Carnivorous |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
Carnivorous • 16 בדצמ׳ 2006
קודם כל-זאת התגובה הראשונה שלי בכלוב, אז מפעת הנימוס, שלום לכולם וחג הכי שמח שאפשר.
ועכשיו לעיקר, להיות בין רגליים של אישה, להיות ער לכל מחווה או עיוות בגופה, במבטים החטופים שאתה שולח אליה, ורואה אותה מרוכזת אך ורק בעצמה, התחושה של האצבעות שעוברות לך בשיער ומכוונות אותך לרצונות שלה, התחושה הזאת, שאתה כלי בידיים של הדבר המדהים הזה. מבחינתי לפחות, זוהי תמציתה של ההתמסרות ומי כמו האנשים פה אומד על טיבה של ההתמסרות פוסט מעולה, לפחות מנקודת המבט שלי. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
על הפעמון הדלת וכל מה שמעבר לה
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2006
מי שלא מצלצל בפעמון נשאר בחוץ - ונילי מי שלא מצטיין בשליקת דובונים אינו ראוי להיקרא עבד - שוקו כמה פשוט כמה קל. ** מזזזה השטויות האלה "לרדת"? שו לרדת? ללקק? - מה פתאם?! למצוץ דגדגן כמו שמוצצים זין להגדיל אותו ולהשפיך אותו! "עבד שלא יורד" - תזרקי אותו...........!!! (ורדה רזיאל ז'קונט) |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
Re: על הפעמון הדלת וכל מה שמעבר לה
לפני 17 שנים •
17 בדצמ׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 17 בדצמ׳ 2006
godisafemale כתב/ה: מי שלא מצלצל בפעמון נשאר בחוץ - ונילי מי שלא מצטיין בשליקת דובונים אינו ראוי להיקרא עבד - שוקו כמה פשוט כמה קל. ** מזזזה השטויות האלה "לרדת"? שו לרדת? ללקק? - מה פתאם?! למצוץ דגדגן כמו שמוצצים זין להגדיל אותו ולהשפיך אותו! "עבד שלא יורד" - תזרקי אותו...........!!! (ורדה רזיאל ז'קונט) חיחיחי, גודי, הרגת אותי עם ה - ורדה רזיאל ז'קונט את מלכה ! וללא שום ספק, מי שאוהב למצוץ, מוצץ !!!!! ומי שמוצץ, מוצץ כמו שצריך !!!! |
|
theslv(נשלט) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
Re: על הפעמון הדלת וכל מה שמעבר לה
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
theslv(נשלט) • 4 בפבר׳ 2007
המפקדת כתב/ה: godisafemale כתב/ה: מי שלא מצלצל בפעמון נשאר בחוץ - ונילי מי שלא מצטיין בשליקת דובונים אינו ראוי להיקרא עבד - שוקו כמה פשוט כמה קל. ** מזזזה השטויות האלה "לרדת"? שו לרדת? ללקק? - מה פתאם?! למצוץ דגדגן כמו שמוצצים זין להגדיל אותו ולהשפיך אותו! "עבד שלא יורד" - תזרקי אותו...........!!! (ורדה רזיאל ז'קונט) חיחיחי, גודי, הרגת אותי עם ה - ורדה רזיאל ז'קונט את מלכה ! וללא שום ספק, מי שאוהב למצוץ, מוצץ !!!!! ומי שמוצץ, מוצץ כמו שצריך !!!! |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 4 בפבר׳ 2007
Carnivorous כתב/ה: קודם כל-זאת התגובה הראשונה שלי בכלוב, אז מפעת הנימוס, שלום לכולם וחג הכי שמח שאפשר.
ועכשיו לעיקר, להיות בין רגליים של אישה, להיות ער לכל מחווה או עיוות בגופה, במבטים החטופים שאתה שולח אליה, ורואה אותה מרוכזת אך ורק בעצמה, התחושה של האצבעות שעוברות לך בשיער ומכוונות אותך לרצונות שלה, התחושה הזאת, שאתה כלי בידיים של הדבר המדהים הזה. מבחינתי לפחות, זוהי תמציתה של ההתמסרות ומי כמו האנשים פה אומד על טיבה של ההתמסרות פוסט מעולה, לפחות מנקודת המבט שלי. ברוך בואך אמרת את זה בצורה היפה ביותר עד כה.... |
|
1 |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
1 • 4 בפבר׳ 2007
בן יהודה - מחייה השפה העברית
המפקדת - מחייה השרשור הזה יש עוד דברים זהים? |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
המפקדת(לא בעסק) • 4 בפבר׳ 2007
1 כתב/ה: בן יהודה - מחייה השפה העברית
המפקדת - מחייה השרשור הזה יש עוד דברים זהים? חחחחח דווקא לא אני... THESLV עשה את זה עבורי |
|
רכוש צהל(נשלט) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
רכוש צהל(נשלט) • 4 בפבר׳ 2007
טוב שרשור ארוך הבאתם...
לדעתי עבד לא יורד לשולטת שלו ! לעבד יש תפקיד חשוב של השתעבדות פיזית ו\או מנטאלית לשולטת. עבד מין או כל עינוג אחר אינו כלול בתפריט העבד הנרצע. לההיות עבד במובן העבדותי של המילה זה משהו הרבה יותר עמוק ! זה לעלות, זה להזדכך בכניעה הפיזית והמטאלית, זה לא לרדת... |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
עבד שמבד...
לפני 17 שנים •
4 בפבר׳ 2007
godisafemale(שולטת) • 4 בפבר׳ 2007
עבד שמבד... מזזזזה השטויות האלה.
גבר שלא ניכר בכשרונו ובדיוק לשונו. יכול לחפש את העבודה הרביעית שלו להביא כסף הבייתה! נו מה, יש עוד מה להוסיף? * יש כאלה שלא יודעים למצוץ לדגדגן אבל יש להם פוזה של שיאני גינס בצלילות.. - נשים שימו לב: זו חוכמה ע נ ק י ת -להפריד את המוץ מהפוץ! |
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בפבר׳ 2007
T Bone • 5 בפבר׳ 2007
מה זה????
הפוסט הזה עדיין חי???? |
|