ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לפעם הבאה שמישהו יטען שהשמאל אלים בדיוק כמו הימין

דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
לפני 5 שנים • 17 בינו׳ 2021
בזמן שעובדים על תגובות, אל תשכחו למצוא מקבילה שמאלנית לתג מחיר? אולי לאיזה משפחה שהשמאל שרף חי? רצח שירה בנקי - תביאו את השמאלן האחרון שהגיע להפגנה ודקר למוות.
AlphaPower​(שולט)
AlphaPower​(שולט) • 17 בינו׳ 2021
ברור שאני צודק, אתה ביקשת אלימות של השמאל בארץ וקיבלת טעימה מתוך זה, אני ממש לא מתכוון להתחיל למנות לך את שאר המקרים כי זה לא יגמר, שורה תחתונה השמאל אלים ומכחיש את זה (בזמן שהימין מודע לעצמו).
לידיעתך הטבח בסברא ושתילה נעשה בשטח אויב ולא בוצע על ידי צהל, לעומת מה שעשה השמאל ורצח יהודים באלטלנה וערבים ישראלים בטבח כפר קאסם.

אתה יודע שאיתי אתה לא יכול לשחק במשחקים שלך כי אני מוכיח אותך כל פעם מחדש, תפרוש דרקן.
king ddm​(שולט)
king ddm​(שולט) • 17 בינו׳ 2021
בו נדבר על דונלד טראמפ בסוף של דבר הוא היה אחד מרשאי משמלה הנורמלי של אמריקה
הוא קטין את אבטלה הוא הגדיל את צמחיה של ארצות ברית הגדיל את רמות תעסוקה הוצל שחרים
ואס עד רבה דברים טובים בגלל זה הוא חושב שהוא ינצח את בחירות . זה כל ספור שם.
מה בעי אם זה שאנשים פוצים לבית לבנון בסוף של דבר הם עלו אתו באש ב1812
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_1812
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
אה, אז אם אני אבדוק, ממשלת הימין לא קשורה לסברא ושתילה? ועדיין, איפה האלימות האיומה של אזרחים שמאלנים? משהו שאפילו מזכיר את זו של הימין?
ויפה שאתה טוען שאני מכחיש שיש אלימות בשמאל. כמו שאמרתי "הימין יותר אלים מהשמאל", כלומר השמאל זה אפס... אה, רגע, רגע! בואנה, עליתי על משהו! כתוב ימין *יותר* מהשמאל. זה מדהים, זה כמעט כאילו אני אף פעם לא אמרתי שהשמאל לא אלים, רק שהימין יותר.
חבל שבכותרת של השרשור לא כתוב את זה - רגע, כן כתוב את זה!
אז, תשמע, אני מבין שאתה רוצה לשנות את מה שאמרתי, כדי שתוכל להוכיח שאני טועה. ברור שאתה לא יכול להוכיח שהימין והשמאל שווים באלימות, אז אתה חייב לשנות את הטיעון.
אבל, לא, הכותרת לא השתנתה, מצטער.
תצטרך להתמודד עם הטיעון האמיתי - הימין יותר אלים מהשמאל.
ואני מבין למה אתה רוצה להעמיד פנים שדובר על המשטר, כדי שתוכל למצוא טיעונים. אבל לא, דובר על הציבור, לאורך כל הדרך.
אז כן, כדי להוכיח שהשמאל יותר אלים, או האלימות שווה, אתה צריך לספור מקרים. מה לעשות? ככה זה, החיים קשים.
אז תמשיך להעמיד פנים שהבסת טיעון שאף אחד לא העלה.
king ddm​(שולט)
king ddm​(שולט) • 17 בינו׳ 2021
אתה לא צודק על כפר כסם בסוף של דבר זו אתו החירות של הפיקוד צהל הוא שם
וגם לא חיילים בסוף של דבר את כל ספור מטוטם זה עשו קצנים של צהל כמו תמיד
בכל דבר מטומטם וזה היה מטמטם מועד זה היה גם פשה מלחמה

AlphaPower כתב/ה:
ברור שאני צודק, אתה ביקשת אלימות של השמאל בארץ וקיבלת טעימה מתוך זה, אני ממש לא מתכוון להתחיל למנות לך את שאר המקרים כי זה לא יגמר, שורה תחתונה השמאל אלים ומכחיש את זה (בזמן שהימין מודע לעצמו).
לידיעתך הטבח בסברא ושתילה נעשה בשטח אויב ולא בוצע על ידי צהל, לעומת מה שעשה השמאל ורצח יהודים באלטלנה וערבים ישראלים בטבח כפר קאסם.

