עינבר |
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
פוקסיה היקרה
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
עינבר • 18 בדצמ׳ 2005
אני לא גיבורה גדולה ולא הייתי כזאת, הגעתי למקומות נוראים
חזרתי אליו שוב ושוב, הוא זרק אותי והשתמש בי שוב ושוב, עד שנטש היה עוד המשך לסיפור, לא כתבתי על המקומות הכי נוראים, שבאו מאהבה הכי גדולה אבל לבסוף התדרדרתי עד לנקודה שוויתרתי על החיים לחלוטין אבל החיים לא ויתרו עליי, למזלי היום אני שוב חזקה ושבעת רצון מעצמי, היום אני שוב הגיבורה של עצמי ידיד טוב שלי אמר היום "לא משנה איך זה קרה, העיקר שחזרת אלינו" הוא תמיד אמר שעד שפדגשתי "אותו" הייתי מלכה ו"הוא" הרס אותי, שיחק לי בראש |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
סיגלית(אחרת) • 18 בדצמ׳ 2005
אני ממש המום מחוסר ההתחשבות המינימלית של ה"אדון" של מישל - שיתבייש במעשיו ובחוסר האיכפתיות שלו - ממש גועל נפש
מישל- חיזקי ואימצי אני איתך סך הכל בסופו של דבר כולנו בני אדם |
|
סיגלית(אחרת) |
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
סיגלית(אחרת) • 18 בדצמ׳ 2005
אני ממש המום מחוסר ההתחשבות המינימלית של ה"אדון" של מישל - שיתבייש במעשיו ובחוסר האיכפתיות שלו - ממש גועל נפש
מישל- חיזקי ואימצי אני איתך סך הכל בסופו של דבר כולנו בני אדם |
|
גדעון7(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
עינבר
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
גדעון7(שולט) • 19 בדצמ׳ 2005
בקשר של שליטה את נותנת את נשמתך וגופך לשליטה השפלה כאב ושימוש לסיפוק מיני-ואמורה לקבל אהבה שמירה סיפוק ובטחון-אסור להיות בקשר עם חסר שליטה ,שונא נשים ,שמשתמש בשפחתו כשק איגרוף לאגו שלו , כעסיו ותסכוליו-שלוקח ומורוקן אותך.
מקריאה של מה שכתבת ניכר שאת איכותית ובדרך הנכונה להיות סאבית \ שפחה ממקום נכון לך , ואז גם תדעי לבחור נכון. מחזק אותך -ילדה גדעון |
|
קייל(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
Re: ההיסטוריה של ההתעללות שעברתי
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
קייל(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2005
עינבר כתב/ה: זה יוצא לי ארוך ומלא שגיאות, אני מספרת על הנקודות הציון הראשונות, בדרך אל ההרס
"הסשן" הראשון, אחרי ארוחת עם מכר ותיק, התגלגלנו לאינטרקציה של DBSM הוא זרק לי מילה על סאדו, הכאיב לי, והייתי מבוהלת לגרות שזה מושך אותי מאוד התנהג בשתלטנות והתלהבתי לגלות שיש לי את העצמה לתת לו שליטה על גופי הוא ניסה להשפיל אותי והתנגדתי, אז הוא נתן לי מילת בטחון שהוא יודע שזה יפחיד אותי ברחתי, לפני שהיה אפטר קר, למחרת הייתי בהלם (שלא הבנתי) ורעדתי כל היום הוא התקשר ולא שאל מה שלומי, מה עבר עליי, לא הסביר לי כלום , לא הפנה אותי לקרוא הוא התאכזב כמו ילד שלא הסכמתי להיות השפחה שלו כאן ועכשיו שהסכמתי כמה ימים אחרי, מהסקרנות להתנסות, הוא עדיין לא שאל לשלומי ולא הסביר לי דבר הבנתי שאין טעם לדבר איתו, כל פעם שניסיתי, הוא לא הבין את רגשותיי והוא התחיל להשתעמם מהעובדה שאיננו חווים חוויה משותפת, אך המשיך בשליטה למדתי להרגיע את עצמי אחרי סשן, לעלות לעצמי את הבטחון ולחזור אליו יום אחד , כמה שבועות אחרי שהתחלנו, כבר לא היה שום דבר טוב בנינו, רק סאדו נפגשנו והוא ביקש ממני להחליט איך נתנהג בבית חבריו, לא ידעתי שם , הוא סימן לי לרדת על הרצפה, החבר הכי טוב שלו התנהג אלי בגסות וזילזול הייתי משותקת, תגובות חריפות עברו במוחי, אבל לשוני לא יכלה לבטא אותן בהמשך אותו היום בזמן שירדתי לו, הוא פתאום השתין לי בפה, לא ידעתי מה קורה במשך כמה ימים שכנעתי את עצמי שזה לא באמת קרה. באותו לילה, הוא הורה לי לישון על הרצפה, הייתי ערומה מול המזגן וקפאתי, לא ישנתי פתאום יצאה צרחה בלתי נשלטת מגרוני "אדוני", הוא הותיר לי לעלות על המיטה בבוקר הוא העניש אותי על שהפרעתי לו לישון בגלל צרכיי הקטנוניים, אני לא יכולה יותר ללכת על 4 בשום תנאי, לשום מקום - בחוויתי איבדתי צלם אנוש כתבתי לו פתק אני צריכה לדבר על הסשן האחרון, שאני זקוקה לחבר ומורה ולא רק לאדון מזדמן לא שמעתי ממנו (חודשים אחרי הוא הסביר שהדחיק, שכבר לא האמין שאני רוצה לדבר איתו או ללמוד ממנו, שהרגיש שאני