בל{SK} |
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
יש כאן משהו
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
בל{SK} • 31 במרץ 2005
מצחיק
מדהים מקומם אני מסכימה עם מה שכתבו הנשים לפני: אמילי, תמימה וכמובן המלכה לירז. רפאל, אישה שלא מודעת לקיומם של צרכים שלה , לעובדה שהיא יכולה להיות שווה לגבר היא בבעייה, והיא לא בבעייה בגלל מה שכתבה לה המלכה לירז. אני אישה שבוחרת ב BDSM כי טוב לה במקום של התעלמות מהצרכים שלה והתקיימות למענו. זאת האישה שהייתי וארצה להיות, אני לעולם לא ארצה לשכוח שיש לי זכויות וצרכים. אני חושבת שחלק מהעוצמה בשליטה בחברה המודרנית, היא שאני עושה את זה בשבילו למרות שאין אף עלון שאומר שככה צריך, כי אני רוצה שיהיה לו טוב שהוא חוזר אלי, כי זה באמת מה שמספק אותי. (אני גם יודעת ששנינו לא חושבים שמה שיש לי להגיד זה פחות חשוב ממה שיש לו להגיד). |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
זה מה שנקרא:
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 31 במרץ 2005
אשת חַיָּל מי ימצא...
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
ואני חושב ...
לפני 19 שנים •
31 במרץ 2005
קליבר(שולט) • 31 במרץ 2005
שצריך רק קצת כבוד ההדדי..
וזהו .. אגב פעם זו לא הייתה עבירה להרביץ לאשה .. |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
אין חדש תחת השמש.
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
Aragorn(שולט) • 1 באפר׳ 2005
אן הבדל בן אז להיום
האם הציפורים של היום עפות על הגב? או אולי לכדו"א נמאס להקיף את השמש באותו כיוון והוא החל להקיף אותה אותה מהכיוון השני? כאמור אן שום הבדל בין אז להיום. פרט לדבר אחד. היום, בניגוד לעבר, אישה שמתמסרת לגבר ברוח המדריך שצוטט למעלה עושה זאת מבחירה תוך שהיא מודעת לאפשרויות אחרות הניצבות בפניה. חוץ מזה אני מסכים עם קליבר קשר צריך להתבסס על כבוד הדדי. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 באפר׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 1 באפר׳ 2005
אני בדיעה של המלכה לירז. גם לו הייתם מחליפים את הגבר באישה, לא הייתי נהנית מזה.
בסשנים ברור מי הקובעת, אבל לאחריהם אני מצפה שיהיה לצדי (או מתחתיי...) גבר חזק ושווה לי עם מערכת יחסים של אמון והדדיות. סוג "מערכת היחסים" הזאת היא בעצם לא שונה מבוס ועובד ביחסים מקצועיים. אז אולי פעם לא היו גירושים כמו היום, אבל זה רק בגלל שזה לא היה מקובל. לא סתם "האידיליה" הזאת השתנתה. היו אנשים חכמים שהבינו שמשהו פה לא הולך טוב. |
|