esty |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
ממושמש יקר לי
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
esty • 3 ביולי 2005
שיהיה לך
המוני רגעים של אושר שיתמזגו להרבה שעות ימים שנים של שמחה אהבה אושר כייף והנאה אוהבת אותך המוני המונים ויותר מזל טוב איש יקר לי }{ |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 3 ביולי 2005
.
. . איש יקר, מזל טוב. כל שתבקש לו יהי... H.Q |
|
דני בוי |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
דני בוי • 3 ביולי 2005
לא ידעתי אפילו, לא יכולת לומר מילה ?
הרבה מזל טוב אחי היקר, המון אושר, בריאות, אהבה והצלחה בכל אשר תעשה }{ איש טוב ומיוחד אתה, יש לא מעט מה ללמוד ממך, מהשנינות, החוכמה, הרוגע והסבלנות שלך ואני אוהב אותך, לא רבים האנשים שאני תופס מהם אבל ממך בהחלט כן אחי |
|
מלכת הלילי(אחר) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
מלכת הלילי(אחר) • 3 ביולי 2005
[size=24]פלאגוש קובית סוכר שלי...}{
ים של ברכות חמות ושיהיה לך כל מכל והרבה יותר..}{ יום הולדת שמח.. [/size] |
|
אליאס(אחרת) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
מזל טוב, פלאג.
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
אליאס(אחרת) • 3 ביולי 2005
רק טוב בחיים והרבה ממנו.
|
|
אליזבת(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
פלאגון שלי!!!!!!!!!!
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
אליזבת(נשלטת) • 3 ביולי 2005
יקירי, המון המון מזל טוב ליום הולדתך.
שפע של ברכות חמות ואיחולים לבבים , אני שולחת לך מפה. שיהיה היום הולדת הזה פתיחה של שנה מדהימה,ועוד רבות שיבואו. בקיצור, המון מזל טוב, כל שתבקש לו יהי. אוהבת המון המון ליזה. |
|
Seth |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
Seth • 3 ביולי 2005
איזה חום בלב .
איזה כיף בעיניים . איזו רטיבות בין הרגליים . תודה לכם אנשים יפים על כל המילים היפות האלה .... אז כן השעון מתקתק והזמן לא מחכה לאף אחד . לא מת על ימי הולדת באופן אישי למרות שיש להם תפקיד חשוב בלהזכיר לנו שהחול בשעון ממשיך תמיד לזרום ... אז תודה לכם על שהנעמתם לי את היום הזה . בשונה ממנהגי בשרשורים מעין אלה משהו קטן לכל אחד ואחת מכם סיוון ולאקי אהוביי . שום כוח בעולם לא ישתווה לאהבה שלי אל שניכם . אני האדם העשיר ביותר בעולם עם שניים שכמותכם בחיי . קייל איש יקר תודה מעומק הלב . נמש מקסימה תודה על הברכה ויום הולדת שמח גם לך דומית דרומית טאחו טאחו גם לך ! וגם נשיקה אוהבת . רכוש נטוש ילדה יפה מקסימה וטהורה נשיקות של אהבה לך ולחיוכך המדהים . מאסטר ניובוי איש שלצערי היכרתי רק לאחרונה , לכבוד הוא לי לזכות בברכתך . נעמה ( הממממ נעמה ) את כמו שמש שמפתיעה פתאום באמצע יום סגריר . כמו מזוודה המכילה מיליון דולר הנופלת לידיו של קבצן רחוב . את ..... אהבה גדולה שלי !!! אייר איש מקסים ונשמה טובה אוהב אותך המון ושמח שהכרתי אותך . רד סל החבר המאהב האדון והסאב שלי .... שששששששששששששששש ( שתי אצבעות באויר ! ) . אתה החטובי המתוקי שלי אני פשוט אוהב אותך וזהו ! ניגר !!! קליבר