סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם עבד נקיון זו רק פנטזיה או שיש לכך גם דרישה ?

Scorpio1120​(שולט)
לפני 19 שנים • 1 בינו׳ 2005

עבד נקיון

Scorpio1120​(שולט) • 1 בינו׳ 2005
האמת שכולם צודקים... והמצפון עבד כאן שעות נוספות.. .ובסך הכל אני נמצא בחברה טובה.
מתחת_לתחת​(נשלט)
לפני 19 שנים • 2 בינו׳ 2005

מאחר שעלי מדברים - להלן תגובתי

מתחת_לתחת​(נשלט) • 2 בינו׳ 2005
קראתי את תגובותיכם, עם חלק הזדהתי וחלק אחר אף קומם אותי.
אתייחס, ברשותכם, דווקא לחלק המקומם תחילה:

1. ל-tebayes ול-Mistress, שציינו את שמי כמרתיע / דוחה / לא ברור - שאלתי לעצמי כינוי זה ראשית מתוך הכניעות והרצון להיות נשלט (מתחת) ע"י מלכה / אישה / גבירה ומן הצד השני מצאתי עצמי משועשע מעצם החרוז. מסתבר כי יש רבים (כמוכם למשל) המייחסים לכינוי גם משמעויות שמעבר לכך.

2. ל-Mistress - למרות שהכינוי שלך נשמע לי מוכר, אינני זוכר שפניתי אליך, הגם שצורת פניה כמו 'היי' איננה נמצאת בלכסיקון שלי. יתרה מכך, אני חושב שזו חוצפה להכנס ללא הזמנה, או במילים אחרות, אינני נוהג לפנות למלכות אלא רק להציע עצמי אם זה באמצעות הפרופיל שלי או במהלך שיחה בצ'אט או כמענה לבקשת מלכה בלוח או בפניה אישית.

3. למלכה-מלקה ולשאר המתייחסים/ות בדיוננו -
היטיב להגדיר זאת אלון שטען כי בדס"מ הינה תרבות לשעות הפנאי - אכן, אינני מגדיר עצמי כפנוי וזמין תמיד, הנני וורקהוליק וכרגע מתפתח משהו בקשר הרגשי. המטרה שלי היתה ונשארת לגרום לעצמי הנאה מעצם הניצול (!) או יותר נכון לומר - מעצם הנתינה שלי לאישה שמוגדרת על-ידי כיצור הנשגב עלי אדמות (טוב, גם כאן יש מן החיוך בנוסף לרצינות).
אני סבור, וזאת מניתוח של דעותיכם כמובע בדיון ומהכרותי עם חלקכם, כי רוב הנשים מחפשות גם קשר ומכאן שעצם השימוש בעבד לצורך נקיונות בלבד מרתיע אותן ויוצר אצלן סלידה.
אני בטוח שכעת הרימו חלקן גבה בכעס אך אם תבחנו טוב טוב בתוככן תיווכחו כי הצדק עמדי וכי רק מעצם הרצון ליצור גם קשר שהוא מעבר לאותו "סשן" / מעשה - נמנעות רבות (בעיקר שפחות, אך גם מלכות) מלהשתמש בעבד נקיון והן חשות "מנצלות".

אז זהו, שאני אינני מעוניין באותו קשר, מבחינתי טוב לי אם יזמנו אותי לצורך 'ניצול' - בין אם בעבודות בית (ואני מסוגל לעבוד מספר שעות ובצורה טובה מאוד), בין אם בצורה מינית ובין אם בצורה אחרת (מסאז'ים כפי שהצעתי).

moonstone​(נשלטת)
moonstone​(נשלטת) • 2 בינו׳ 2005
מתחת לתחת
אני אישית מקבלת את ההסבר שלך, ולא נכנסת לפילוסופיות
רוצה לנקות? מזמינה אותך אליי ליום נקיונות , והכל ברוח טובה.
תודה מראש icon_razz.gif
השפחה מונסטון
zboy{זאתי}

