מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
מיתוסית(שולטת) • 25 במאי 2006
במסיבות סגורות, הכוונה סגורות לקהילה.
מי שלא רשום באתרים השונים לא ישמע על המסיבות האלה ולא תהיה לו גישה בלי הרשמה מראש. הונילים, הקינקים וכל אלה שלא רשומים באתרים השונים יודעים רק על הדאנג'ן ואותם אנחנו מפספסים- הפוטנציאלים מביניהם. |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
המוזיקה..
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
ראש השבט(שולט) • 25 במאי 2006
צריך מקום במועדון שאפשר גם לשבת במועדון עצמו ולדבר בלי לצעוק.. מקום שנעים לשבת ולדבר..לא לצאת החוצה לשם כך..
|
|
Tobias(אחר) |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
הקהילה נותנת והקהילה לוקחת
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
Tobias(אחר) • 25 במאי 2006
אני אוהב את הדאנגן
הדאנגן הוא באמת הבית אבל הוא הבית רק בגלל שעשינו אותו הבית... שהייתי מגיע לדאנגן קבוע בשלישי...הדבר שהכי הכי אהבתי זה לא את הסשנים ולא את האפלוליות אלא את החברים את הקהילה את האנשים שאיתם אתה מדבר בדסמ של יום יום.... העניין הוא שהייתה תקופה עמוסה אז...ואז לאט לאט אנשים פרשו...ריבים בין אנשים שלא רצו פתאום להיות באותו מקום עם ההוא והזה... בגלל שזו קהילה קטנה...אז פתאום המלכה הזאת שהייתה עם העבד הזה וכבר לא איתו והוא עם המלכה ההיא והנשלטת ההיא בכלל עכשיו עם הדום הזה והדום הקודם לא אוהב לראות את זה מולו וכו וכו... בתוך קהילה קטנה כזאת הגענו למצב שהיינו תקופה כולם שם...ובגלל זה בדיוק כבר כולם לא שם... ונוס אם אתה רוצה להשיב את תפארת הדאנגן אז צריך כמה דברים בסיסיים: 1 להחזיר את הכרטיסי חבר במחירים הסמליים ובדרך הפשוטה שהייתה אז ובלי כול מיני חרטה ברטה... 2 צריך לארגן לפחות כמה ערבים של ימי שלישי חינם או מוזל בדאנגן כמו פעם אבל שיאורגנו מבחינת מסיבה כמו שאנחנו מפרסמים אירועים כלומר קובעים כולם שמגיעים להפגש ולשמוח באיזה פוסט מיוחד ולא הפוסט הקבוע ששואל מי בא...אלא פוסט שמצהיר מפגש של כולם ביום שלישי התאריך הזה והזה....מי נרשם?! יש מבין? |
|
בל{SK} |
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
מי שלא היה , לא יודע
לפני 18 שנים •
25 במאי 2006
בל{SK} • 25 במאי 2006
המסיבות של אמילי וF הם פשוט אלטרנטיבה איכותית. היו 2 מסיבות חגים פתוחות, אחת בשישי ושמעתי שתהיה נוספת בשבועות. במסיבה שאני הייתי בה היה התמהיל הנכון של האנשים שמכאן שמכירים ומעט חברים של אנשים, שהגיעו לראשונה, BDSM friendly והיה אפשר להכיר. אבל המקום, או, המקום. פשוט מושלם למסיבות קהילתיות סאדו. בר גדול, ספות עם שולחנות, רחבת ריקודים, חדרים עם מיטות, קנדומים וציוד.
נראה לי בהחלט ששווה לחשוב, אולי הקהילה תמצא שם בית חדש. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
יש עוד תקווה!!!!
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 26 במאי 2006
אוקיי.
