נבט{marlena} |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
נבט{marlena} • 7 בספט׳ 2005
יוספוס,
יש שני דרכים להבין את התגובה שלי. דרך אחת היא לקבל אותה כעצה טובה לחיים טובים. היא מבוססת על הפתגם הידוע "כשנותנים לך תיקח, כשמרביצים לך תברח". הדרך השנייה היא להבין שממש לא מזיז לי שהבנאדם רוצה לראות בחורה מזדיינת עם כלב. אם זה מה שטוב לשניהם והם מוצאים כלב שישתף פעולה יפה, שייהנו כולם. קשה לי לראות את הבעיה העקרונית העמוקה עם זה. זה אולי לא עושה לי כלום, אבל YKINMK, או כמו שלילה אמרה: laila כתב/ה: איך תגיבו כשמישהו יעשה בעעעעע על הפנטסיה שלכם ויחרע אותה????
תחשבו, לפני ששולפים. לילה, נהנתי להסכים איתך. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי ספט' 07, 2005 7:16 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
בטי בום(שולטת) • 7 בספט׳ 2005
לילה לי אין בעיה עם פנטזיות , אפשר לפנטז על כל דבר , לי למשל יש פנטזיה נהדרת על סרוס ועדיין אפרוח משתין בעמידה .
אבל אצלינו הכי חשוב זה : בטוח שפוי ובהסכמה . בואו נבדוק אם זה עובד פה ? בטוח לא יודעת , שפוי לא הייתי בונה על זה (לרובינו יש פנטזיות שהשפיות לא הצד החזק שלהם ) אבל עד שלכלב אין מילת ביטחון והוא יודע להגדיר את הגבולות שלו , בואי נשאיר את הפנטזיה הזו מיחוץ לנסיון מימוש . |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
נוריתE • 8 בספט׳ 2005
בטי בום-קטלני כתב/ה: לילה לי אין בעיה עם פנטזיות , אפשר לפנטז על כל דבר , לי למשל יש פנטזיה נהדרת על סרוס ועדיין אפרוח משתין בעמידה .
אבל אצלינו הכי חשוב זה : בטוח שפוי ובהסכמה . בואו נבדוק אם זה עובד פה ? בטוח לא יודעת , שפוי לא הייתי בונה על זה (לרובינו יש פנטזיות שהשפיות לא הצד החזק שלהם ) אבל עד שלכלב אין מילת ביטחון והוא יודע להגדיר את הגבולות שלו , בואי נשאיר את הפנטזיה הזו מיחוץ לנסיון מימוש . צודקת באתי ממקומות לא טובים ועצובים, שלי. בהערה ההיא. מיתנצלת |
|
eric. d(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
ההיפך..
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
eric. d(אחר) • 8 בספט׳ 2005
laila כתב/ה: בטי בום-קטלני כתב/ה: לילה לי אין בעיה עם פנטזיות , אפשר לפנטז על כל דבר , לי למשל יש פנטזיה נהדרת על סרוס ועדיין אפרוח משתין בעמידה .
אבל אצלינו הכי חשוב זה : בטוח שפוי ובהסכמה . בואו נבדוק אם זה עובד פה ? בטוח לא יודעת , שפוי לא הייתי בונה על זה (לרובינו יש פנטזיות שהשפיות לא הצד החזק שלהם ) אבל עד שלכלב אין מילת ביטחון והוא יודע להגדיר את הגבולות שלו , בואי נשאיר את הפנטזיה הזו מיחוץ לנסיון מימוש . צודקת באתי ממקומות לא טובים ועצובים, שלי. בהערה ההיא. מיתנצלת את לא צריכה להתנצל.. את צודקת ב100 % |
|
רפאל |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
רפאל • 8 בספט׳ 2005
כמה נקודות למחשבה:
כשכלב הולך ברחוב עם קולר, רצועה ומחסום, האם מישהו שאל שם לרצונו? כשכלב מבקש לרוץ, אבל משאירים אותו קשור ומושכים אותו בחוזקה, האם ניתנה לו לפני כן מילת ביטחון? כשכלב וכלבה נפגשים ברחוב ורוצים להזדיין, אבל בעליהם מונעים זאת מהם, האין זו התעללות? ובכלל, האם זה מוסרי שלכלב יהיו בעלים? האין הוא יצור חופשי? והאם זה צודק שהבעלים האנושיים של חיה כלשהי ניתנת הזכות לסרס את החיה שבבעלותן, ולמנוע מהנה את אחת ממתנות החיים המוברכות ביותר? אם אסור שאדם ישכב עם כלב, כי אינו יכול לדבר עמו ולברר את רצונו, האם מותר שכלב ישכב עם כלב? שהרי גם הם לא בדיוק מדברים כדרך שבני האדם מדברים ומגלים רצונות. וכשכלב נכרך סביב רגליו של ילד תמים ונבוך, ומתחיל להתחכך בו ולאונן, האם זה מוסרי, או שמא זו הטרדה מינית? --------- אין ספק שאפשר להתעלל בבעלי-חיים. אבל בשרשור הזה אינני מוצא דאגה טהורה לרווחתם של בעלי-החיים, אלא רשעות אנושית לשמה. יותר מאשר רצון להטיב עם בעלי-החיים, מתגלה כאן רצון להרע לאיזשהו אדם. כמו תמיד - אדם חדש כותב בגילוי לב, כתוב