הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
10 ביולי 2011
בזה הרגע שכנעת אותי
לפני 13 שנים •
10 ביולי 2011
הדורבנים(נשלט) • 10 ביולי 2011
אני מחר מוכר מכונית/דירה ועובר לגור עם משפחתי וטפיי, בתהום הנשייה.
הנוף ממש מדהים שם, האנשים יפים, אומנות, קולטורה... תראו את השרשור הזה לדוגמא. |
|
Grateful(נשלט) |
לפני 13 שנים •
17 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
17 ביולי 2011
Grateful(נשלט) • 17 ביולי 2011
הכי חשוב זה לשים שמן או חומר סיכה!!!
|
|
APileOFilth |
לפני 13 שנים •
18 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
18 ביולי 2011
APileOFilth • 18 ביולי 2011
עוד כמה הערות חשובות:
- אפשר להחדיר את האצבע עם קונדום. אני מוצאת שזה מחליק יותר טוב. - לגזור ציפורניים ולשייף טוב טוב עם פצירה לפני שמחדירים את האצבע לפי הטבעת, אחרת את עלולה לפצוע את העבד שלך. מעבר לזה, אם את לא משתמשת בקונדום בחדירה, גזירה של הציפורניים (+ חוקן שכבר המליצו לך עליו) יחסכו ממך את חווית הניקוי מתחת לציפורן אח"כ. - אני מוצאת שרימינג לפני שמתחילים להתעסק עם חדירות ממש עוזר להתרגל לגירוי האנאלי. אני ממליצה - רימינג+אוננות, גירוי חיצוני באצבע (או ויברטור) + אוננות, חדירה עם אצבע, חדירה עם משהו גדול יותר. - תקשורת תקשורת תקשורת - זה לא אמור לכאוב. אם הוא אומר לך שזה כואב אתם עושים משהו לא נכון (אלא אם המטרה היא שזה יכאב). לגבי אביזרים: - תצטרכו לגלות אם הוא אוהב תחושה של חדירה (יציאה וכניסה), תחושה של מלאות (להשאר במקום) ומה ההעדפות שלו בנוגע לרטט ולחספוס של הצעצוע. לכל פעילות עדיף לבחור צעצוע אחר ורצוי להיות מודעים להעדפות כשהולכים לקנות (אחרי שתתנסו קצת, אני מניחה). - באופן כללי אני מוצאת שצעצועים קשים יותר (פחות גמישים) הם נוחים יותר אם בן הזוג שלך צפוף מאד. עם צעצועים גמישים יש סכנה שהם יחליקו החוצה באמצע הסקס וזה עלול לפגוע בו. - מומלץ לכסות את הצעצוע בקונדום - אם את קונה סטראפ-און, אל תתקמצני על משהו עם אחיזה טובה - שליטה בדילדו יכולה להיות בעייתית. |
|