חמש לפנות בוקר, חזרנו עכשיו מהערב היפני בגנון. היה סושי טעים חופשי, מלא אנשים יפים, היה מאבטח צמוד ובולט בשירותים הנקיים, היתה אווירה מדהימה, מוסיקה משובחת, נתתי למפקדת לסשן את תהום והם התנשקו בלהט על הבמה. עוד פרטים מן הסתם יהיו בבלוג שלי. אני קצת סוטה....(מה חדש?) ... הנקודה היא, שיש נכונות מצד הדנג' להשתפר. וזה עדיין, המועדון מס 1 . הבית. המקום בו קורים הדברים הכי מטורפים. ישבתי רבע שעה עם ג'ינג'ית לוהטת ופלירטטנו ואז היא שאלה מה שמי האמיתי, וכשסיפרתי, היא לא האמינה. היא אמרה שהיא קראה את הכתבה עלי בעיתון אנשים לפני כמה חודשים ומאז מחפשת אותי. בשביל זה יש גנון. והיה כיף לפגוש את מאסטר יקיר, ודום 34 ופיירי אין צ'יינס ומליילה ואביס וכ"ץ וורוניק וכל מי ששכחתי...אני פאקינג אוהב את הקהילה הזו. תודה לעמוס ולכל הצוות על ערב נהדר....תהום מעולפת בשכרון חושים במיטה....}}}{{{ |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 26 במאי 2006
וונוס בהחלט צודק, היו ערבי שלישי מדהימים בדאנג'ן
שום אלטרנטיבה לא מתקרבת לאווירה המיוחדת שיש במועדון, לדעתי , עם טיפה שיפורים הכרחיים שבאמת אי אפשר להבליג עליהם (כגון , שירותים שראויים לשימוש , נקיון שוטף , החזרת כרטיס החבר ) יחד עם הגעת רוב חברי הקהילה יחזרו הימים הטובים ללא שום ספק, מבחינתי , הדאנג'ן הוא האחד והיחיד , יש לו את הכבוד להיות מס' 1 , שום ליינים ואלטרנטיבות לא מזכירים לי את הימים הטובים שהיו בדאנג'ן. |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 26 במאי 2006
אלה דברים שבאים מהלב, כל אחד ואחת שמו על השולחן את נשמתם ואת סודותיהם אשר הם שומרים בליבם כי בדסמ זה לפתוח את הלב והנשמה.
כשהגעתי לישראל אחרי 4 שנים בניכר, חיפשתי מועדון שידמה למועדוני הבדסמ שהייתי בהם שם ויתן מענה למצוקתי בתחום הרומנטי, להכיר בת זוג בעלת אותן שריטות כמו שלי. כשלמדתי שנפתח מועדון הדאנג'ן לא היה מאושר ממני בעולם. מיד עשיתי קשרים וריאיינתי דמויות מפתח מהקהילה דאז ( בן פיפ והמלכה מגי, מי זוכר? ) בתוכנית הרדיו שלי כי היה חשוב לי להגיד שיש מועדון סאדו בארץ. עמוס לוי התייחס אלי בכבוד מלכים ומתייחס כך לכל בליין שבא בשערי המועדון, זוהי צורת בילוי נפלאה לחוות ולהכיר אחרים. עברתי חוויות בדסמיות והכרתי את האנשים ששינו את חיי בדאנג'ן, וכל זאת הודות למועדון. בתור סטודנט, קיבוצניק ותושב העמק הייתי מבלה יותר זמן על הכביש מאשר במועדון, העיקר להגיע ולהיות באוירה המיוחדת הזאת. הבעיה היתה שלא הצלחתי להגיע למטרה אותה ביקשתי: למצוא בת זוג שתהיה בקטע וגם קרובה אלי פיזית. לכן התחלתי לעשות אירועים בצפון, בקפולסקי, אצל VIP , האייריש האוס, הגוטה והחוג הצפוני של נולי. בזמן האחרון התחלתי לעשות מעין מסיבות\ארוחות אצלי בבית שיצאו מוצלחות מאד, ודרכן גם הצלחתי להביא עוד מתעניינים למיניהם. שלא תהיה טעות: אני אוהב את הדאנג'ן, מכבד את עמוס מאד מאד ונהנה לבוא לתל אביב. אך כשעושים חשבון ורואים כמה אני משקיע לעומת מה שאני מקבל אני נאלץ להגיד שאוירת המועדון אינה