שרמומית |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
Re: :)
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
שרמומית • 22 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: אני מעולם לא ראיתי את אור וגם לא יצא לי לדבר איתו על שום דבר בשום צורה.
את לעומת זאת, לפני יומיים בלבד ולאחר שהורשע בבעילת קטינה, דיברת איתו בצ'אט של תפוז. אז תעשי לכולנו טובה, אל תשליכי עלי את הרצונות הלא כל כך כמוסים שלך... אני מעולם לא ראיתי את אור וגם לא יצא לי לדבר איתו על שום דבר בשום צורה - ב ס ד ר כולנו מאמינים לך. דיברתי, נכון, אז מה? מה קרה? מת העולם? ומה הרצונות שלי? אתה רוצה להגיד לי? שגם אני אדע? |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
טוב...
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 22 בדצמ׳ 2009
די להיום.
אגב, מישהו כאן טרח לקרוא את החתימה של טיזי? בחירה מעניינת לטעמי... ודבר אחרון, באמת אחרון: פנתה אלי קודם בצ'אט כוכבת ההכפשות החדשה ללהלנד ושאלה אותי למה אני לא מאמין לה. חשבתי שזה קצת מצחיק לבסס אמינות על סיפוריה של מישהי שבחרה דווקא בשם ללהלנד, זה כמו לשים את כספך על קרן נאמנות ששמה הוא "הצבי"... |
|
שרמומית |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
Re: טוב...
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
שרמומית • 22 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: די להיום.
אגב, מישהו כאן טרח לקרוא את החתימה של טיזי? בחירה מעניינת לטעמי... ודבר אחרון, באמת אחרון: פנתה אלי קודם בצ'אט כוכבת ההכפשות החדשה ללהלנד ושאלה אותי למה אני לא מאמין לה. חשבתי שזה קצת מצחיק לבסס אמינות על סיפוריה של מישהי שבחרה דווקא בשם ללהלנד, זה כמו לשים את כספך על קרן נאמנות ששמה הוא "הצבי"... אתה פשוט זונת תשומי, אתה יודע? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
כמה איפור וסומק צריך גיל אריאלי?
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 22 בדצמ׳ 2009
פעם אחת מספיקה - לא צריך הזנה כפולה של אותה הודעה...
משום מה, ניחוח כבד של ביוב עולה באפי מהקומה מעלי. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
Re: כמה איפור וסומק צריך גיל אריאלי?
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
רפאל • 22 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה: אייימי, יש אנשים שלא משנה עד כמה הדפוס חוזר על עצמו, החל מהקילור של אש כשהיתץה מתחת לגיל 18, החל מהבידוד שלך מקשר עם מי שגיל אריאלי בעצמו הפנה אותך ללמוד ממנה שפחה מהי ברגע שהיא השתמשה בפתגם הגוריאני "שפחה אינה סמרטוט", החל מהאיום הראשון שלו כאן בכלוב על לוליטה - כל זה קרה כבר ב-2003-2004, הרבה לפני שהם בכלל הגיעו לעולם הזה, אבל הם לא יתשכנעו.
אני לא מבין לאילו אנשים אתה מתכוון. מי הם כל האנשים האלו שאינם חושבים שמשהו רקוב בממלכת האור, ושבגללם חשוב כל כך להמשיך לגנות, ולשפוט, ולהוקיע, וללעוג למאסטר אור? אגב, ישנו משפט גוריאני שאומר "היה חזק ועשה כרצונך. חרבותיהם של אחרים יקבעו לך את גבולותיך." לדעתי הוא הרבה יותר מוצלח מאשר "שפחה אינה סמרטוט". Dan_Kap כתב/ה: [ ורפאל, למה אתה לא אוהב בי ובכתיבה שלי, עדיין עוד לא הבנתי כיצד אתה תופש את העולם הזה שבו אנו חיים, ]
עולם שיש בו בני-אדם. ולבני האדם יש תשוקות ויצרים. ובשביל לאפשר קיום חברתי אנחנו מטילים על עצמנו מגבלות בצורה של חוק. אבל אנשים מסוימים משתמשים בחוק באופן ציני, כדי לממש תשוקות ויצרים אלימים והרסניים. אז בשביל לאפשר את הקיום החברתי אנחנו נזהרים גם מחוקים. אני אשמח אם גם אתה תתייחס לשאלות ששאלתי. |
|
כלובי |
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
22 בדצמ׳ 2009
כלובי • 22 בדצמ׳ 2009
חברים, בעיני זהו נושא חשוב ביותר לדיון.
עניינים כאלה חשוב לא לטאטא מתחת לשטיח ולהתמודד איתם, בעיני הם מאד עקרוניים להגדרת הקהילה וגבולותיה המוסריים והחברתיים. לכן גם האפשרות לדון בנושאים האלה בכלוב חיונית ביותר. עם זאת אין שום אפשרות להמשיך את הדיון בשרשור הזה באופן שבו הוא מתנהל, לפיכך הוא ינעל. לילה טוב. כלובי. |
|