אני מסכים

zboy{זאתי} • 2 בינו׳ 2005
אני מסכים לכך שאנשים, והכוונה במקרה זה לנשלטים, מגיעים לעשיית דברים שהם לא רוצים כדי לקבל משהו אחר ומתוך כך, להרגיש שמנצלים אותם ןאת צרכיהם לא כמו שהיו רוצים. אבל, בניגוד לאותו מסכן שהוזכר פה ושבשביל להאכיל את הילדים שלו הוא צריך לעבוד בשביל 10 שקל לחודש, במקרה הזה יש ברירה, וגם כל אחד מהנשלטים פה אמור להיות אדם בוגר ולדעת לאן הוא/יא מכניסים את עצמם.
במיוחד שהשרשור הספציפי הזה נפתח על ידי אדם שבא ואומר לכם, זה עושה לי את זה, אני מבקש לנקות לכן את הבית ותו לא. אני מרגיש באיזה שהוא מקום שאתם באים ל מתחת_לתחת ואומרים לו אתה לא חי נכון, הצרכים שלך לא נכונים, ההתפשרויות שלך לא נכונות, מנצלים אותך.
אני לא מכיר אותו אישית אבל אני בטח שאכבד את הדיעה שלו ואת הרצונות שלו ולא יגיד לו שהוא טועה ומישהו מנצל את זה.
תסלחו לי על הביטוי אבל מי אתם שתבואו ותגידו לאדם בוגר אתה לא חי נכון? אתם יודעים מי הוא? מה המצב שלו? מה הוא אוהב? שונא? ממה הוא מתרגש? אתם, שמרגישים מאוד נאורים ופתוחים ביחס לעולם החיצון המשוחק והוינילי, אתם באים במצוות עשה ואל תעשה?
אני אישית יכול להגיד שמה שהכי אני אוהב בתחום זה באמת חוסר ההגדרה לגבי הנכונות של הדברים והאפשרות שניתנת לכל אחד להגדיר את עצמו ואת מה שהוא רוצה איך שנוח לו, אני לא עיוור ואני רואה שנעשה פה ניצול לפעמים של אנשים רק בגלל שהם לא מצליחים לקבל מה שהם רוצים, אני רק אומר שלכל מטבע יש שני צדדים ואף צד לא יכול לנצל את השני מבלי הסכמתו.
zboy
Aragorn​(שולט)
Aragorn​(שולט) • 2 בינו׳ 2005

zboy יקר
אתה פותח פה דיון מאוד מענין בנושא האם נאורות, פתיחות וליברליות היא אכן הדרך הנכונה
האם היא התגלמות האהבה לזולת?
או שמא היא שנאה מחופשת?

הענין מסתבך בהקשר הבדס"מי שלו
אנחנו כ"סוטי מין אפלוליים" באים לואנילים ודורשים שיקבלו אותנו בשם עקרונות הליברליזם,
אנחנו באים וטוענים כנגדם שכל שאנו עושים נעשה באופן בטוח שפוי ובהסכמה
ועל כן אן להם שום סיבה לגיטימית שלא לקבל אותנו.
ביסוד הטיעון הזה מצויה כמובן ההנחה שהם מקבלים את עקרונות הליברליזם.

הדעה האישית שלי היא שליברליזם הוא שנאה המחופשת לאהבה
קבלת האחר בלי תנאי היא בעצם התנכרות אליו
יש לקבל את האחר אבל עד גבול מסוים
איפה עובר אותו גבול?
זה כבר ענין שבאמונה!

על מנת להסביר את הנקודה שלי אני אתן דוגמא:
אם אחיך יעלה על החלון ויכין עצמו לקפוץ ממנו
לא תעצור אותו?
אבל בעצם למה?
התשובה היא כי אכפת לך ממנו
אבל אם נסתכל על זה מבחינה ליברלית טהורה
אז אם הוא עשה סידורים כך שיהיה מי שיעבור אחריו ויאסוף את חלקי גופתו, וינקה את הדם
כך שלא יצא שהוא ליכלך את רשות הרבים חלילה
הרי שבעצם הקפיצה שלו אן הוא גוזל דבר מן החופש של זולתו
ובפרט זכותו המלאה של כל אדם to follow his lead נשמרת
ואין הוא פוגע ברכוש הרבים או היחיד
ועל כן אן שום סיבה מוסרית לעצור בעדו.

עכשיו אני שואל
הטיעון הזה נשמע למישהו פה הגיוני?
מלכה מלקה​(אחרת)

דגשים

מלכה מלקה​(אחרת) • 2 בינו׳ 2005
ואני אנסה לתמצת (:
ראשית אין לי בעיה עם שום נטייה של אנשים , משיכה כל עוד היא לא פוגעת באף אחד .
שנית אני באמת ובתמים מאמינה שניצול הוא לא משחק הוגן ואם מישהי רוצה שינקו לה את הבית אז היא לא עושה את זה מתוך רגשות אוהבים או חמים במיוחד . היא משתמשת באותו אדם שמולה .
לי קשה עם הצד השולט שמשתמש .