נעימה לי היום, ולא אפרט. יש היום כמה מסיבות קבועות וכמה אירועים ספונטניים, המתקיימים זה לצד זה באחווה. חשוב שכולנו נדע להפיק את המיטב מכל הטוב שיש לנו, במיוחד עכשיו לקראת חג הביכורים. לי חשוב כאשר אני מדבר עם סטודנטים מתעניינים במכללה שלי על מסיבות ומועדונים שיבואו ויתקבלו באוירה טובה ואוהדת, מפגש קהילתי ולא תחושת פיק אפ בר. הדבר היחיד שמונע ממני היום להגיע לדאנג'ן היא הסיבה שאני פשוט כל כך רחוק פיזית. בכיף הייתי בא ומבלה ורואה מה חדש, אך זמני מוגבל עקב היותי סטודנט. אני מאחל לכל אחד למצוא את הנישה שלו, את צורת הבילוי המועדפת עליו ואת האנשים איתם הוא רוצה לבלות. גם אם הדאנג'ן יהיה מצוחצח וממורק ממסד עד טפחות תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מרוצים. תמיד יש מקום לשיפורים אך לכל דבר יש גבול. עמק |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
ערב יפני
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
דום-34(שולט) • 26 במאי 2006
לעמוס היה ערב משגע
הסושי היה מעולה אביס נתן אחלה הופעה ונוס התנהג יפה למרות שיש לו פרצוף לכפות בקיצור היה אחלה ערבבבבבבבבבבבבבבבב תודה |
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
האמת
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
Toxic Princess • 26 במאי 2006
גם לי לא כל כך פשוט להגיע לדנג'ן..אני לא גרה 10 דקות הליכה משם, אלא שעה נסיעה מינימום.
אבל מסתדרים. יודעים למה...? כי זה המקום שאני באמת מרגישה בו בבית. אבל למה? דווקא כי יש שם אנשים שרוטים וסוטים כמוני.. שאני מרגישה בנוח להתלבש, להתנהג ולהיות אני... וזה כיף. עזבו אתכם שרותים, ספות, שטויות.. אם תשתו מספיק- תאמינו לי שלא תשימו לב וכרטיס מועדון? מה הבעיה? אני קיבלתי את הכרטיס שלי ללא שום בעיה בשניות, מאז אני נכנסת חופשי בימי שלישי כשאני מגיעה.. ובאמת, אם יבואו יותר אנשים זה באמת יתן יותר רצון לשפר!! עם האוכל בא התאבון..על זה שמעתם? בקיצור, חוזרת על התחינה-- סוטים, תחזרו הביתה.. אנחנו מתגעגעים |
|
נולי |
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
לפני 18 שנים •
26 במאי 2006
נולי • 26 במאי 2006
בשביל כבוד צריך לעבוד - תגידו לעמוס שלפחות יגיב כאן ב" קראתי ולקחתי לתשומת ליבי" מינימאלי. מה שיש פה זה שרשור אכפתיות מצד לקוחות בלי כל תגובה מצד נותן השרותים.
אני , בתור לקוחה, הולכת לאיפה שנעים לי. נעים לי איפה שאני מרגישה שאכפת ממני ודואגים לי. אל תשכחו, כמו שאמרו לנו תמיד - ביזנס זה ביזנס ולעמוס זו פרנסה. אנחנו כנראה לא קהל היעד שלו. תרגעו וחפשו לכם בית אחר. (זה בכל אופן המסר שאני מרגישה) וחוץ מזה, עמק, אתה לא ארגנת כלום ב"חוג הצפוני". החוג לא קשור לשום ליין של מסיבות כיוון שאינו מסיבה אלא מאנץ'. החוג נועד להכרות באוירה של בית קפה ואין בו מקום לסממנים בדסמים. הוא קם הרבה לפני שהכרתי אותך ובלי שום קשר משום סוג שהוא אליך. עם זאת כבודם של ארועים שאתה מרים - במקומו מונח בהחלט. (ואחרי החגים בטח נחזור להפגש על שפת הים. בחוג.) |
|