| mister z(שולט) |
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
mister z(שולט) • 6 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה: mister z כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: mister z כתב/ה: שוסי כתב/ה: סנטוריון כתב/ה: שוסי כתב/ה: ומה לגבי פרופסור עמוס גולדברג? ישראלי ויהודי. היסטוריון של השואה. ממתי היסטוריון מוסמך להגיב על משהו שאינו בתחום המומחיות שלו ויותר חשוב מכך, אינו מאורע היסטורי? המומחיות של היסטוריון היא מחקר היסטוריוגרפי, איסוף מידע וניתוח אירועי ההיסטוריה. מה שקורה בעזה הוא אף לא אחד מאלה. בסך הכל מדובר בבנאדם שמומחה בהיסטוריה, שמגיב על משהו שאינו בתחום המומחיות שלו. הוא יכול באותה המידה לתת את דעתו ההדיוטית על האם הנגיד צריך להוריד את הריבית או לא. אבל זה בדיוק תחום המומחיות שלו. הוא מומחה לשואה- קרי, ג'נוסייד. דווקא בתור היסטוריון או מומחה לשואה אין לו שום ידע רלוונטי לנושא ההגדרה של ג'נוסייד זו הגדרה משפטית שיצר משפטן יהודי אמריקאי לאחר השואה מדובר במונח משפטי בעל הגדרות נוקשות שדורש מודעות מצב נפשי ומעשים כאשר אף אחד מהתנאים לא מתקיימים מי שרוצה להביא מומחה שיביא משפטן כמו למשל נטשה האוסדורף מומחית לדין הבין לאומי ולא מישהו שמשתמש במומחיות לא רלוונטית בשביל לדחוף דעות פוליטיות השואה לא רלוונטית כשמדובר ברצח עם? זה מה שאתה אומר בעצם? השואה זו דוגמה ספציפית ייחודית היא הייתה האשראה לניסוח של העקרונות לגביי ג'נוסייד אבל זה לא אומר שכל מי שמתמחה בחיפוש חומרים בארכיונים או ניתוח מקורות היסטוריים נעשה אוטומטית מומחה לדין הבינלאומי כמו שחוקר שימפנזים לא בהכרח יהיה מומחה לעכברים למרות ששניהם יונקים למה צריך ללכת לארכיונים ולמקורות הסטוריים אם זה קורה ממש פה לידינו, בעזה? המומחיות של היסטוריון זה ניתוח מקורות היסטוריים אולי בגלל זה הוא לא מצליח להבין מה קורה ממש עכשיו .. כמו ש"מדען גרעין" לא בהכרח ידע לזהות קריסת ריאה גם אם היא תקרה ממש לידו בעזה אין השמדה המונית. יש נזק עקפי כמו בכל מלחמה בסביבה עירונית האוכלוסייה מאוד צעירה מה שמשפיע על כמות הצעירים והילדים שנהרגים בנוסף מצרים בניגוד לדין הבין לאומי הנוהג וההסכמי מונעת בריחה של אזרחים מאזור מלחמה מלחמה זה לא נעים יש הרוגים ובימנו גם יש סרטונים בשידור חי אבל זה שלא נעים לכם להסתכל לא מגדיר את זה כפשע מלחמה |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
גיס חמישי
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
WomanBeing{משויכת} • 6 באוק׳ 2025
בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
Re: גיס חמישי
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
מדען גרעין • 6 באוק׳ 2025
WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
זאלופון(שולט) • 6 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
WomanBeing{משויכת} • 6 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. מעניין שהתייחסת רק למשפט הראשון פרובוקציות זולות ומשיכת מילים מהפה לא משפיעה עלי. אתה גיס חמישי שטוען שהוא חי במדינה מזעזעת שמבצעת פשעי מלחמה אבל לא עושה עם זה כלום (וגם לא יכול לעשות עם זה כלום חוץ מלקשקש באינטרנט) אם אני היתי מאמינה במה שאתה מאמין בו בכזו עוצמה מזמן לא הייתי פה. הייתי מתביישת לגור פה בכלל. תהיה פרקטי. תעזוב. אנחנו נוראיים פה כולם. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? ברור. המלחמה הזו היתה צריכה להסתיים מזמן וככה היה נחסך הרבה מאוד דם. למנות לך את שרי הממשלה הנוראית הזו שהם משיחיים שרוצים למחוק את עזה, לבנות שם ריביירות ולחלק את השטח (באחוזים...) שנמחק שם ביננו ובין ארצות הברית או שתסתדר לבד? ואם כבר הסתדרת לבד, לא ברור לך למה המלחמה הזו נמשכה ונמשכת ונמשכת? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? ברור. המלחמה הזו היתה צריכה להסתיים מזמן וככה היה נחסך הרבה מאוד דם. למנות לך את שרי הממשלה הנוראית הזו שהם משיחיים שרוצים למחוק את עזה, לבנות שם ריביירות ולחלק את השטח (באחוזים...) שנמחק שם ביננו ובין ארצות הברית או שתסתדר לבד? ואם כבר הסתדרת לבד, לא ברור לך למה המלחמה הזו נמשכה ונמשכת ונמשכת? אתה חייב להפסיק לקרוא "הארץ" 🙄 מזל שרוב הישראלים, בין אם תומכי הממשלה או מתנגדיה, חכמים מספיק כדי להבין מי האויב, למה אנחנו נלחמים, ומי הקיצונים האמיתיים בינינו. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? ברור. המלחמה הזו היתה צריכה להסתיים מזמן וככה היה נחסך הרבה מאוד דם. למנות לך את שרי הממשלה הנוראית הזו שהם משיחיים שרוצים למחוק את עזה, לבנות שם ריביירות ולחלק את השטח (באחוזים...) שנמחק שם ביננו ובין ארצות הברית או שתסתדר לבד? ואם כבר הסתדרת לבד, לא ברור לך למה המלחמה הזו נמשכה ונמשכת ונמשכת? אתה חייב להפסיק לקרוא "הארץ" 🙄 מזל שרוב הישראלים, בין אם תומכי הממשלה או מתנגדיה, חכמים מספיק כדי להבין מי האויב, למה אנחנו נלחמים, ומי הקיצונים האמיתיים בינינו. אני אפסיק לקרוא "הארץ" דקה אחת אחרי שאתה תעביר ערוץ לנשיונל ג'אוגרפיק מערוץ 14 לפחות פעמיים ביום ולא רק בשבת... |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? ברור. המלחמה הזו היתה צריכה להסתיים מזמן וככה היה נחסך הרבה מאוד דם. למנות לך את שרי הממשלה הנוראית הזו שהם משיחיים שרוצים למחוק את עזה, לבנות שם ריביירות ולחלק את השטח (באחוזים...) שנמחק שם ביננו ובין ארצות הברית או שתסתדר לבד? ואם כבר הסתדרת לבד, לא ברור לך למה המלחמה הזו נמשכה ונמשכת ונמשכת? אתה חייב להפסיק לקרוא "הארץ" 🙄 מזל שרוב הישראלים, בין אם תומכי הממשלה או מתנגדיה, חכמים מספיק כדי להבין מי האויב, למה אנחנו נלחמים, ומי הקיצונים האמיתיים בינינו. אני אפסיק לקרוא "הארץ" דקה אחת אחרי שאתה תעביר ערוץ לנשיונל ג'אוגרפיק מערוץ 14 לפחות פעמיים ביום ולא רק בשבת... חסוך ממני את ההתנשאות השמאלנית שלך. אני לא ביביסט, לא צופה בערוץ 14 (שאינו גרוע יותר ממתחריו) וכנראה יודע הרבה יותר ממך על כל מה שמשדרים בנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ ההיסטוריה או יס דוקו. אם אי פעם תכתוב משהו שהוא מעבר לרמת הטוקבק נוכל לבחון זאת. לא אעצור נשימתי בציפייה. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
6 באוק׳ 2025
זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: מדען גרעין כתב/ה: WomanBeing כתב/ה: בתור מישהי שגם איבדה ב7.10 וגם עדיין בוכה דם על כל תמונה של אריאל, כפיר ושאר הילדים
אני חייבת להגיד לכל אלו שזועקים פה ג'נוסייד- אם ישראל היתה מעוניינת ברצח עם ולמחוק את עזה, זה לא היה לוקח כמה שנים. זו עבודה ליומיים מקסימום. ואם אתם בכל זאת טוענים לגנוסייד, תהיו פרקטיים. רדו מהארץ. איך אתם מסוגלים לחיות במדינה שעושה כ"כ הרבה זוועות לטענתכם? לאיזה אדם זה הופך אתכם? איך אתם חיים עם עצמכם? מה אני אגיד לך, אצלי זה עובד שונה. ליבי כואב על כל רצח תינוקות כי הרי מה הם אשמים שיש טירוף דתי, קיצוני ומשיחי אצל שני הצדדים. את בוכה רק על תינוקות יהודיים ואני בוכה על כל תינוק באשר הוא. אתה באמת חושב שהילדים שמתים עכשיו בעזה מתים בגלל "טירוף דתי, קיצוני ומשיחי" בצד שלנו? זו הסיבה שאנחנו נלחמים? ברור. המלחמה הזו היתה צריכה להסתיים מזמן וככה היה נחסך הרבה מאוד דם. למנות לך את שרי הממשלה הנוראית הזו שהם משיחיים שרוצים למחוק את עזה, לבנות שם ריביירות ולחלק את השטח (באחוזים...) שנמחק שם ביננו ובין ארצות הברית או שתסתדר לבד? ואם כבר הסתדרת לבד, לא ברור לך למה המלחמה הזו נמשכה ונמשכת ונמשכת? אתה חייב להפסיק לקרוא "הארץ" 🙄 מזל שרוב הישראלים, בין אם תומכי הממשלה או מתנגדיה, חכמים מספיק כדי להבין מי האויב, למה אנחנו נלחמים, ומי הקיצונים האמיתיים בינינו. אני אפסיק לקרוא "הארץ" דקה אחת אחרי שאתה תעביר ערוץ לנשיונל ג'אוגרפיק מערוץ 14 לפחות פעמיים ביום ולא רק בשבת... חסוך ממני את ההתנשאות השמאלנית שלך. אני לא ביביסט, לא צופה בערוץ 14 (שאינו גרוע יותר ממתחריו) וכנראה יודע הרבה יותר ממך על כל מה שמשדרים בנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ ההיסטוריה או יס דוקו. אם אי פעם תכתוב משהו שהוא מעבר לרמת הטוקבק נוכל לבחון זאת. לא אעצור נשימתי בציפייה. אם אי פעם אכתוב משהו שהוא מעל לרמת הטוקבק אתה לא תבין אותו ממילא אז למה שאטרח? חג שמח. |
|
|