אתה יודע שאיתי אתה לא יכול לשחק במשחקים שלך כי אני מוכיח אותך כל פעם מחדש, תפרוש דרקן.
AlphaPower​(שולט)
להזכירך אתה כתבת כותרת כללית על השמאל והימין בעולם ואז עברת לשמאל בישראל וטענת שאין אלימות פיזית של השמאל בישראל וביקשת הוכחות לכך, אז א-ו-פ-ס, נתפסת, חבל שאתה מנסה לשנות את הנושא, או שפשוט הזיכרון שלך קצר כשמוכיחים אותך?

ולסיום בשביל האווירה הנעימה של הדיון- הרב כהנא צדק, צודק ויצדוק.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון ינו' 17, 2021 9:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
king ddm כתב/ה:
בו נדבר על דונלד טראמפ בסוף של דבר הוא היה אחד מרשאי משמלה הנורמלי של אמריקה
הוא קטין את אבטלה הוא הגדיל את צמחיה של ארצות ברית הגדיל את רמות תעסוקה הוצל שחרים
ואס עד רבה דברים טובים בגלל זה הוא חושב שהוא ינצח את בחירות . זה כל ספור שם.
מה בעי אם זה שאנשים פוצים לבית לבנון בסוף של דבר הם עלו אתו באש ב1812
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%AA_1812

מי ששרף את וושינגטון היו הבריטים, האויב.זה בדיוק חלק מההלם שאמריקאים עושים מה שעשה האויב של האמריקאים.
לגבי טראמפ כנשיא טוב, הוא גם נלחם בביטוח הבריאות, ביטל את שירות הטרנסג'נדרים בצבא, ביטל את החברות של ארצות הברית בארגון הבריאות העולמי, ביטל תקנה של אובאמה וכך אפשר אפליה של טרנסג'נדרים בקבלת טיפול רפואי (ועוד עשה את זה ביום השנה לטבח באורלנדו), טיפל בצורה איומה במשבר הקורונה ועוד.
נכון לרגע זה, הוא כנראה לוקח את תואר הנשיא הגרוע, שקודם היה של רייגן.
דרקן ראהל​(נשלט)​{מית}
AlphaPower כתב/ה:
להזכירך אתה כתבת כותרת כללית על השמאל והימין בעולם ואז עברת לשמאל בישראל וטענת שאין אלימות פיזית של השמאל בישראל וביקשת הוכחות לכך, אז א-ו-פ-ס, נתפסת, חבל שאתה מנסה לשנות את הנושא, או שפשוט הזיכרון שלך קצר כשמוכיחים אותך?

ולסיום בשביל האווירה הנעימה של הדיון- הרב כהנא צדק, צודק ויצדוק.

תוכל להביא ציטוט שלי אומר שאין אלימות פיזית של השמאל, בכלל? ושוב, אני כל הזמן התייחסתי לציבור, והבהרתי את זה
AlphaPower​(שולט)
דרקן ראהל כתב/ה:
AlphaPower כתב/ה:
השמאל אלים הרבה יותר ומשתמש בתירוצים שמבחינתו מצדיקים את האלימות אבל כשאלימות מגיעה מהצד של הימין אז השמאל מתחילים לבכות על כמה הימין אלימים.

דוגמאות לאלימות של השמאל. לא מילולית, פיזית. דוגמאות לאלימות פיזית של השמאל בישראל.

כשאתה מבקש דוגמאות פיזיות ולא מילולית אתה מכחיש את זה שיש אלימות שהיא לא מילולית(בצורה עקיפה), זה פשוט כי אם היית "מאמין" שהייתה אלימות פיזית פשוט לא היית מבקש.