..." אז אהיה הראשון: גם שעיר , גם מגולח ו'אפילו' רק מסודר/גזוז, ההההההכל אחלה. ולמה שעיר זה אחלה של דבר? בדיוק מאותן הסיבות שיוני נתן. ולמה שווה גם כוס מגולח? כי זה נעים לפנים, נעים על הלשון, לא שורט ונעים ומגרה הרבה יותר לאישה - אין שיער שמפריע למגע השפתיים והלשון... אפילו כוס שגולח רק לפני יומיים שלושה - בכלל לא רעיון רע למלכה סאדיסטית שרוצה להשאיר סימנים 'מיוחדים' על פניו המיוזעות של העבד שלה...
*באשר לכוס 'חמוץ מזיעה' - אין לטעמי דבר כזה. גם זיעת המלכה היא תוצר של המלכה ואישית אני מוצא אותו מגרה להפליא, ועוד מעורבב יחד עם מיציה הטבעיים מה יכול להיות טעים מזה!? על טעם וריח... וכן. גם אני אוהב לרדת והרבה. ויש ניסיון. והרבה. *בנושא 'אסוציאציות פדופיליות' - פשוט אין מצב. רק בגלל שכוס נראה 'צעיר' משמע הגברת צעירה? ממש לא. אם לגברת כל כך משנה, אפשר להיכנס לתנוחה שהיא ישובה מעל לפניו של הגבר ונועצת מבטו הישר בעיניו בזמן שהוא עסוק ב"מלאכתו", כך אין מצב שמישהו מהשניים יחשוב ולו לרגע שמדובר במשהו שמזכיר ואפילו ברמז "פדופיליה". *בנושא הקשר בין כוס מגולח לBDSM - אם רוצים שיהיה קשר אז יש קשר, חוץ מזה מכיוון שנושא הBDSM מדבר בתכלס על פ'טישים ומכיוון שלהמון מאיתנו יש כמעט "אובססיה" לפרח המין הנשי הנושא תמיד יהיה רלוונטי ומעניין לכולנו. הייתי רוצה גם להוסיף ולשאול האם "משחות" להורדת שיער ערווה עדיין רלוונטיות? והאם יש להם 'אפקטים' נלווים כמו ריח/טעם? כמו כן, מה בנוגע לרעיון של לתת לעבד לגלח את האזור העדין? במיוחד אם נותנים לו את האפשרות "להתמקצע"...? - עבד כזה יכול להפוך את כל עניין הגילוח לטקס הערצה או לחילופין עניין פשוט של שירות המלכה כ10 דקות פעם ביומיים... הוקסמתי מתגובתך |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
Tainted(לא בעסק) • 20 בדצמ׳ 2004
אני מצטרפת למיסטריס
|
|
אלון-סאב(נשלט) |
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
אלון-סאב(נשלט) • 20 בדצמ׳ 2004
תודה
|
|
Qrona(שולטת) |
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
Qrona(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2004
הכי כיף זה עם שעווה......................למרות הכאב (שאני חיבת לציין שפוחת עם הזמן) המקום נראה אסטתי, חלק יותר, לא מגרד כמו בגילוח....................פשוט נפלא.
יש גם סברה כזו שמי שמורידה פעם אחת את כל השיער לעולם תמשיך להוריד! אני אחת מהן |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
איזה יופי של שרשור
לפני 19 שנים •
20 בדצמ׳ 2004
בכוח המוח-אשה • 20 בדצמ׳ 2004
עכשיו יש לכל אחת הזדמנות לספר איך הכוס שלה נראה, ובאלו דרכים היא מגיעה לתוצאה.
כוס זה כוס ומה שיותר חשוב מהשיער שעליו זה למי הוא מחובר וכמה יפה היא גונחת. ובאותו עניין. הידעתם? בארצות המזרח הרחוק יש מן טרנד חביב כזה היום, של השתלת שערות ערווה. מסתבר שלמסכנות אין שיער ערווה שהוא כל כך סקסי, והן אצות רצות אל המשתיל שיעשה להן כזה. מיותר לציין שרק האמידות זוכות לשער ערווה מפואר שרובנו כל כך מזלזל בו. אלוהים כרגיל, מחלק שערות למי שאין שיניים. |
|