שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב
ronss
DreamBoy(מתחלף)
MrBOSS
blackPhoenix
Abusive(שולט)
ציפור
The Mentaliste(שולט)
Light- me
עץ סגול(אחר)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
מיומן
סגידה לשליטה
הברון בכפכפים{זהרורים}
Black Dragonfly
lola lolita(נשלטת)
סדיסטרציני
Nafratiti(שולטת)
TAMAR-TEVA
TheHellsAngel(שולט)
מביט מעלה(נשלט)
mine field
שליטהמוחלטת(שולט)
אלדה קלמה(שולט)
storyteller(שולט)
אוני(נשלט){vanvan duc}
תכשיט נוצץ{נשלט}
דאדי דומיננטי וטוב
אבא ארוך(שולט)
מי שמביט בי מאחור
דייג
פאלקור
masoul
kobii(שולט)
ענני בראשית(מתחלפת){התגשמתי}
Rockefella
Blackk And White
LEGION{Ghost }
Trompa77
Nati the bear(שולט)
זאוס-Zeus
עיסוי טנטרי מגבר
All You Need Is Love
TechDom(שולט)
Ally the Witch(שולטת)
aum
מפלחאתעכוזךובועל(שולט)
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Ordinary Man
בת רומה
סטודנט שולט(שולט)
Detox(מתחלפת)
Sirene
eitan71(שולט)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
מתחלפת ומתחלף{זוג}
IMStrider(שולט)
דגית זהבי
joshee(שולט){ממי*}
the_drow(שולט)
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
פשוט אורי(שולט){-GODESS-}
ביזאר זה לא מוזר
צופה בשקט(נשלט)
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
SexyRed(שולטת){Woody}
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
teacher(שולט)
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
חסרגבולות
ComingBackForU
S Dom
Ed-OFF
מצולק
king black{שולט }
Frau Berlin
כלבת הבית(נשלטת)
באפילה(נשלטת)
Reichsschwert(שולט)
Orsol
lokoko
velvelbar
SubGuyForDom
negese
TheJewishHarpy(אחרת)
הכספת
pureeee
valleydom(שולט)
xPeachx{Huginn}
PainGivingMan(שולט)
Alexanderz
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
פנון
זרבובון
King-Dom(שולט)
axiom
cermitfrog
Luster
צופסטיקס
smtau
בתוך
חנצ'וק(נשלטת)
SeriousFun
זיו רון
MaBaker
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת)
shiri mimon
metafsen
aizik
auroraSP(נשלט)
kryptonMe
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
gor1
I S Y D(שולט)
bela(נשלטת)
ctrlaltdel(לא בעסק)
HexaDoe(אחר)
לפעמימית{Envy}
אישון מאוזן(נשלט)
אינטליגנטי(אחר)
עבד נצחי(נשלט)
ברצינית לבוקקה(שולט)
אותריס
sage2k2
רונן 1
פרומיתאוס
mi_555
נמש
InSearchOfTheReal
BrutallDom
תכליתי(שולט)
feetslave{scary}
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

כתבה שלילית על "המטפלת המתעללת" בYNET

barnacle​(שולט)
לפני חודש • 29 בינו׳ 2025
barnacle​(שולט) • 29 בינו׳ 2025
שוסי כתב/ה:

האמת, שאני מודה שקצת ערערת אותי.
אז פניתי אל הסופרן וויזן שלי, שהיא פרופסור לפסיכולוגיה ומכשירה עשרות פסיכולוגיות חינוכיות כל שנה ושאלתי אותה אם עברתי על הקוד האתי במקרה הנידון.
בהתחלה היא חשבה שאני מתבדחת, ואז בעיקר התרגזה שבמקום למלא דוחות זה מה שאני עושה.
בקיצור, עדיף לך לחזור להגן על שרלטניות מסוכנות.
כי בנושאים של גדולים, אתה בעיקר מביך.
ואגב-כתבתי "נוטים להיות יותר אטומים". זה שונה מהותית מ"כלל הפסיכיאטרים הם אטומים". .

שוסי, את מביכה את עצמך. ברחת להיתלות באיזה אילן גבוה כלשהו, שאת אפילו לא יכולה לנקוב בשמה, מעבר לציון מעמד אקדמי שמאפשר לשער במידה רבה של ביטחון שכאשר היא הוסמכה למקצוע שלכן, עוד לא היה קורס חובה באתיקה כחלק מההכשרה.
https://www.haaretz.co.il/misc/2003-04-23/ty-article/0000017f-ed3c-d4cd-af7f-ed7ced270000

במקומך הייתי שוקל פעמיים כמה כדאי להסתמך על אדם שאישר לך שזה אתי להפיץ באינטרנט מסר מזלזל ולא-מבוסס שפסיכיאטרים נוטים להיות יותר אטומים ממטפלים/מטפלות אחרים. זכותך כמובן להמשיך להביט בראי ולחשוב שאת מתנהלת כאן בצורה ששומרת על כבוד המקצוע או הקהילה המקצועית.