באשר לליברליות המהוללת שכולם מדברים עליה מול הונילים קשי המחשבה - וואלה אין לי בעיה לא עם זה ולא עם זה .
אף פעם לא הייתי ולא אצטרך להגיד את זה ככה . אני מאד אני וזה אומר שולטת , מלכה או איך שלא יקראו לזה . כל מי שאני אוהבת יודע בדיוק מה עושה לי את זה ומה לא . אין עם זה שום בעיה וזה לא נושא כבד וחסר כבוד מהצד השני .

למה תמיד זה שאנשים פה מגשימים צדדים מסויימים שלהם גורם לזילות בצדדים שנוח לאותם "ונילים" ?

מתחת - אם תוכל לסבר את אוזני ולהראות לי שיש מישהי שלא מכירה אותך ולקחה אותך כעבד נקיון ועשתה את זה עם רצון להעניק לך כמו שאתה רוצה להעניק לה עוד לפני שנפגשתם פעמים מספר , אם תוכל להראות לי שהעניין באמת מדליק אותה ועושה לה את זה כמו שזה עושה לך והיא לא מזמינה אותך כדי שיהיה לה חצי יום חופש או שהיא תוכל לחסוך כמה שקלים אני יותר מאשמח לראות פן שונה של הדברים . כרגע קשה לי להאמין שיש חיה כזו . ( אלא אם מדברים על מערכת יחסים )
מתחת_לתחת​(נשלט)
לפני 19 שנים • 3 בינו׳ 2005

תגובה ל-Mistresss הנכבדה

מתחת_לתחת​(נשלט) • 3 בינו׳ 2005
מצר אני על-כך שמשום מה הנחת ואת עדיין סבורה שאני ובעל הכינוי "עבד ניקיון" חד הם, ולא כך הוא !!!

אין לי ולא היה לי שום קשר לכינוי זה - ניתן לבדוק זאת עם כלובי.
הניק הנוסף היחיד (ששירת אותי כשהחלפתי אי-מייל) הוא Under_ass.

אני חוזר ומציין כי מעולם לא פניתי אלייך בהצעה שכזו וכי אני בדרך- כלל אינני חוסך במילים לתיאור עצמי ופעולותיי.

בברכת שנה אזרחית טובה ומוצלחת לכולכם,

מתחת_לתחת
Mistresss​(שולטת){העבד ר}

תגובה למתחת לתחת

עכשיו הכל נעמד לי במקום

icon_twisted.gif

ואני שמחה שכך

מה שקשור לעבדי ניקיון בכלל
מניסיון
רובם רוצים להיות עבדי מין
אך מסיבות שונות "מתפשרים" להיות עבדי ניקיון
(ואני חייבת לציין שניקיון הם לא יודעים לעשות)
בתקווה להגיע למשרה הרצויה
zboy{זאתי}

ל master james

zboy{זאתי} • 3 בינו׳ 2005
כתבת,
>> אם אחיך יעלה על החלון ויכין עצמו לקפוץ ממנו
>> לא תעצור אותו?
>> אבל בעצם למה?
>> התשובה היא כי אכפת לך ממנו

אולי זה קשור לזה שאין לי אח אבל אני ינסה להשליך את זה על חבר קרוב או אחותי. בכל מקרה, אני לא יודע כיצד אנהג במקרה זה, אני בהחלט מקווה שאם אני ירגיש שהוא נמצא במצב שפוי ומודע למעשיו, יהיה לי את הכח והיכולת לתת לו לעשות כרצונו. אני יודע שזה נשמע לא טוב, אבל כמו שציינתי במכתב הקודם, העניין מבחינתי הוא חופש הבחירה שלנו, וכל עוד הפגיעה היא לגבינו אז לדעתי הוא מוחלט, אף אחד לא יגיד לי לחיות אם לא בא לי, מצטער.
עוד פעם אני אציין שאני לא בטוח שאני בן אדם כל כך חזק לעמוד מאחורי המילים שלי בסיטואציה כזאת, אבל בהחלט הייתי רוצה להיות כזה.
zboy
SEAMASTER​(שולט)

בתור..

SEAMASTER​(שולט) • 3 בינו׳ 2005
[color=green]בתור זוג שהעסיק בעבר לפני כשנה עבד נקיון : הדבר נח , מעולה , מספק , מפנק , העבד/שפחה מנקה ביסודיות אחרי ארוחות הערב מנקה את הבית את האוטו ואם בא לך גם שוטף ורוחץ אותך או את הפרטנרית .. עד כאן זה טוב ..
הפן השלילי בא לידי ביטוי שאפשר ליפול על איזה מיקרוב/ה שירדו לכם לחיים לכן צריך להזהר מאוד לראיין ביסודיות כולל קורות חיים ומפרט מסודר .

לנו החוויה היתה מדהימה icon_smile.gif
[/color]