ידידי היקר לכבוד הוא לי לקבל את בירכתך . לורי מקסימה ושנונה מאחל לך לזכות בלפחות חצי מהחיוכים שגרמת לי לחייך בכל מיני תקופות }{ סקסי רד המקסימה המון תודות ונשיקות . היה לי לעונג להכיר . ניקול אישה ברמ"ח אבריה מלכה בשס"ק גידים מדהימה יקרה ואהובה . תודה על הברכה ועל כף הרגל אשר בצידה שאמשיך להנות מאורך תמיד . אוהב עד מאוד . מכשפה יקירתי נשיקות והמון תודה . זיקית ! כוסית משגעת ומוכשרת שכמותך ! אוהב אותך מאוד יקירתי . הא ! פרודו סמל מין שכמותך אוהב אותך ואת זוגתך עד מאוד שמח כל כך שנכנסתם אל חיי . תות שילוב מנצח של יופי וחכמה אוהב ומעריץ אותך . עגיל בפטמה יפתי האהובה }{ ( מה האגו שלי היה עושה בלעדייך ? ) לילו מ-א-מ-מ-ת את בעצמך !!! תודה לך אישה יפה . מאסטר אברא היקר חיבוק גדול ואהבה גדולה שלוחים אליך . כל מילה שאכתוב כאן רק תגרע ממה שאני חושב ומרגיש כלפיך . רחפנית ידידה ותיקה וטובה מחזיר לך איחולי אושר ואהבה . טיבאייס איש יקר תודה על הברכה ושנדע אך ורק שמחות . דומי ... מה אכתוב לך יקירתי ? איך אוכל להודות לך על כל השמחה שאת מביאה אל חיי ? אני פשוט אוהב אותך – את האדם שאת . דעי לך שתמיד אהיה שם בשבילך . ( מי ??????? ) דום 34 איש מקסים רגיש ובעל לב חם וענק – חבר . מודה על שבורכתי באיש ענק כמוך בחיי . שהחברות הזאת רק תגדל ותצמח . תודות גם למאי זוגתך . אקסטזה יקירתי ידידתי משכבר הימים חיבוקים ונשיקות לך יפתי . דג זהב יקרה תודה מעומק הלב על האיחולים ומקווה להכיר גם את הפנים שמאחורי הניק . הנמרונת הכי סקסית שיש תודה מכל הלב חולה עלייך גם . מקופלת המלכופלת !!! הסאבית הכי מלכה שאני מכיר ! אוהב אותך עם כל הלב . מאחל לעצמי להמשיך ולהנות מחוכמתך הרבה ומחברתך הכל כך נעימה . את קורנת אור אישה ! עינב מקסימה תודות גם לך על שטרחת והגעת אוראנוס איש יקר תודה מקרב לב . אסתי בלונדה יפה וממושמשת שלי . מחכה לרגע שאפול אל בין זרועותייך האוהבות }{ אוהב אותך מאוד יקירה . הוט קווין אישה רבת פעלים שכמותך תודה על הברכה דניאל יקירי ריגשת אותי ... תודה על המחמאות והברכות איש יקר . מלכת שבא כשמך כן את – מלכה . יקירתי , חיבוק גדול לך אישה יפה . אליאס תודה לך מעומק הלב אישה חכמה . אליזבת אהובתי היקרה חיבוק גדול ונשיקה ויותר מהכל – תודה . טוב .... עכשיו אני צריך מקלחת קרה .... |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
טוב... אז כשתצא מהמקלחת...
לפני 19 שנים •
3 ביולי 2005
ים_yam(לא בעסק) • 3 ביולי 2005
אז אני אאחל לך גם מזל-טובים
המון!!!!!! שתמיד יהיה לך טוב ורטוב (בין הרגלים) ושיהיה לך הרבה חיוכים ופרחים ומוסיקה ושמחות והרפתקאות וכיופים וחיבוקים ובריאות וחלומות שמתגשמים והמון המון אהבה כי זה הכי חשוב בחיים! |
|
Reign |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
וגם אני ברשותך, אחרונה וחביבה, למרות....
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
Reign • 4 ביולי 2005
שאתה לא מכיר אותי....
ברכות ואיחולים חמים, עושה רושם, שאתה שווה כל מילה שנכתבה עליך פה... מזל טוב. |
|
Seth |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Seth • 5 ביולי 2005