Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
Jake(שולט) • 23 ביוני 2005
לא בטוח שהייתי עומד בכאב ואף לא הייתי מעוניין לנסות.
אותה השאלה בדיוק ניתן לשאול לגבי עונשים אחרים - לאו דווקא פיסיים או כואבים. עבורי הענישה היא בראש ובראשונה כלי חינוכי. איני מכאיב לשם הנאה (לפחות לא הנאה שלי (-. ככזה, אין כל נפקות לשאלה אם הייתי עומד בעונש אם לאו. השאלה היא - האם הייתי מוכן לספוג את העונשים אותם אני נותן - גם כאן התשובה תהיה שלילית וזאת מאחר והעונש יהיה ריק מתוכן. אינני מבקש להתחנך ואיני מוכן להעניק לאחר את הסמכות לנסות זאת. כאב פיסי, ככל עונש אחר, תלוי בסיבולת אישית. גם לא כל סאבית עומדת באותה רמת כאב של חברתה. אמנם יש כאלו שדוגלים שגורסת כי "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך", ותשובתי לכך היא אחת הבדיחות הישנות ביותר בתחום - הדרך הטובה ביותר להעניש מאזוכיסט היא לא להעניש אותו..... |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 23 ביוני 2005
Jake כתב/ה: לא בטוח שהייתי עומד בכאב ואף לא הייתי מעוניין לנסות.
אותה השאלה בדיוק ניתן לשאול לגבי עונשים אחרים - לאו דווקא פיסיים או כואבים. עבורי הענישה היא בראש ובראשונה כלי חינוכי. איני מכאיב לשם הנאה (לפחות לא הנאה שלי (-. ככזה, אין כל נפקות לשאלה אם הייתי עומד בעונש אם לאו. השאלה היא - האם הייתי מוכן לספוג את העונשים אותם אני נותן - גם כאן התשובה תהיה שלילית וזאת מאחר והעונש יהיה ריק מתוכן. אינני מבקש להתחנך ואיני מוכן להעניק לאחר את הסמכות לנסות זאת. כאב פיסי, ככל עונש אחר, תלוי בסיבולת אישית. גם לא כל סאבית עומדת באותה רמת כאב של חברתה. אמנם יש כאלו שדוגלים שגורסת כי "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך", ותשובתי לכך היא אחת הבדיחות הישנות ביותר בתחום - הדרך הטובה ביותר להעניש מאזוכיסט היא לא להעניש אותו..... לא שאלתי לגבי ענישה וגם לא ציפיתי שדומים פה יענו שהם מוכנים לנסות לספוג את הכאב. רק תהיתי כמה מכם היו מסוגלים להחזיק מעמד בכאב הזה מבלי לבקש להפסיק. המשפט הראשון שלך ענה על השאלה |
|
אדון בשבילך(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
Re: בדיקה
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
אדון בשבילך(שולט) • 24 ביוני 2005
loRi כתב/ה: נראה אתכם גיבורים:
כמה מהדומים כאן חושבים שהם היו מסוגלים לעמוד בכאב (הפיזי או הנפשי) שהם "מעניקים" לסאבית (שלהם או לא שלהם )? לא שואלת אם אתם מזוכיסטים.. אלא כמה מכם חושבים שהם היו עומדים בגבורה ב"מסכת ההתעללות" שהם עצמם מעבירים ? נ.ב 1 מי שענה לי אתמול פטור מהשאלה נ.ב 2 מי שענה לי שלשום גם כן פטור מהשאלה נ.ב 3 סאביות מוזמנת לחוות דעה תראי אני מאמין שכל דום היה עומד במסכת ההתעללות שהם מעבירים .. אני אישית בטוח שהייתי יכול לעבור את זה.. אבל זאת שאלה רוטורית מכיוון שאנחנו לא אמורים לעמוד בזה כי אנחנו שולטים ולא נשלטים . |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
24 ביוני 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 24 ביוני 2005
כולנו מסוגלים לקבל את הכאב
שאנו מעניקים. צריך רק לשחרר את נעילת האגו מהמוח! DOM Perignon, מצדיע לך על הפתיחות והכנות! |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
26 ביוני 2005
Aragorn(שולט) • 26 ביוני 2005
כאב פיסי קטן עלי.
סף הכאב שלי הוא מאוד מאוד גבוה. רק שתבינו עד כמה הוא גבוה - כמה אנקדוטות קלות: יצא לי כבר לשבור עצם תוך כדי אימון. כמובן שלא הפסקתי את האימון או אפילו לא את הקרב שבמהלכו שברתי את העצם למען האמת זה לא ממש כאב לי ככה שרק אחרי שבוע כשהמאמן שלי אמר שזה לא נראה טוב הלכתי לרופא והוא אמר לי שיש לי שבר. לפני כמה שבועות שברתי את אותה עצם שוב פעם הפעם זה היה ברור לי מייד שזה שבר כי העצם נטתה הצידה בזוית שלא משאירה מקום לספק נהג המונית שהסיע אותי לקופת חולים בכלל לא האמין שיש לי שבר כי לפי הניסיון שלו הייתי רגוע מידי באופן יחסי. לעומת זאת, בסשן מנטלי לא הייתי מצליח לעמוד יש לי אגו גדול מידי בשביל זה למען האמת דרך די טובה לקלקל איתי יחסים היא לנסות לתת לי הוראות. |
|