גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
לאלי בייב,
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
גרניקה(נשלטת) • 19 בינו׳ 2006
lOli כתב/ה: זונה זונה, אבל לפחות עם האח-של...
מי שמזיינת מיני-סלבס לא נחשבת זונה, בטח שלא כשמדובר במיני-סלב שהיה ככה קרוב למישהו שהיה ככה קרוב לראות את אלהים. ועם כבר באלהים עסקינן - מיוחדת, צר לי לאכזבך, אבל לא בורכתי באל כסף (וכמובן, גם לא באל שקט). אולי הגבר-הלבן-בן-המעמד-העליון יתרום לקניית השרת החדש. עו''ד ועוד, בא כוחה של לאלי לענייני שידול והזניה 4.2.ד דברים אלו אין בהם לפגוע בזכותה של מרשתי לקחת חלק במעמד הר-סיני ועגל הכסף (בקשר לשקט - לא נראה לי שיהיה פה) צורפת. רישמית. התפלשי מעט בפח הזבל הקרוב לביתך והרי את שייכת. מיוחדת, "הפועל חיריה", אנא ממך, "מכבי" מעורר בי גועל נפש עמוק, חלחלה וצמרמורות בחילה בלתי נשלטות. בברכת אדום עולה, גרני המסתודדת, הזועקת וקדשת הכוהנים הידועה לשמצה. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
מUחדת • 19 בינו׳ 2006
מצידי שנהייה "הכוח חירייה". זה אפילו מתאים לעניינינו. זונה? מה פיתאום? הרי אהרון לא הפסיק לדבר בטח לכל אורך ה..דיון התאולוגי {אחרי שאתה נעשה הדובר הרשמי של המותג "משה" אתה לא יכול לסתום את הפה (ע"ע רני רהב)}.
ככה אפשר ליזנות בכלל? כי מישהו צריך לעבוד בבית הזה- יושב השקט לזונות! {מוגש כשירות לציבור הזונות ע"י "רחב"- האירגון העולמי לזנות אורתודוקסית} הכוח חירייה! |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
electro-z • 19 בינו׳ 2006
אגב, כידוע לכם , שידול לזנות הינה עבירה פלילית גם אם מדובר על זונה לצריכה עצמית.
מכיוון שנוכחנו לדעת שהכלוב שורץ צדקנים ומתחסדות אשר אמונים על שמירת החוק כלשונו אני מציע לכל המשדלים והמשדלות לנקוט משנה זהירות ויפה עשתה לולי שהשכילה להוועץ בעורך דין לפני שפתחה את הפה הזנותי שלה... דינמו רמת חובב! |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
חברה תתבגרו
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
סיגלית(אחרת) • 19 בינו׳ 2006
אני ממש לא מבין מה קורה לאנשים המכובדים \ ות מהפורום - התחלתם לפתח נושאים ממש בתת רמה שממש לא מתאימה לכם - תתבגרו כבר ! ! !
|
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
זה נהיה קשה יותר ויותר..
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
בכוח המוח-אשה • 19 בינו׳ 2006
להיות סוטה...
את כל זה אני צריכה לקרוא בשביל להבין מה הסטיות החדשות..? |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
עינבר • 19 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: מצידי שנהייה "הכוח חירייה". זה אפילו מתאים לעניינינו. זונה? מה פיתאום? הרי אהרון לא הפסיק לדבר בטח לכל אורך ה..דיון התאולוגי {אחרי שאתה נעשה הדובר הרשמי של המותג "משה" אתה לא יכול לסתום את הפה (ע"ע רני רהב)}.
ככה אפשר ליזנות בכלל? כי מישהו צריך לעבוד בבית הזה- יושב השקט לזונות! {מוגש כשירות לציבור הזונות ע"י "רחב"- האירגון העולמי לזנות אורתודוקסית} הכוח חירייה! תתפלאי, ממה שמגלים כאשר מתחילים לפתוח את אהרון. ובבילון ,יקירי, גם בקשותך בעניין ההתבגרות נרשמו במערכת ותנתן תשובה תוך כמה שנים סיכום ביניים על תמרצים לנבחרת הזבל האורגני והתמריצים החדים למקטרגיה, ויבא כאן שוב במקרה נזכה לעמוד 15, במהרה בימינו בכח המוח, ברוכה הבאה, תקציר ביניים לסוטים מקסימים יעובד בהקדם האפשרי בברכת סגול עולה: יאללה, הכח חיריה _______________________________________________ ע' - מנהלת תלונות הציבור שלא יכול שלא לקרוא את השרשור ולהתלונן עליו |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
איך אתה חותם?
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
מUחדת • 19 בינו׳ 2006
babyloon כתב/ה: אני ממש לא מבין מה קורה לאנשים המכובדים \ ות מהפורום - התחלתם לפתח נושאים ממש בתת רמה שממש לא מתאימה לכם - תתבגרו כבר ! ! !
"תצעק תצעק עד שתתחיל לאהוב את זה"
ל'- כי הכדור הוא עגול. |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
Re: איך אתה חותם?
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
גרניקה(נשלטת) • 19 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: babyloon כתב/ה: אני ממש לא מבין מה קורה לאנשים המכובדים \ ות מהפורום - התחלתם לפתח נושאים ממש בתת רמה שממש לא מתאימה לכם - תתבגרו כבר ! ! !
"תצעק תצעק עד שתתחיל לאהוב את זה"
ל'- כי הכדור הוא עגול. חה(!) קומורדס, הימנון, אין לנו המנון. ושם רישמי, אני דווקא בהחלט בעד הצעתו של המכת חשמל "דינמו רמת חובב" זו בהחלט הברקה. מי לאדוניי-אליו! (בזעקות נוסח קסיוס). |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
העיקר שזועקת.
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
מUחדת • 19 בינו׳ 2006
דינמו רמת חובב זו בהחלט הברקה.
נתחיל בתור קבוצה ליגה ז', נגמור בתור מפלגה קטנה בכנסת ה-18. ל'- גם חלוצה ימנית, גם חברת כנסת ללא אג'נדה או תכלית. |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
Re: העיקר שזועקת.
לפני 18 שנים •
19 בינו׳ 2006
סיגלית(אחרת) • 19 בינו׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: דינמו רמת חובב זו בהחלט הברקה.
נתחיל בתור קבוצה ליגה ז', נגמור בתור מפלגה קטנה בכנסת ה-18. ל'- גם חלוצה ימנית, גם חברת כנסת ללא אג'נדה או תכלית. אתם ממשיכים לזבל את השכל . אה ?????????????????. |
|