godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
פראייריות לא מתות רק מתחלפות
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 14 בינו׳ 2006
וזו רק אחת מן המסקנות.
ועוד אחת ? אז בבקשה: מסקנה 2: עדיף להיות בריא ועשיר מעני וחולה. אוישששש נו מחפשים מסקנות במקום לנענע... |
|
נמש |
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
Re: פראייריות לא מתות רק מתחלפות
לפני 18 שנים •
14 בינו׳ 2006
נמש • 14 בינו׳ 2006
godisafemale כתב/ה: וזו רק אחת מן המסקנות.
ועוד אחת ? אז בבקשה: מסקנה 2: עדיף להיות בריא ועשיר מעני וחולה. אוישששש נו מחפשים מסקנות במקום לנענע... עזבי מסקנות. בשורה התחתונה - כמה את משלמת? |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
אגב...
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
מUחדת • 15 בינו׳ 2006
אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
זונות. כולן.
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
גרניקה(נשלטת) • 15 בינו׳ 2006
טוב נו, חוץ מלירי המגה בייב.
|
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
Re: אגב...
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
סיגלית(אחרת) • 15 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
שלוש מילים
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
מUחדת • 15 בינו׳ 2006
babyloon כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? לא אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? לא נכון. |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
Re: שלוש מילים
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
גרניקה(נשלטת) • 15 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: babyloon כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? לא אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? לא נכון. את הכי טובה כשאת... חולה על התחת מוקה שוקולד נוטה ללבן צחור משלג שלך. מי אמר עכוזה של לירי ולא קיבל רייטינג של ערוץ אחד בשנות ה70? |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
ערוץ 1
לפני 18 שנים •
15 בינו׳ 2006
מUחדת • 15 בינו׳ 2006
גרניקה כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: babyloon כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? לא אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? לא נכון. את הכי טובה כשאת... חולה על התחת מוקה שוקולד נוטה ללבן צחור משלג שלך. מי אמר עכוזה של לירי ולא קיבל רייטינג של ערוץ אחד בשנות ה70? ועוד בשנות ה-70. אני חווה סוג של תחת...נחת. כן. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
האי התימני
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Yosefus(שולט) • 16 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: גרניקה כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: babyloon כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? לא אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? לא נכון. את הכי טובה כשאת... חולה על התחת מוקה שוקולד נוטה ללבן צחור משלג שלך. מי אמר עכוזה של לירי ולא קיבל רייטינג של ערוץ אחד בשנות ה70? ועוד בשנות ה-70. אני חווה סוג של תחת...נחת. כן. איפה גלעד שרון ? איפה דודי אפל ? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
Re: האי התימני
לפני 18 שנים •
16 בינו׳ 2006
עינבר • 16 בינו׳ 2006
Yosefus כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: גרניקה כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: babyloon כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: אני, בגדול, לא זונה.
{ל' בסוג של שירות לסוג של ציבור) מעניין מה היא הגדרת זונה - האם זונה היא גבר או אשה המספקים שרותי מין בתשלום או כל אדם ( גבר או אשה ) אשר מקיימים יחסי מין עם הרבה פרטנרים ??? לא אז יש לכם חומר למחשבה - נכון ? לא נכון. את הכי טובה כשאת... חולה על התחת מוקה שוקולד נוטה ללבן צחור משלג שלך. מי אמר עכוזה של לירי ולא קיבל רייטינג של ערוץ אחד בשנות ה70? ועוד בשנות ה-70. אני חווה סוג של תחת...נחת. כן. איפה גלעד שרון ? איפה דודי אפל ? עד כאן, את הישבן של מיוחדת אני לא מוכנה לתת לאנשים האלה להשחית, עליו נשמור צחור ושלנו. |
|