משהו מעט שונה, ומייד עושים ממנו חיה ופושע, משחיזים בו את שני הטרף שלנו, ומביאים אותו כמנחה לאלוהי מוסר-המין. מטמאים בק"ן טעמים כל תשוקה שלו. לא רואים בפנטזיות שלו אלא את האונס שבהן, את ההתעללות שבהן, ואת הסוגיה המוסרית שבהן. זה עצוב לגלות כמה אנרגיות אנשים משקיעים כדי לייצר "רשעים" ו"בלתי-שפויים" בקרבנו, רק כדי שיוכלו להרגיש נורמליים ביחס לעצמם. ולצורך תכלית זו, איזו מטרה קלה יותר מאשר אדם שאיש אינו מכיר, ואשר את עוגמת הנפש שנגרמת לו איש אינו רואה. ואמנם, זהו פורום של בדס"מ, ולא פורום של גואופיליה. אבל יש בי ציפיה שדווקא במקום הזה אנשים יכולו לגלות מעט סבלנות ביחס לכל מה שהוא שונה ואחר. שדווקא כאן לא ימהרו למדוד, לשפוט, וללחוץ על ההדק. שתי תאוות לאדם - המין והכעס. על המין החברה מטילה איסורים רבים. ואילו על הכעס - פחות. חבל שהכלוב, מקום שנועד לאפשר לנו, לחריגים החברתיים, לממש את מיניותנו האסורה, הולך ונעשה מקום שעיקרו מימוש של כעס ושנאה. לא צריך את הכלוב כדי שתמצא במה נוספת לכעוס בה ולשנוא. אף אחד עוד לא מת מאהבת חינם. אריק, אל תקח ללב את כל מה שנאמר פה. יש נשים שזואופילה עושה להן את זה. רק שמה לעשות - השרשור הזה לא יצא מזמין במיוחד. כל תשוקה מינית היא יפה. כל אפשרות להתרגש מינית היא מתנה משמים, ולפיכך - מבורכת ומקודשת. לא תמיד אפשרויות המימוש פשוטות וברורות, אבל אני מאמין שעם מעט סבלנות ורגישות - לכל תמצא דרך. נצור את האהבה שלך ואל תוותר עליה. |
|
לא ספציפית |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לא ספציפית • 8 בספט׳ 2005
ציטוט:
אריק, אל תקח ללב את כל מה שנאמר פה. יש נשים שזואופילה עושה להן את זה. רק שמה לעשות - השרשור הזה לא יצא מזמין במיוחד. כל תשוקה מינית היא יפה. כל אפשרות להתרגש מינית היא מתנה משמים, ולפיכך - מבורכת ומקודשת. לא תמיד אפשרויות המימוש פשוטות וברורות, אבל אני מאמין שעם מעט סבלנות ורגישות - לכל תמצא דרך. נצור את האהבה שלך ואל תוותר עליה.[/quote] לא. לדעתי לא כל תשוקה מינית היא יפה ולא כל אפשרות להתרגש מינית היא מתנה משמיים במיוחד לא כאשר מדובר בפיליות למיניהן. רפאל , אם אדם בוגר יגלה עניין מיני בילדייך הקטנים האם גם אז תברכך אותו על תשוקותיו ? |
|
רפאל |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
רפאל • 8 בספט׳ 2005
greeneye כתב/ה: רפאל , אם אדם בוגר יגלה עניין מיני בילדייך הקטנים האם גם אז תברכך אותו על תשוקותיו ? יש אנשים שתשוקתם המינית קשורה באלימות, באונס ובהשפלות. ועל פניו - אלימות, אונס והשפלות אין בהם יופי או חן. אבל הנה, המציאו את הבדס"מ והביאו יופי וחן גם לעולם הזה, ואנשים שהמיניות שלהם היתה הרסנית ובלתי-אפשרית - זכו לחיים ולדרך לפורה להתממש בה. ויש אנשים שתשוקתם המינית קשורה בילדים. ככה זה. זהו האיווי שלהם. ואין להם איווי אחר. ואין כל דרך לשנות את הדבר, ואין פה עניין של בחירה או זדוניות לשמה. ואכן, על פניו המימוש של איווי זה יכול להיות בלתי-אפשרי או הרסני. ומרבית הפדופילים חיים בלא כל דרך להתממש מינית. והם מיוסרים וקרועים לעד מבפנים. וזה עצוב. ואינני יודע איזה פתרון רגיש ויצירתי יכול לאפשר לאוכלוסיה הזו להתממש בדרך חיובית ופורה. אבל אני יודע דבר אחד בוודאות, והוא שפדופיל אינו צריך להכחיש את המיניות שלו, לשנוא את עצמו, ולהרגיש כפושע. היכולת להתרגש מינית היא מתנה, ואל לאדם להכחישה, או לסרסה, גם אם היא מורכבת ובעייתית. כואב לי תמיד לקרוא הודעות כמו אלו שכתבת בתחילתו של השרשור. הודעות שמתפארות באהבה לבעלי-חיים, אבל חסרות אהבת אדם ואמפתיה. הן מזהות את הפחדים, המצוקות, והלבטים שבהם אדם מגיע לכאן. אבל אינן מבקשות לסייע ולרפא אותם - רק לתקוף. הן מזהות את הנקודה התורפה, את הנקודה הכואבת והרגישה, נועצות בה כמה טיעונים צדקניים, כמה טאבויים בלתי-מעורערים, מבודדות את אדם, ושולחות אותו להיחנק. |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בספט׳ 2005
שוטרת* • 8 בספט׳ 2005
אני קוראת ולא מאמינה.
