ana |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
למה זה טוב ?!
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
ana • 1 בפבר׳ 2005
חושבת שזו השאלה שמסתתרת מאחורי הנסיון שלך לתפוס תשומת לב.
לא יודעת עדיין. אבל החיפוש אחר מי שהקשר איתו יעשה לך טוב לוקח יותר מדי זמן. אז תכנס כבר לסטודיו !! יש לקחת בחשבון גם את העובדה שהסיבות אצלנו משתנות לפרקים וגם הרציונליזציות, חוץ מהמגוון העומד לרשותך, אם בכלל. זה לא רק מישחק. אתה לא אמור לפגוע באשליית השליטה של אף אחת ודחייה וסירוב פוגעים לא רק בך. זה לא גן חיות או חנות לצעצועים יש כאן בני אדם בוגרים פחות או יותר מציעה לכל הנשלטים לחזור למציאות !! ככ קל למצוא שם נשים שתופסות שליטה במערכת יחסים ויותר נכון למצוא שם מישהו מתאים וטוב עבורכם. גם החיזור אחריה אם יהיה צורך יוציא ממכם יותר יצירתיות דמיון והנאה. לגבי המימוש גרידא- יש ימי הולדת ועוד מעט יום האהבה ואז אפשר לקנות מתנה מתאימה או לרמוז או פשוט להגיד. חושבת שיותר קשה למצוא גבר שולט. היה כיף נורא להיות כאן. אין ספק שאתגעגע. בטח עוד אחזור לקצרות תחומות אדומות ואולי לצ'טים בשעות בוקר מוקדמות. חיבוק חם לכ ו לם |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
Re: @
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
Morticia • 1 בפבר׳ 2005
הגנוב כתב/ה: ולמורטישיה היקרה, לא יודע מה זה, אבל יש משהו בהערות שלך שמרגיש לי מאוד קרוב ומוכר כי יש בקול שלך משהו שמח וטוב לב ומלא הומור. אתם אנשים נורא נחמדים. איפה לעזאזל המפלצות האמיתיות פה? חבויות עמוק בקרבנו... מה זה אומר? שאין מקום לחוש הומור? בטח שמחה וטובת לב! ועוד כמה דברים... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
Re: למה זה טוב ?!
לפני 19 שנים •
1 בפבר׳ 2005
Aragorn(שולט) • 1 בפבר׳ 2005
ana כתב/ה: מציעה לכל הנשלטים לחזור למציאות !! ככ קל למצוא שם נשים שתופסות שליטה במערכת יחסים ויותר נכון למצוא שם מישהו מתאים וטוב עבורכם. גם החיזור אחריה אם יהיה צורך יוציא ממכם יותר יצירתיות דמיון והנאה. לגבי המימוש גרידא- יש ימי הולדת ועוד מעט יום האהבה ואז אפשר לקנות מתנה מתאימה או לרמוז או פשוט להגיד. חושבת שיותר קשה למצוא גבר שולט. אנושקה, אנחנו כנראה חיים בשתי מציאויות שונות קורה ... אין לי מושג לגבי גברים שולטים או נשלטים מחוץ לקהילה אבל לגבי השכיחות של נשים שולטות מחוץ לקהילה אני יכול רק להעיד מניסיוני שבכל מערכת יחסים שהיתה לי בחיים הייתי איפה שהוא בין טופ לדום ותמיד בת הזוג דאגה לספק רוח גבית איתנה לשליטה שלי (איכשהוא מבלי לוותר על ניסיונות שליטה מלמטה ) מה גם שמניסיוני זה לא קשה לשכנע בחורה לעשות כל דבר חוץ, אולי, מאשר לצרף עוד אישה שזה גבול שרוב הנשים (מחוץ לקהילה) לא מוכנות לעבור. כך שמניסיוני זה לא קשה למצוא נשלטת מחוץ לקהילה אבל אני לפחות, מעולם לא נתקלתי בשולטת מחוץ לקהילה אבל יתכן שמה שאני אומר תופס רק לגבי הבחורות שנמשכות אלי... |
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 2 בפבר׳ 2005
מורטישיה,
הבנתי אותך. מאסטר ג'יימס, אני נאלץ להסכים איתך. גם הנשים שבהן אני נתקל - מחפשות בדרך כלל את הצד הזה שבי - בוא נקרא לו לצורך העניין - הצד האבהי. וזה קשור במלא ניואנסים קטנים >>>>> למשל, שאאמץ אותן לחיקי (מלא זמן לא השתמשתי במילה הזאת) או שאגיב בצורה קרה להתפרצויות היסטריות. או שאהיה מבין ומתחשב - כמו שרק אבא או אמא יכולים להיות. אבל זהו בדיוק, למה אין לגיטימיות שהדבר הזה יהיה מאוזן. אהיה לך לאב, אבל תהיי גם לי כאם, או שלייתר דיוק (ופה כנראה טמונה הפצצה האמיתית) >>>>>> אהיה לך לאם הזאת שאת מחפשת ובכיף תהיי לי גם לאב הזה שאת יודעת להיות. (מקווה שהמורכבות עברה. ושזה לא הכביד יתר על המידה) נ.ב. אני מזמין את הבחורה שהמלים האלה דיברו אליה --- אל האתגר אבל כל עוד שאף אחת לא נענת >>>> עדיין אני 'לא בעסק' שלכם, הגנוב |
|
Morticia |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
Morticia • 2 בפבר׳ 2005
לדעתי אתה סוויץ' דרלינג
ואתה לא תהיה רגוע עד שתנסה את שני הצדדים... ב-ה-צ-ל-ח-ה! |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
אני
לפני 19 שנים •
2 בפבר׳ 2005
הוא(שולט) • 2 בפבר׳ 2005
בספק אם מדובר בחלום על יחסי שליטה וחשש מפניהם
נראה יותר חלום על פחד נטישה חוצ מהעובדה ששניהם מכילים שין וטת יש בינהם שוני קליל |
|