lalenya |
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
"מלכה" באמת נשמע לי מגוחך בצורה מסויימת
לפני 18 שנים •
10 בפבר׳ 2006
lalenya • 10 בפבר׳ 2006
"גבירה" נשמע הולם למדיי, למרות שאני מעדיפה את הכינוי "נסיכה" , יש בזה משהו תמים ובתולי אך יחד עם זאת מאוד אצילי...
אגב, "רוזנת" זה גם כינוי לא רע |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
תארי אצולה...
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
tch(נשלט) • 12 בפבר׳ 2006
ישנם רבים תארי אצולה ,דווקא מלכה אינו אחד מהן.
לגבר ניתן לכנותבתואר:דוכס,לורד,מאסטר,דום,אדון,סייר,מרקיז,רוזן,ברון,אביר,צאר,קיסר,סולטן,שיח,דוכס,ואפילו לנשלט,לכנוע,לעבד,ולמשרת ,אפשר להעניק תואר כבוד כמו לדוגמא...קיבלתי תואר רשמי מהמלכה בכתום...והסמקתי בטי בום-קטלני כתב/ה: מלך הבאטלרים אתה }{ לנשים:גבירתי,אדונית,רוזנת,קיסרית,אלילה,שליטה,עריצה,ואפילו אלוהית,מרקיזה,דוכסית,הוד מעלתה,ליידי,מאדאם,אבל מה דעתכם על -קונטסה? |
|
זיקית |
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
'צטערת
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
זיקית • 12 בפבר׳ 2006
קונטסה כבר תפוס
|
|
פרופיל מבוטל(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
בתגובה ל'לילה'
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
פרופיל מבוטל(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2006
בתגובה ל
laila שאמרה שאין פה אף אחד שקרא לעצמו מלך אז החברה שלי קוראת לי מלך ובכן אני מוסיף את התואר הזה שיהיה לכם ט"ו בשבט שמח ממני |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
Re: 'צטערת
לפני 18 שנים •
12 בפבר׳ 2006
tch(נשלט) • 12 בפבר׳ 2006
זיקית כתב/ה: קונטסה כבר תפוס
קונטסה?מלכת הקונטסות את. |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
13 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בפבר׳ 2006
Morticia • 13 בפבר׳ 2006
איזה תענוג לקרוא את השרשור הזה, פשוט נהנתי
בטי בום ואנדר, אמרתם דברים נורא יפים, נראה לי שלכדתם היטב את מהות הדברים. זה נורא אישי וזה נורא אינדיבידואלי. אני אישית מאוד מסכימה עם הבעייתיות שבהשתרשות המילה "מלכה" לאורך השנים (וגם חושבת שקיסרית זה סקסי). אני תמיד אומרת שאני לא מלכת סאדו, יש לי בעייה מאוד רצינית עם הפרשנות הנוכחית למילה. אבל לפעמים אני מלכה, חופשי לפעמים אני מלכה. אני יכולה להיות כל מיני דברים, מתי התחייבתי לדמות אחת? לפעמים מלכה, לפעמים מכשפה, לפעמים גבירה, לפעמים קוסמת, לפעמים טורפת, תמיד דומיננטית, תמיד אלילה. פנטזיות לוקחות רחוק ואפשר להיות גם וגם וגם. זה נורא אישי, של כל אחד עם עצמו ונורא משתנה בהתאם לדינמיקה בין המשתתפים. אני כבר אמרתי שאני בעד שליטה Free style, כל עוד הכינוי והגישה אלי היא באופן המשמח אותי והולם את תחושותיי, אני סבבה. היה ונאמרה מילה שלא במקומה ככה זה בחיים, לוקחים מלא סיכונים... יש מלא פנטזיות להגשים ולגבר ואישה יש אינסוף דרכים לממשן. זה כל היופי |
|
kaly |
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
kaly • 14 בפבר׳ 2006
מה זה בעצם להיות מלכה?
בעיניי להיות מלכה זה קודם כל לדעת להרים את הקקי של הכלב בטיול,אפילו שמסריח. לדעת להגיד סליחה,לבקש עזרה,לעמוד במילה(גם אם זה אומר לרדת על 4....דארקנס!!!!) אני באופן אישי לא אוהבת שקוראים לי מלכתי או המלכה קאלי,אני מעדיפה לדוגמא גבירה,כמו שנאמר לפני זה מזכיר את התקופה הויקטוריינית,השמלות הנפוחות עם המחוך...יאמייייי בקיצור,אני אקרא לכל בחורה שמצליחה לשרוד בג'ונג'ל המטורף שנקרא "חיים"-מלכה! |
|
לודויג ואן |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
אני באופן אישי מאד אהבתי את 'אדונית...'
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לודויג ואן • 17 בפבר׳ 2006
זה גם מקורי, גם קצת יידישאי וגם עושה אסוציאציות מגניבות לסיפור הסאדו היהודי הראשון (האדונית והרוכל כאילו?...)
ואם כבר אנחנו בענייני עמים מה דעתכם על הכינוי 'סמוראית?..' |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בפבר׳ 2006
תחת השמש(נשלט) • 17 בפבר׳ 2006
אני בעד זה שהסאב יוודא מול השולטת כיצד היא מעדיפה שיכנו אותה.
במידה והיא משאירה זאת להחלטת הסאב(כפי שנאמר כאן ע"י כמה דומיות) אז אני באופן אישי חושב "שגבירתי" זה הרבה יותר חזק ומשמעותי "ממלכה". אבל בהחלט חשוב קודם לוודא עם הדומית מה בעניה נחשב יותר. הרי מי אנחנו? עפר ואפר לרגל... תחת השמש |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
18 בפבר׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 18 בפבר׳ 2006
גבירה.גבירתי
זה כוס התה שלי |
|