משתמשת בו כדי לחוות את הסאבית שבי, אחרי שמעלתי כל כך הרבה זמן באמון שלו , שלא סיפרתי לו מה קורה לי בסשנים וכתבתי על זה ביומן, לדעתו) וזה רק ההתחלה... אחרי עוד יום אחד שביליתי איתו בגיהנום, עם הצלפות אכזריות והשפלה, נפרדתי ממנו בפעם הראשונה, והאחרונה שהייתה ביוזמתי, שחזרנו החל ההרס האמיתי הוא שבר לי גבול אחר גבול וכבר לא ידעתי מה אני רוצה ולמה, שהוא אמר לי שאני שפחה כנועה לחלוטין עניתי : אתה כל הזמן אומר לי מי עצמי ולא נותן לי זמן לחלום אני מקנאת בכל מי שהגיע לתחום לאט לאט, גילה את הנטיות שלו, קרא, פינטז, רצה ואז חווה היום, שנה וחצי אחרי, אני יודעת שרציתי לחות יחסי שליטה מכל הסיבות הנכונות והיום, אין לי מושג מה אני רוצה. חבל לי כי אני רוצה זוגיות שתענה על צרכי ואין לי מושג מה אני צריכה בכלל. מישהו יכול להסביר לי במה זה שונה מאונס? ולמה לא להגיש תלונה על תקיפה או אונס או שניהם? |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
Zarial(מתחלפת) • 19 בדצמ׳ 2005
עינבר,
לא מכירה אותך אבל מכירה את משהו עברת גם אני כועסת כשאני שומעת על עוד מקרה ועוד אחד ..... משהו אני רוצה להציע לך זה תמיכה, התחלת לדבר על זה וזה סימן טוב את חוזרת לחיים אבל הטראוומה קיימת את יכולה לפנות לקבוצה של נשים שעברו התעללות מינית כי זה בדיוק משהו קרה לך אם את תל אביבית יש אחד באיכילוב מטפלת מדהימה! הם עושים עבודה יוצאת דופן שם בלי שום קשר בכל עיר יש קבוצה כזאת אשמח לעזור לך לבחור אחד בהצלחה תמשיכי להיות חזקה ! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
למה?...
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
aka BODYGUARD • 19 בדצמ׳ 2005
fuxia כתב/ה: אוףףףףףףףף!!!!!!!!!
כ"כ מכעיס אותי!!!!!!!!!!!! לא יהיה לזה סוף?!?!?!?!?!! בא לי לצרוח לרמוס את האפס הקטן הזה!!! למה כל הפסיכים חושבים שהם יכולים להגיע לבדסמ ולעשות עם הבחורה מה שהם רוצים!!!!!! כל הזמן יש מקרים כאלה וטוב וכל הכבוד לך עינבר שאת מוציאה את זה החוצה שלא תמעיטי בערך מה שקרה, לא סתם אנשים מגיבים כאן בקיצוניות ואין דבר כזה שגיאה בתום- אין דבר כזה שגיאה חד פעמית ובטח לא כשהיא נמשכת וחוזרת על עצמה תדברי על זה, תשתפי, תוציאי רק ככה תוכלי להמשיך הלאה אני מקווה שהאפס הזה לא יצליח לעולל את זה לאחרת ואת- את צריכה להיות מאושרת שיצאת מזה להעריך את עצמך על ההחלטה להתנתק ממנו לגמרי ולדבר על זה ואת מספיק חזקה- לא להניח למה שקרה לקלקל לך זוגיות בעתיד! בהצלחה! כי אף אחד לא עושה מאומה בנדון... |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2005
אני כל כך מצטערת על מה שעברת עינבר. קראתי את דברייך בהרבה עצב. לא כך צריך להתנהל קשר, כל קשר שהוא, ולא משנה בכלל אם מדובר בקשר בדסמי או ונילי. קשר אמור להכיל אותך, לאהוב אותך, להקשיב לך, להבין. לא היית שם, הוא עשה בך כחפצו, ובצורה דורסנית ואיומה.
אני יכולה רק לאחל לך שתגיעי לאדון שיידע לאהוב אותך ולא רק למשול בך. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
Re: למה?...
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2005
BODYGUARD כתב/ה: כי אף אחד לא עושה מאומה בנדון... מה אפשר לעשות בנידון ? הסברה קיימת למי שמחפש אותה. יש גם אנשים שמוכנים ללוות את החדשים בתהליך שהם עוברים. מבחינה חוקית אני בספק אם הרשויות יעשו משהו. מה אתה מציע לעשות ? לתפוס את האיש ולהכניס לו מכות ? לעשות לו אאוטינג ? אם זה בכינוי שלו באינטרנט, אז כינוי וכתובת מייל מחליפים בקלות. שם אמיתי לא יתנו לפרסם פה. |
|
fuxia |
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
אין מה לעשות.
לפני 18 שנים •
19 בדצמ׳ 2005
fuxia • 19 בדצמ׳ 2005
פשוט אין מה לעשות.
איזה אבסורד. איזה חוסר אונים, לעזאזל אין מה לעשות. כל אחד כשלעצמו צריך להיות מודע לכל הסכנות ולכל המצבים האפשריים שיכולים להתפתח כל אחד שלמרות הכל עבר את זה צריך להיות מודע לכל דרכי הטיפול ויש לדווח איכשהו על כל פסיכי שביצע דברים כאלה. מעבר לכך הכל פרוץ. הכל יחזור על עצמו וייצור קורבנות חדשים. למה ממשיכות לקרות תאונות דרכים? למה אנשים ממשיכים להשתמש בסמים? למה אנשים ממשיכים לבגוד? למה יש אלימות? למה ולמה ולמה. כי אין מה לעשות. אי אפשר למנוע לחלוטין! |
|