ואחרון - בבקשה הוכיחי לי טענה זאת:
שוסי כתב/ה:

שוסי
שוסי • 29 בינו׳ 2025
barnacle כתב/ה:
שוסי כתב/ה:

אז פניתי אל הסופרן וויזן שלי, שהיא פרופסור לפסיכולוגיה ומכשירה עשרות פסיכולוגיות חינוכיות כל שנה ושאלתי אותה אם עברתי על הקוד האתי במקרה הנידון.
בהתחלה היא חשבה שאני מתבדחת, ואז בעיקר התרגזה שבמקום למלא דוחות זה מה שאני עושה.
ואגב-כתבתי "נוטים להיות יותר אטומים". זה שונה מהותית מ"כלל הפסיכיאטרים הם אטומים". .

שוסי, את מביכה את עצמך. ברחת להיתלות באיזה אילן גבוה כלשהו, שאת אפילו לא יכולה לנקוב בשמה, מעבר לציון מעמד אקדמי שמאפשר לשער במידה רבה של ביטחון שכאשר היא הוסמכה למקצוע שלכן, עוד לא היה קורס חובה באתיקה כחלק מההכשרה.
https://www.haaretz.co.il/misc/2003-04-23/ty-article/0000017f-ed3c-d4cd-af7f-ed7ced270000

במקומך הייתי שוקל פעמיים כמה כדאי להסתמך על אדם שאישר לך שזה אתי להפיץ באינטרנט מסר מזלזל ולא-מבוסס שפסיכיאטרים נוטים להיות יותר אטומים ממטפלים/מטפלות אחרים. זכותך כמובן להמשיך להביט בראי ולחשוב שאת מתנהלת כאן בצורה ששומרת על כבוד המקצוע או הקהילה המקצועית.

שוסי כתב/ה:

אז רגע, אתה חושב שבגלל שהיא אולי לא עברה את הקורס, היא לא מודעת לאתיקה מקצועית?
היא מכשירה עשרות פסיכולוגיות כל שנה. היא בעצמה מלמדת אתיקה מקצועית. מין הסתם כל שנה היא עוברת השתלמויות. איזה מין איש מקצוע מכשיר מטפלים ולא יודע בעצמו חלק בסיסי מן ההכשרה?
כל הזמן הקורסים בהכשרות משתנים, זו החובה של כל מטפלת מוסמכת להשלים ידע מקצועי.
בתק שהיא הוכשרה גם לא נלמדו נושאים בD.B.T.האם יש לך ספק שהיא לא למדה בעצמה את הנושא?
כמו כן, אני ודאי לא אנקוב בשמה של פרופסור לפסיכולוגיה באתר בדסמ שישחשוף את שתינו לאאוטינג.
זה אגב, באמת לא יהיה אתי.
barnacle​(שולט)
barnacle​(שולט) • 29 בינו׳ 2025
שוסי כתב/ה:
barnacle כתב/ה:
שוסי כתב/ה:

שוסי כתב/ה:

היא מכשירה עשרות פסיכולוגיות כל שנה. היא בעצמה מלמדת אתיקה מקצועית. מין הסתם כל שנה היא עוברת השתלמויות. איזה מין איש מקצוע מכשיר מטפלים ולא יודע בעצמו חלק בסיסי מן ההכשרה?
בתק שהיא הוכשרה גם לא נלמדו נושאים בD.B.T.האם יש לך ספק שהיא לא למדה בעצמה את הנושא?
כמו כן, אני ודאי לא אנקוב בשמה של פרופסור לפסיכולוגיה באתר בדסמ שישחשוף את שתינו לאאוטינג.

שוסי, כל מי שמכיר את ההבדל בסוגיות כמו אתיקה בין דור המדבר לדורות שבאים אחריו, מבין שהצעד הראשון במודל שבעת הצעדים לפתרון דילמות אתיות קשה להם. הם לא הפנימו את זה בזמן לימודיהם ובצעדיהם הראשונים במקצוע. ואצל חלקם, הם אפילו לא לגמרי הפנימו את זה שהאתיקה חלה גם עליהם ולא רק על התלמידים, כי בעיני עצמם הם כבר מעל לכל הזוטות האלה.

לגופו של עניין, תחשבי רגע - את באה לאשת מקצוע אחרת ואומרת לה - כתבתי באינטרנט באיזה פורום שפסיכיאטרים נוטים להיות יותר אטומים ואיזה נודניק אמר לי שזה לא אתי, מה דעתך ? והיא לא עוצרת רגע לשאול את השאלה הכי בסיסית שיש - האם האמירה הזו עלולה לפגוע לרעה במטופל כלשהוא שיקרא אותה ? (שלא לדבר על עוד כמה וכמה שאלות המשך שנגזרות מעקרונות קוד האתיקה שלכם) ובמקום זה היא עוסקת בעומס העבודה שלכן... התגובה שלך היא קריקטורה שמדגימה העדר רגישות אתית.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 29 בינו׳ 2025
"האם האמירה הזו עלולה לפגוע לרעה במטופל כלשהוא שיקרא אותה ?"
הרי זה משפט ריק מתוכן אמיתי שלא לומר מסרס.
כל אמירה, בכל מקום, עלולה היכנשהו לפגוע במטופל כלשהו שיקרא אותה.

