ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לפעם הבאה שמישהו יטען שהשמאל אלים בדיוק כמו הימין

רוח סערה
לפני 5 שנים • 16 בינו׳ 2021
רוח סערה • 16 בינו׳ 2021
דרך אגב. אומר זאת בדרך של ספק שאלה ספק קביעה.
העובדה שמצד אחד דווקא רצח רבין הוא זה שממשיך להיות מואדר והוא מצליח להתקבע כארכיטיפ ישראלי-קולוקטיבי, כזה שמוקע לדיראון, כשבכל הזדמנות בה חפצים השמאל לנגח ולהביך את הימין הם צריכים רק להזכיר את המילה רבין. ומאידך העובדה שפרשת אלטלנה די נדחקה לצדדים השוליים של הזיכרון הישראלי - אולי מעניקה תימוכין לעובדה שהשליטים הבלעדיים בהינדוס התודעה דרך שלל ערוצי התקשורת הם האליטה השמאלנית השלטת. והיא מוכיחה שהפמפום המגמתי שלהם שירתו משרתים וישרתו את המסרים שיביאו תועלת תודעתית מאוד מאוד מסויימת..
-X-
-X-
-X- • 16 בינו׳ 2021
https://linktr.ee/kagbabe

מצרף כאן חומר מעניין במגוון נושאים.
נחשפתי אליו ממש עכשיו.
מגוון נושאים מעניינים שמקורם במסמכים שטראמפ פרסם שהסיווג עליהם ירד.
לא יצא לי לעבור עליהם.
מגוון הנושאים רחב: האנטר ביידן, פרשת רוסיה גייט, מימון אובמה - אל קעידה, ufo,
הונאת בחירות וכו...
לא חושב שיספרו לכם על זה בחדשות.
AlphaPower​(שולט)
AlphaPower​(שולט) • 16 בינו׳ 2021
מה קרה דרקן נותנים לך נוקאווט ואתה בחוץ?
פרשי
פרשי • 16 בינו׳ 2021
ככה זה השמאל בכל העולם.
אלים, דיקטטור, וכשמנצחים אותו, הוא בורח.
אני אחזור בפעם השלישית על הביטוי הכל כך נפלא הזה.
״הכלבים נובחים והשיירה עוברת״
-X-
-X-
לפני 5 שנים • 17 בינו׳ 2021
-X- • 17 בינו׳ 2021
חברים, אני פשוט בהלם מכמות המידע שזורם (בנושא טראמפ).
קשה לעקוב וקשה עוד יותר להבין מה הולך.
כששאלו אותי כאן, למה בתי המשפט לא מתערבים בנושא זיופי הבחירות, לא ידעתי לומר.
ההנחה שלי הייתה שהם מפחדים אבל לא הבנתי למה.
היום נתקלתי במסמך שהתפרסם ע"י הfbi
שאומר שהאקרים איראניים מאיימים באמצעות הפצת מידע אישי של ממוני בחירות אמריקאיים.
וזו רק עדות אחת להתערבות זרה בבחירות שלהם.
זה מספיק כדי לעבור למשטר צבאי.
יש הרבה ספוקולציות ש30000 החיילים בוושינגטון, המתחם המגודר שנבנה שם וההחשכה התקשורתית שם יובילו לזה במקום להשבעה של ביידן.
אבל אלו ספקולציות.

לינק למסמך:
https://www.ic3.gov/Media/Y2021/PSA210115
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
ג'וקר, המסמך הזה לא אומר כלום. הוא לא אומר איזה נזק או התערבות קרו או לא קרו. בשום מקום אין אזכור להונאת בחירות, השפעה על בתי המשפט או כל איום קונקרטי אחר. זה הכל אתה מוסיף.
כל מה שכתוב זה שיש ניסיונות לזרוע אי אמון ומידע כוזב (לא כתוב איזה, רק כוזב) ויש איומים על אנשים, לא כתוב מי ולמה. כתוב להיזהר מחשבונות שזוהו כקשורים, ולא להאמין למידע מהם.
זו עדות לניסיונות להתערב, כשלא ברור לטובת מי, איך, למה או אם זה בכלל עובד. גם לא כתוב אם ההתערבות היתה בזמן הבחירות, או רק לגבי תוצאות הבחירות.
שום משטר צבאי. יש אינספור איומים על חייהם של פוליטיקאים ואיומים לפגוע באירוע, אז מאבטחים. כל השאר אגדות.
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
AlphaPower כתב/ה:
מה קרה דרקן נותנים לך נוקאווט ואתה בחוץ?

כמו שכבר אמרתי, הפוסט נפתח על האירועים בסנאט.
ניצחת - האירועים מוצדקים. אתה צודק, חבורת הגזענים האנטישמים עם דגל הקונפדרציה אחלה אנשים. הבאת את חטופי תימן, שיש להם פחות מאפס קשר לנושא, ונתת לי נוקאאוט. חמישה הרוגים ושני מטעני חבלה זה סבבה, תודה שהסברת לנו.
הדיון הולך למקומות מגוחכים, בהם אתם צריכים לחפור אירועים מלפני עשרות שנים, שלא בוצעו על ידי ציבור השמאל, אלא על ידי מנהיגים ובעלי עמדות, כדי להראות שהציבור הימני פחות אלים מהציבור השמאלני.
אז כן, לקחתם את הדיון למקום כל כך לא לגיטימי, שלמי יש כח לענות לכם בכלל? מצביעי השמאל חטפו תינוקות? כי איש מהציבור הימני רצח במערת המכפלה, לא צה''ל בפקודה, איש ציבור ימני ירה בראש ממשלה, לא פוליטיקאי. האלימות נגד צה''ל בהתנתקות - האם היתה כזו אלימות בפינוי ימית? האבנים שזורקים על שוטרים בהפגנות של סנדק, זה ציבור זורק.
אז תיהנו מהדיון, שאיבד כל משמעות. אם אתם לוקחים את אלטלנה כאלימות של גוש השמאל, אז ציבור הימין כולו אשם בטבח בסברא ושתילה? או שזה מהלך של ממשלה, ואתה לא מפיל את זה על הציבור?
אז תפילו אנשי קש, או תחליפו את נושא הדיון כדי לנצח בדיון אחר. הכל טוב. אבל אני לא משחק יותר.
AlphaPower​(שולט)
AlphaPower​(שולט) • 17 בינו׳ 2021
ממש לא משנה איך נפתח הדיון הכותרת שלו כבר אומרת הכל.
אתה לא תברח מזה שרצית הוכחות לאלימות פיזית של השמאל וקיבלת, אין לך מה להגיד אז אתה מתחמק בתירוצים, כמו כל שמאלני מצוי.
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
אני מצטער, אתה צודק.
תביא לי בבקשה את כל רשימת האלימות של הציבור השמאלני, כמו שאני הבאתי דוגמאות של הציבור הימני. ממתין.
ותצדיק, כמובן, את כל הפלשתינאים שאתם רצחתם בסברא ושתילה