אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
15 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
15 במרץ 2006
אנדרפוט • 15 במרץ 2006
אתה יודע מה אגוז, ואם ההוא השוויצרי היה באמת הומו בארון?
נו אז מה? האם כל תקרית בעולם שקשורה לבדסמ או לאנשים שזו הנטיה שלהם באמת אומרת משהו על אנשים אחרים שגם להם יש סטיות? כמה אידיוט (או אידיוטית) צריך להיות בשביל להאמין שקשר כזה הוא אפשרי. והיות ואיזולדה היא לא טיפשה אני מניח שאכן היא סתם החליטה להטיח בפנינו את השטות הזאת מתוך הזריזנות הבלתי נשלטת של אצבעותיה, אצבעות שמפיקות הרבה שאלות קיטבג שלא מועילות לאף אחד ושחושפות את היעדרו של רגש אמיתי בנפשה של המתקתקת. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
16 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
16 במרץ 2006
דוכיפת(נשלט) • 16 במרץ 2006
רוב מהומה על לא מהומה
אני אוהב שהדומית מתעסקת לי באחורים,ונדחה ממגע מיני של גבר.ומה לעשות,מאד נעים,גם אם כואב,לחוש את אצבעותיה בפנים,בעיקר בפרוסטטה. אז יכול להיות שהפסיכולוגיה תראה את המשיכה- דחיה כלטאנטיות של הומוסקסואליזם שטמון בי,אבל ,מה איכפת לי,אני יודע מה אני אוהב ומה לא. |
|
columus |
לפני 18 שנים •
18 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
18 במרץ 2006
columus • 18 במרץ 2006
אני חושב שמונטי פייטון סיכמו את זה נפלא במערכון על מיכאלאנג'לו והאפיפיור:
אני אולי פשיסט - אבל אני יודע מה אני אוהב! |
|
יהואש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
21 במרץ 2006
מאזוך
לפני 18 שנים •
21 במרץ 2006
יהואש(נשלט) • 21 במרץ 2006
אגב נזכרתי,
גם אצל מזוך הקוטב האולטימטיבי הוא גברי, אותו יווני ב"ונוס בפרווה". אמנם זהו קוטב מפחיד ולא מפתה, קוטב של פחד יותר משל גירוי. ברם, בייחוד אצל מאזוך, דומה שהגבר ה'אחר' מייצג יותר אלטרנטיבה עתידית, אפשרות למטאמורפוזה של האני-נשלט לאני-שולט (כמו שבאמת קורה לגיבור בוונוס) ופחות פנטזיה או גירוי. האם המטאמורפוזה הזו, שהיא תוצאה של היותו מושפל ע"י גבר, היא תוצר השוביניזם המזוכיסטי או אולי תוצר חששותיו של מאזוך להודות בסאביות הטוטאלית שלו - זה כבר נתון לפרשנות, איני יודע. בימינו הדבר שונה, ולמרות שאין לי מושג מדוע העונג שאני מוצא מופיע בהישלטות ע"י נשים ולא ע"י גברים, אולי יש שם גם מעט סיבות היסטוריות וחברתיות. באופן מקביל קשה לי לראות שליטה גברית בנשים (למרות שכמובן זכותן של הסאביות לממש את הפנטזיות שלהן ראויה וחזקה מכל ניתוח סוציאלי ואף משתלבת בפרשנויות פמיניסטיות מסויימות). |
|