AIR(נשלט) |
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
27 ביוני 2005
AIR(נשלט) • 27 ביוני 2005
קשה לי שלא להגיב , פלאג ודמי שניכם חברים שלי ואני אוהב אתכם , מה שנעשה לפלאג זה לא בסדר ולא מגיע לבן אדם טוב כמוך מאידך גם קשה לי לראות את מה שנעשה לאיויל , מעצבן אותי לראות שקוטלים אותו פה בפורום ושעושים לו משפט שדה וירטואלי וזה לא הוגן . הבנתי וידוע שאיויל פירסם את הפוסט בגלל אנשים שפונים אליו ומאשימים אותו ללא לדעת פרטים מלאים, ועל כן זכותו המלאה לכך לפרסם זאת בפורום ולנקות את עצמו מאשמה כל עוד לא יוכח אחרת (יש לומר שאני לא נוקט צד בעניין ) .
אז איויל , נתת את הודעתך וכמו כן עדיין לא קיבלתי או מצאתי הוכחה של שמץ למעורבותך בנידון , אי לכך ובהתאם לזאת מבחינתי אתה לא מעורב . כשתהיה הוכחה אני אצתרף לשאר העליהום שנעשה פה עליך , בינתיים אמרת את שלך ,שתוק ותן לשאר הצדדים בעניין לעשות חושבין . air |
|
Seth |
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
Seth • 28 ביוני 2005
plug כתב/ה: על ראש הגנב בוער הכובע ?
זו תגובתי בענין . אין לי כוונה להיכנס לוויקוח אינסופי כמו זה שמנסה לגרור אותי אליו כהרגלו דמי \ Evil-Eyes . בניגוד לדמי אני לא נוהג לפתור את עינייני מעל גבי פורומי אינטרנט ( להוציא מקרה אנה דוט קום שם היתה כוונתי להזהיר אנשים נוספים מפניה ) . מי שמעורב בעיניין יודע . |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
מאסטר יקיר(שולט) • 28 ביוני 2005
התאפקתי בשני השרשורים האלה
לא להגיב, אבל ממש כמו "סדר כהילכתו", התיתכן שערורייה שדמי לא יהיה מעורב בה....? |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
יו..
לפני 19 שנים •
28 ביוני 2005
זיקית • 28 ביוני 2005
איך אתם אוהבים לריב.
אולי די כבר ? |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
חמור ביותר
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
SEAMASTER(שולט) • 30 ביוני 2005
חמור ביותר וטוב שהחרא צף !
|
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
ואני אומר :
לפני 19 שנים •
30 ביוני 2005
Uranus • 30 ביוני 2005
זחרד לולו מצי שלן
סוקי מלו דרבצינו, גליגלי בול בול בול נונו בלה בלה בלה בלה בלה סוקה בלאט פסיסי חוי חוט פרדומה קלאוצק איחו דה פוטה לה פוטה קה טה פריו בולה בולה איפה את ביג שלונג איז גוד פור בונג וכרגיל גם אצטט מילות חוכמה מאת אותו אחד שאני כל כך אוהב, הלא הוא העוזר מדען מהחבובות: מימימימימי מימי מימימי מי ממ יי מימימימי מי מימי מימימימי מימי מימימי מימי מי פוק! |
|
zap11(נשלט){Lola} |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
דייייייייייייייייייייייי
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
zap11(נשלט){Lola} • 1 ביולי 2005
טוב כאן זה הסוף של הסיפור הזה .
אני לא מבין דבר אחד קטן הנאשם והמאשים חברים טובים שלי . אני דיברתי עם שנהם . העניין סגור אנה אמרה שהנאשם לא קשר לזה אז מהאתם מנסים להלביש תיק? זה עובר כול גבול פלאג הוט חבר של שנים וכואב לי שהוא ניבגד . אבל מה כולם יושבים על איבל יש למישהו הוחכות? עם כם אני מטפל בזה באופן אישי . אני ישבתי ובדקתי את העניין וזה לא איבל!!! אז רדו מהעניין הזה אנחנו לא בני שנה . מימני פז אני רוצה ליסגור את זה אני עוד בודק מה היה .... P.S רק לחשוב כמה אנשים יש כאן עם ניקים שונים זה מגעיל אותי? לא גם לי יש כמה לא בשימוש אבל יש !!! אז חלס שטויות נימעס לי ממריבות זו הסיבה שאני לא ניכנס לפורומים . זה פשוט מגעיל אך אנשים מחפסים מילחמות . עשו אהבה לא מילחמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלכם ZAP11 SADIST1 ערס מצוי ויש עוד מיליונים כמוני!!!!!!!!!!!1 |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
Re: ואני אומר :
לפני 19 שנים •
1 ביולי 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 1 ביולי 2005
Uranus כתב/ה: זחרד לולו מצי שלן
סוקי מלו דרבצינו, גליגלי בול בול בול נונו בלה בלה בלה בלה בלה סוקה בלאט פסיסי חוי חוט פרדומה קלאוצק איחו דה פוטה לה פוטה קה טה פריו בולה בולה איפה את ביג שלונג איז גוד פור בונג וכרגיל גם אצטט מילות חוכמה מאת אותו אחד שאני כל כך אוהב, הלא הוא העוזר מדען מהחבובות: מימימימימי מימי מימימי מי ממ יי מימימימי מי מימי מימימימי מימי מימימי מימי מי פוק! |
|