אז מה המסקנה? לא להגיד כלום?
הרי גם אם אכתוב בפורום הפסיכולוגים הסגור, מישהו עלול לעשות צילום מסך ולשלוח לאיזה מטופל שיפגע מזה.
אגב, אני לא מכיר "להיפגע" שאינו רע, אז אני מקצר לסתם "להיפגע".

וכי אני אחראי על ציבור הקוראים בכלוב?
אני אחראי מה ייחשב על ידי פלוני כפוגע או לא?
או שמא הם אחראים לכך שציינתי "מטפל" או "פסיכולוג" או "רופא שיניים" או "כוסית על" בפרופיל כשאולי אני לא באמת כזה?

בוא נגיד ישר בפרצוף שאסור להביע דיעה בשום נושא,
במיוחד אם אתה אשכרה מבין בעניין הזה כי אתה עוסק במקצוע,
ולא נסתובב יותר סביב השיח.

וביקורת זה רע, כי מישהו עלול להיפגע מזה.
(בדיוק כשאתה לא חושב שיכול להיות יותר מצחיק מזה)

נ.ב. ההפניה שלך ל"מודל שבעת הצעדים" סקרנה אותי.
אבל היי, כבר התרגלתי לשרוף דקות חשובות על שטויות בשרשור הזה.
קשה להאמין שנדרשו שלשה אנשים בוגרים ומלומדים כדי לכתוב את השטות השטחית הזו.
שוסי
שוסי • 29 בינו׳ 2025
barnacle כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
barnacle כתב/ה:
שוסי כתב/ה:

שוסי כתב/ה:

שוסי, כל מי שמכיר את ההבדל בסוגיות כמו אתיקה בין דור המדבר לדורות שבאים אחריו, מבין שהצעד הראשון במודל שבעת הצעדים לפתרון דילמות אתיות קשה להם. הם לא הפנימו את זה בזמן לימודיהם ובצעדיהם הראשונים במקצוע. ואצל חלקם, הם אפילו לא לגמרי הפנימו את זה שהאתיקה חלה גם עליהם ולא רק על התלמידים, כי בעיני עצמם הם כבר מעל לכל הזוטות האלה.

לגופו של עניין, תחשבי רגע - את באה לאשת מקצוע אחרת ואומרת לה - כתבתי באינטרנט באיזה פורום שפסיכיאטרים נוטים להיות יותר אטומים ואיזה נודניק אמר לי שזה לא אתי, מה דעתך ? והיא לא עוצרת רגע לשאול את השאלה הכי בסיסית שיש - האם האמירה הזו עלולה לפגוע לרעה במטופל כלשהוא שיקרא אותה ? (שלא לדבר על עוד כמה וכמה שאלות המשך שנגזרות מעקרונות קוד האתיקה שלכם) ובמקום זה היא עוסקת בעומס העבודה שלכן... התגובה שלך היא קריקטורה שמדגימה העדר רגישות אתית.

זה ככ אירוני שאתה לא קולט שבתגובה הזו שלך אתה נופל בדיוק למה שאתה מאשים אותי בו...
מיתוסית​(שולטת)
לפני חודש • 30 בינו׳ 2025
מיתוסית​(שולטת) • 30 בינו׳ 2025
תתמקדו בעיקר:
הרגע ראיתי את הפרופיל שלה פה פעיל עם ניק מעט שונה (ועובדה שזיהיתי מיד) ועדיין מפרסמת את שירותיה שנראים כמו ספק טיפול ספק משהו מיני.
הפרופיל לא נמחק או נחסם?

גם 700 עמודים של שרשור לא ימנעו מאנשים להמשיך לפעול פה בצורה לא אתית (לכאורה!)
לפני חודש • 30 בינו׳ 2025
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 30 בינו׳ 2025
ההיפך - מה שקורה פה חשוב לאין שיעור מההיא.
תפוחים רקובים יצוצו מדי פעם בערימה, זה סוג של כח טבע. אי אפשר למנוע את זה.
אבל לדסקס עקרונות חשובים בהגנה עצמית של הפרט והקבוצה - זה פרייסלס.
אלה בדיוק הדברים שיעזרו בעתיד לאנשים שמתלבטים אם מישהו מזיק להם, יהא זה פרטנר BDSMי, פסיכולוג או רחמנא - מטפל.
ובכל מקרה, תודה על ה-HEADS UP

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.