קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
האמת ..
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 17 באוק׳ 2005
nadu כתב/ה: לא קליבר...זה לא הניק היחידי שלי.
אבל אותי מעניין משהו אחר דווקא. איפה היית כשאלוהים חילק את השכל ? האמת , באתי אחרי שהוא סגר את הבאסטה של החלוקה , הרבה אחרי .. איזה שנה , ואת ? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לתופעה הזו קוראים :
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 17 באוק׳ 2005
A-PENIA-DOLROZA
וזה נראה לי מסביר את רוב התופעות שראינו כאן .. התרופה היעילה ביותר היא : penisforte 22" להשיג בכל בתי המרקחת . |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
ואני אגיב במספר כיוונים:
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
OMEN{בובת זונה} • 18 באוק׳ 2005
1) אני לא ממש מבין מה השרשור הזה עושה בפורום הבנים על הבנות , ולא בכללי או אפילו ב"לא קשור" , שהרי אין פה טיפת קמצוץ של בדס"מ.
בנוסף הייתי מצפה שדיון כזה יתנהל באופן נינוח ומתורבת, מכיוון שמטרת הפורום אינה לצעוק אל מול כולם "אכלו לי שתו לי" אלא לנסות ולפתור בעיות, לשאול את דעת הזולת, וגם אם לא מקבלים אותה לפחות לכבד אותה - מכיוון שפותח/ת השרשור הביא את הדיון לכלל הקוראים ודעותיהם. 2) ציטוט: "זו חוצפה מצידך לקחת שיר של מישהי אחרת ולשים בבלוג שלך כאילו שאת כתבת.מבקשת שתמחקי אותו." האם הפנייה התוקפנית על דפי הפורום תרמה במשהו? (השאלה רצינית ביותר, אין פה ציניות) . האם מאז נמחק הפרסום? במחשבה לאחור, במקום לעורר סערה שכזו, האם לא היה יותר נעים ונוח לשלוח בדיוק את אותה ההודעה בערוץ הפרטי אל ה"גנבת" , או לכלובי? למראית עין נראה שקיים כאן מרכיב הנקמה, אשר לדעתי הוא מיותר במידה ולאחר פניה פרטית ומתורבתת היוצרת המקורית מסבירה לגנבת את הטעות, וההעתק נמחק. צריך לזכור שלא כולם מודעים לחוק זכויות היוצרים, לפעמים אדם קורא משהו שהוא מתחבר אליו ופשוט רושם אותו בבלוג שלו בלי להבחין שהוא פוגע ביוצר ועובר על החוק. (נכון שאי ידיעת העבירה אינה פוטרת, אך מעט רגישות והבנה יכולים לעבוד מהר יותר, ובנעימות יותר) 3) תגובתי לוולפגנג אמדאוס- במקרה הזה בבירור לא נשמרו הכללים הפשוטים של זכויות היוצרים מכיוון שלמיטב הבנתי לא צויין שמה של היוצרת המקורית, ואף חמור מזה, לא היה אזכור לכך שהשיר אינו מקורי. בהחלט הייתה כאן פגיעה אישית במחברת, כמו גם פגיעה בזכויות היוצרים על יצירתה המושקעת, ואם יורשה לי לומר המוצלחת מאוד. 4) עוד קצת חומר כתוב לאלו שמעוניינים להעמיק בנושא זכויות יוצרים: חח.. מראש אציין שהמידע אינו יצירה שלי אלא לקוח מתוך "ויקיפדיה". http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%99%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D (מישהו אמר העברה לפורום "לא קשור"?? ) |
|