יערית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
יערית • 24 באוג׳ 2005
לכבוד מיליארד מיליארד טועים
שאת דרכם עוד מחפשים אם לא מצאתם, זה אולי סימן שאין לכבוד מיליארד מיליארד טועים חיכינו לך כל כך אך את לא באת למה את לא שלי כמו שאני שלך שלך לעד לכבוד אדם אחד עייף שלא עשה אף פעם כייף זאת לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים לכבוד מיליארד מיליארד טועים... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 24 באוג׳ 2005
אמש התבזיתי בפעם המאה
חלמתי שוב עלייך בלונדינית קטנטנה שתיתי אצל אושיק חלומות די חריפים האגו התנפח הרגשתי עננים אמש שוב הקאתי בחצר האחורית שתיתי מהברז חלודה משמעותית ובעטו בי מול כולם כי לא הייתי בצבא ומה זה לב רגיש מול ביטחון של מדינה נהייתי חקלאי מצצתי דונם דשא ולא אלך לישון לא אלך לפני ש לא אלך לישון לפני שאת קצת תלטפי כבר חצי תל ברוך שאני יהודי מאסטרו אמש התבזיתי בפעם ה100 |
|
יערית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
יערית • 24 באוג׳ 2005
אינספור שבילים ויציאה
רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להבלע רושם בתוך יומן מסע והיה ומישהו בא, אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לךאת הלב יפרוק את הכאב בשלווה מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות |
|
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
כשאלוהים ברא את החושך
הוא ברא לנו ירח שיראו איך אנחנו בודדים את הירח שם גבוה שלא נוכל ליגוע ויש כמה שעדיין מנסים הילדים במשברים ההורים כחולים סגולים והאור שמלווה אותו צונח זה רק אור הירח |
|
יערית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
יערית • 24 באוג׳ 2005
חולשה שלו מול העצבים שלך
כשאת בוגדת בו הוא מבקש סליחה הוא ימות בשקט כשאת תלכי הוא ישיר בשקט את שיר הסמרטוטים את צוחקת בחיוך רחב כשלי שנה כבר לא האיר כוכב כשאני בא, את נהיית חולה כשאת חולה, אני תמיד בא ולך זה נוח ככה את לא תעזבי את רק עושה לו קול שני לשיר הסמרטוטים את צוחקת בחיוך רחב... |
|
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
האם להיות בך מאוהב
זה כשאני עצוב עכשיו והחלון מראה לי סתיו? האם להיות בך מאוהב זה כשהפסנתר משמיע תו אבל לבי נטול תקווה... אז אם את רוצה לפרוח, תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח , תברחי כי כלום לא מצחיק אותי האם להיות בך מאוהב זה כשהלב מרגיש רעב כשאת לא פה, לידי? האם להיות בך מאוהב זה כשאני בוכה עכשיו אז אם את רוצה לפרוח, תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח, תברחי כי כל כך מטריד אותי מה זה להיות בך מאוהב.. |
|
יערית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
יערית • 24 באוג׳ 2005
שנינו שווים
פחות או יותר רק לך יש עוד טמבל ששונא לדבר ואהבתי אותך והלכתי ממך נתת לי הרגשה שאף פעם לא נתראה אוהב אותך אחת לא מאושרת שונא אותה היא כל יום מתקשרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת שנינו לבד רק לך יש פחדים שהטמבל יבוא ויראה אותנו שוכבים ולי יש כאב הראש מסתובב ותגידי לטמבל שלא יתערב אוהב אותך אחת לא מאושרת שונא אותה בחבל היא קושרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת ושנינו שווים... |
|
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
את ישנה
גם הוא במיטה אבל לא בשלך חולמת עליו וטוב לך עכשיו וגם לו טוב איתה טוב לו איתה את מזכירה לי שלכת כשאת נופלת, שותקת את כל הזמן חולמת והוא בא אם הוא יילך, את תבכי לך אם את תלכי, הוא ישיר לך ולא תדעי מה קרה לו לעולם את ישנה גם הוא במיטה אבל לא בשלך הוא לא בשלך.. |
|
יערית |
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
יערית • 24 באוג׳ 2005
לבי נפל אל בור קינאה
האם תתני לו יד? ואל תרגישי בטוחה הוא לא יזעק לעד אם תגרדי לי את פצעיי אני ארצח אותך עזבו אותי כבר לפנייך וזה לא כאב כל כך ותני לי את הכוח שוב להתעודד כי כמו גשם על המים אותך אני אוהב ותני לי את הכוח שוב להתעודד כי כמו גשם על המים עכשיו אני פוחד אל תקטפי פרי אמונים מתוך עצי תקווה ואל תתני לשמך להיות כמו רעש של צפירה אל תגלי את סודותיי אל תוך אוזנו של זר וכשאחזור, האם קולי עוד יישמע מוכר...? ותני לי את הכוח שוב להתעודד כי כמו גשם על המים אותך אני אוהב ותני לי את הכוח שוב להתעודד כי כמו גשםעל המים עכשיו אני פוחד... |
|
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 באוג׳ 2005
נגמר החלום
חוזר למציאות אני פחדתי שתעזבי אותי פחדתי שאמות ימים שלמים עמדתי מול המראה עד שהבנתי שאני זה לא זה שתלה אותה והכאב לא ינצח הדמעות לא יירדו לנצח והאמת תלך זקופה לה ברחוב רכבת חלומות פחדתי לאחר בכל תחנה שאני ירדתי היה חלום של מישהו אחר אני מתחיל תמיד לרוץ מבלי לדעת לאן עכשיו אני יושב ומנגן וטוב לי כאן... |
|