איך בכלל אפשר להשוות התעללות בבעלי חיים למקרים בהם הכלב קשור ברצועה ע"מ שלא ירוץ לכביש וידרס, או למנוע ממנו הזדווגות בשביל למנוע סבל של ששה או שמונה גורים שיזרקו לרחוב? על אותו עיקרון מעוות, איך אפשר להתעלל בילדים בצורה כזו שלא נאפשר להם חופש ומרחב ללכת לאן שהם רוצים? איך הורים מסוגלים להתעלל כך בבתם בת ה12 כאשר הם מונעים ממנה לקיים יחסי מין? המניע לאיסורים האלו הוא דאגה. ולא, לא כל תשוקה מינית היא מבורכת. יש כאלו שמקבלים ריגוש מיני עצום מלרצוח ולאנוס את הגופות. ואותם פדופילים - לא צריך למצוא להם איזו בובה דמות ילדה בת5 ע"מ ש"יחוו את המתנה" , צריך לאשפז אותם במקומות שמלמדים אותם לנתב את היצר שלהם למקום בו הוא לא יפגע באחרים. ובהחלט צודק מי שיאמר שיש בי אהבה גדולה יותר לחיות מאשר לאותם אנשים שמסוגלים להתאכזר בצורה כזו לבעלי חיים . |
|
Mistress Of Death(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
Mistress Of Death(מתחלפת) • 9 בספט׳ 2005
eric. d כתב/ה: המלכה הכחולה כתב/ה: לא מבינה מה ההתרגשות, יש כמה וכמה אנשים שמפנטזים על זה (לא יודעת כמה יגשימו את זה).
אז זה נחשב סטיה, אבל לא פחות מלהרביץ למישהו. ברור שיש כמה דרגות של זיאופיליה שחלקן ממש כוללות התעללות אבל בוא נאמר שכלב שמלקק לבחורה זה לא כמו גבר מזיין כבשה, נכון? אישית זה מגעיל אותי, אבל הבעיה היחידה שיש לי עם הסטיה הזאת זה לא בגלל אותו האדם שמפנטז, אלא החשש לפגיעה בבעל החיים , מאחר ואין לו את האפשרות לסרב. והיא סטיה מותרת לפי דעתך ? התגובה היחידה שמצאתי ראוייה בנתיים!! |
|
Mistress Of Death(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בספט׳ 2005
Mistress Of Death(מתחלפת) • 9 בספט׳ 2005
שוטרת* כתב/ה: אני קוראת ולא מאמינה.
איך בכלל אפשר להשוות התעללות בבעלי חיים למקרים בהם הכלב קשור ברצועה ע"מ שלא ירוץ לכביש וידרס, או למנוע ממנו הזדווגות בשביל למנוע סבל של ששה או שמונה גורים שיזרקו לרחוב? על אותו עיקרון מעוות, איך אפשר להתעלל בילדים בצורה כזו שלא נאפשר להם חופש ומרחב ללכת לאן שהם רוצים? איך הורים מסוגלים להתעלל כך בבתם בת ה12 כאשר הם מונעים ממנה לקיים יחסי מין? המניע לאיסורים האלו הוא דאגה. ולא, לא כל תשוקה מינית היא מבורכת. יש כאלו שמקבלים ריגוש מיני עצום מלרצוח ולאנוס את הגופות. ואותם פדופילים - לא צריך למצוא להם איזו בובה דמות ילדה בת5 ע"מ ש"יחוו את המתנה" , צריך לאשפז אותם במקומות שמלמדים אותם לנתב את היצר שלהם למקום בו הוא לא יפגע באחרים. ובהחלט צודק מי שיאמר שיש בי אהבה גדולה יותר לחיות מאשר לאותם אנשים שמסוגלים להתאכזר בצורה כזו לבעלי חיים . אה שוטי גם התגובה שלך ראוייה לציון!!! |
|