שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
17 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
17 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 17 ביולי 2013
הכל היה נהדר עד הרקע הסופי כאשר היא אמרה לי משהו מדהים. זיינתי אותה בכוס והיא דפקה אותי בתחת, וכמובן שליקקתי ונישקתי את ישבנה ואחרי זה את כפות רגליה, אך כשהיא התלבשה היא אמרה לי לילה טוב אבא. אמרתי לה שהיא התבלבלה ואני לא אבא שלה, ואז היא ענתה שאני האבא של הילד שלה. אני בזמן ביוץ עכשיו היא צחקה. חבל שלא איפשרתי לך להרוג אותי מקודם אמרתי לה, והיא נתנה לי נשיקה ויצאה.
|
|
נזמית לופתת |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
נזמית לופתת • 18 ביולי 2013
תגיד חריג, אבא שלך אולי רופא במקרה?
יש לי כמה השערות מה עומד מאחורי כל המזימה הזו, יש סיכוי טוב שר' ארגון הפשע שותף לכל זה מההתחלה. אבל אני מקדימה את הזמן אז אולי אתחיל מההתחלה. ראשית, אנדרוגינוס נחשב היום ככינוי גנאי, אפילו במחקר כבר לא משתמשים במינוח, כי אם במונח "אינטרסקס". לא אתפלא אם היא השתמשה במונח במכוון. חריג, אביך הרופא, מתמחה באמבריולוגיה, לא כן? דעתי היא שאביך מצוי בלב ליבו של המאבק בעד השיטה הרפואית שגורסת שיש לנתח תינוקות אינטרסקס מוקדם ככל הניתן. אם אינני טועה, אביך גם הוא היה אינטרסקס בצעירותו והיה קורבן של התעללות החברה. כך שיש לי יסוד סביר להאמין שהאיש הזה, הלא די שהוא מנסה לנקום את הטראומה שלו, הוא גם מתיימר להיות אביך ואינו יכול להיות ההורה הביולוגי שלך. תיכף אסביר. דבר נוסף שחשוב שתדע, כדי להסיר דאגה מלבך הקט ומוחך הסוער והטרוד, הוא שישנם סוגים שונים של אינטרסקסואליות, וכמעט ברובם ישנה בעיית פוריות. במקרים נדירים לאותו אדם יש אשכים ושחלות, או בלוטת ביניים הנקראת "אבו-טסטיס". במקרים קצת יותר נפוצים יש אשכים טמירים עם דגדגן גדול ונפוח, שבהמשך מתפתח לפין קטן שאפילו מסוגל להגיע לפליטה. הסיבה השכיחה ביותר היא היפרפלזיה, שמתבטאת באברי מין שאינם חד-משמעיים ובהתפתחות סימני מין משניים זכריים בגיל ההתבגרות. אני יודעת שזה סיפור ארוך ואני מקווה שאתה עוד מסוגל לעקוב אחרי כל הטראומה הזו שעברת. עכשיו, אמרת שיש לה זין גדול ואשכים מפותחים ושאת הנרתיק שלה מסתירות שערות, נכון? אתה יכול להיות בטוח שחדרת אליה לנרתיק ולא לרקטום? במקומך, לא הייתי דואגת מהיריון לא רצוי ממנה. הייתי פונה לאבא שלך במיידי שיפסיק את המאבק המסוכן שהוא מנהל ושסיפור החיים הטראגי שלו לא צריך להיות מנת כולם, שיתן לאינטרסקסואלים קצת piss of mind. נ.ב. לגבי ר' ארגון הפשע אצטרך להעביר לך את המידע שברשותי בטלפון אדום או נייד מאובטח. השתדל שזו לא תהיה אותה חברה אבטחה שממנסה להכניס לארץ תחרויות MMA ע"י כך שהיא עושה פרסומים שקריים למאבטחים שברשותה. איש יחסי הציבור שלהם הוא בחור שמכנה את עצמו רפאל בכל מיני אתרים מפוקפקים ולאחרונה נצפה בבתי חולים לבריאות הנפש כשהוא גורם לאנשים להתאשפז שם במה שהצוות מתארים "על גבול הכפייה". |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
שבי על פני(אחר) • 18 ביולי 2013
תודה על המדע החשוב, אבל המקרה שלנו שונה. אני פוחד שהיא באמת בהריון, וכבר אספר משהו חשוב.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני שעה קלה התקשר אלי אבא שלה, וכולו נופת צופים. אתה מעכשיו הבן שלי, הוא שאג, אתה תקבל ממני כמה דירות. מסרתי לו את המידע לגבי אי פוריות בתו או בנו, והוא צחק. מתברר שכבר היתה בהריון ועשתה הפלה. רק שהפעם ההריון יסתיים בלידה. בא לביתי בני היקר, כך הוא, אנחנו עכשיו קרובי משפחה. הודיתי לו על ההזמנה, ומאז אני עצבני ולא מסוגל לעבוד.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
היא התקשרה ואמרה שעברה בדיקת דם והיא בהריון. עכשיו אני בטוח שזה בלוף, כי בדיקה כזו ניתן לעשות רק אחרי כשבוע ולא אחר כמה שעות. נרגעתי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
היא שלחה לי בסמס תמונה של הזין שלה שממש הצטמק ונראה כמו דגדגן גדול, והכוס שלה בולט והיא נראית כמו אשה. זה כנראה לא תמונה שלה או פוטומונטז׳. אז הזמנתי אותה אלי להערב כדי לראות את זה במציאות. היא לא נורמלית, הרי אראה מיד שהצילום היה זיוף.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
זה בלתי אפשרי., היא באה אלי והתפשטה, ואין לה זין, אלא דגדגן גדול. הזין הענקי שלה הצטמק לגמרי. לא רק זה, אלא שהיא מוזמנת ליום שני לאולטרא-סאונד ובקשה שאבוא איתה. אבל אלוטרא-סאונד עושים רק מחודש שלישי אמרתי לה, והיא הסבירה שאצלה הכל הולך מהר, והיא צפוייה ללדת תוך שבועיים. והילד גם יגדל מאד מהר ויגיע לצבא בגיל שנה. גם את גדלת כל כך מהר שאלתי אותה? כמובן. אז בת כמה את? בת שמונה. גרשתי אותה מהבית. אני אלך איתה לבדיקה ביום שני ואם היא צודקת, אני לא יודע מה אני הולך לעשות. אני עדיין בטוח שכל ההריון הוא פסיכוסומטי ובבדיקה לא יראו כלום. והיא בטח לא בת שמונה, זה טירוף מצידה. כנראה שהטירוף הקודם לא היה כל כך הצגה ואני חייב להיזהר ממנה. נכון שעכשיו היא רכה ונחמדה, אבל לך תדע איך היא תתנהג בעתיד. צריך לתפוס ממנה מרחק.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
התקשרתי לאבא שלה. שאליתיו לגילה של בתו, והוא אישר את הגיל שמסרה לי. אז בן כמה אתה, שאלתיו, בן 14? לא, בן חמש. בן חמש? כן, אני גדלתי הרבה יותר מהר ממנה. רציתי לומר לו שזה בלתי אפשרי שהאב יהא צעיר יותר מבתו, אבל החלטתי שעם משוגעים אין מה להתווכח. או ששניהם עושים צחוק ממני ומותחים אותי.
|
|
פייה{O} |
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
לפני 11 שנים •
18 ביולי 2013
פייה{O} • 18 ביולי 2013
טוב, הסיפור מתחיל קצת לאבד אמינות.
קצת. בקטנה. |
|
שלגי |